Allah korusun bugunlerde gecer biraz sabır insallh evlenir ayrı yuvanı kurarsınCanimi alacam en sonunda onu istiyoaun dedim ama umrunda bile degilimki
Saydım doktum ağladım konustum sonuc sadece hayirsiz evlat oldum ve annem benimle konusmuyor ben mi paramparcq kirik dokukYa sevgilinizim seks shopu mu var ki bu kadar istemiyorlar? ? Nolmuş esnafsa?? Bide madem lüks takılıyorlar 5 kuruş vermem hesapta vermem.. paramı altın hesabına yatırırım ilerde evlenirken lazım olur..
Allah yardımcın olsum canım. . Eninde sonunda ikna olacaklar. İzin isteme bence kararını bildir. Yavaştan hazırlıklara başla. O evde ruh sağlığın bozulur. Kırıp dökerek değil ama.. sakince anlat. Sonra hiç duyma. . İşine geleni duy.Saydım doktum ağladım konustum sonuc sadece hayirsiz evlat oldum ve annem benimle konusmuyor ben mi paramparcq kirik dokuk
Mahvettiler zaten amin umarim bir gun hersey guzel olur.iyi ki varsiniz.Allah yardımcın olsum canım. . Eninde sonunda ikna olacaklar. İzin isteme bence kararını bildir. Yavaştan hazırlıklara başla. O evde ruh sağlığın bozulur. Kırıp dökerek değil ama.. sakince anlat. Sonra hiç duyma. . İşine geleni duy.
Evim ayri zaten ama benimle geldiler dun herseyi dedim kızdım konustum guzelce hic birinide anlamadilar suclu yapip beni koydular kenaraEv almak için para biriktiriyorum deyip iyi bi faize yatırın paranızı ve aileden kurtulmak için değil gerçekten istediğiniz buysa evlenin
ilk fırsatta ailenizle evinizi ayırmaya çalışın
erkeğe kız kardeş mi para verecek asla olmaz öyle şey ayrıca maaş kartınızı da ne ailenize ne sevgilinize eşinize hiçkimseye vermeyin o sizin emeğinizin hakkı ailenize acıyıp üzülerek hareket ederseniz en güzel yıllarınızı maddi manevi sömürülüp üzerine de istedikleri bi adamla ileri bir yaşta evlenmiş halde bulabilirsiniz kendinizi
Gerekirse gitmelerini iste evin kirasini sen oduyorsan odemeyecegini ve kontrati yenilemeyecegini soyle sana siddet uygulamaya kalkarlarsa sikayetci olacagini soyle anne baba hakki varsa evlat hakki varEvim ayri zaten ama benimle geldiler dun herseyi dedim kızdım konustum guzelce hic birinide anlamadilar suclu yapip beni koydular kenara
Evlat hakki oldugunu gorseler bilseler zaten ana baba hakki allah soracak diye basbas bağırdı soyledim de yerlestiler artik gidecek gibi degiller tum yuzsuzlukle. Ustelik hasta olldu küstü konuşmuyorGerekirse gitmelerini iste evin kirasini sen oduyorsan odemeyecegini ve kontrati yenilemeyecegini soyle sana siddet uygulamaya kalkarlarsa sikayetci olacagini soyle anne baba hakki varsa evlat hakki var
Yakinda o beddualar bizi bulur da ne zaman olur bilemiyomBeddua arkadasina ugramaz.
Ailen senin evlenmeni isteniyor esnaf ol.asi degil sorun cunku finans kaynagisin onlar icin
Ayni devam yaz gelip memlekete gitmeyi bekliyorum. Gecen hafta bardagi tasrdi kovdum bi iki hafta gidecekler belki ozleyip kiymet bilirlerCanim hala cekiyormusun. Cok uzuldum. Annen seni evlat degilde, ev icin gelir olarak goruyor. Bende zamaninda cok cektim ve inan evlendikten sonra annen degismeyecek ozamanda huzurunu bozacak. Evlen kurtul artik yeterince direndin, cek cek nereye kadar?
Ailen sevgilin esnaf diye değil sen evlenirsen senden gelen para da gidecek diye istemiyorlar. Altın yumurtlayan tavuklarını gözden çıkaramıyolar.sizlere iki sorum var fikirlerinizi merak ediyorum arkadaşlarım ... ailem sevgilimle beni arkadaşım tanıştırdı sanıyor. çünkü az tepki verirler belki diye ufak bir yalana başvurdum. annem arkadaşıma beddua ediyor. bu beddua acaba kabul olur mu? ( not : ben memurum sevgilim esnaf diye istemiyor ailem) ikinci sorum ise annem kaç zamandır paramın hesabını soruyor. bende geçiştiriyordum .fakat bugün yine geldi bana hesap vereceksin dedi bende al kart orada git çek dedim hesabını vereceksin ben herkesten hesap sorarım nereye ne veriyosan dedi. Amacım cevap vermemek değil küçük olmadığımı artık benimde bir birey olduğumu anlaması . Sizce ben yanlış mı düşünüyorum. onlara maddi her konuda yardım ediyorum. Para sıkıntısı yok ellerindeki parayıda erkek kardeşime vermeyi düşünüyorlar borç vereceklermiş (!). komşumuz bile kızım bak annenler para verecekmiş ama geri vermez, ben çok konuştum ama anlamadı diyor. erkek kardeşimin durumuda kötü değil arabasını almış her hafta yemeğe gezmelere giden lüks takılan insanlar. Ben hala şu gün olmuş 40 defa düşünürüm birşey alacakken para lazım olursa diye. Bana istersem çekerim paranı sanane dedi kaldırıp ben çok incindim . beni adamdan saymıyorlar diye gecti içimden. bir de sanıyorlarki paramı sevgilime gönderiyorum halbuki tam tersine o bana destek oluyor bazen, çoğu şeyi karşılamak istiyor fakat ben istemiyorum . sevgilimi istemedikleri için tepki olarak çok mu abartıyorum acaba ?
evlenmemi istiyorlar fakat hava atacakları bir memur kariyereli damatlaAilen sevgilin esnaf diye değil sen evlenirsen senden gelen para da gidecek diye istemiyorlar. Altın yumurtlayan tavuklarını gözden çıkaramıyolar.
Canım ben bunu hiç anlamıyorum memurluk nedir ki yani yeri gelir işinin ehli bir esnaf bir memurun kazandığının kaç katını kazanır yani saçmalık cidden.evlenmemi istiyorlar fakat hava atacakları bir memur kariyereli damatla
denk değilmişizde elalem memur kızı esnafa verdi dermişde neler neler etmediklerini bırakmadılar ah anlasalarCanım ben bunu hiç anlamıyorum memurluk nedir ki yani yeri gelir işinin ehli bir esnaf bir memurun kazandığının kaç katını kazanır yani saçmalık cidden.
Ben de memurum ama evlenirken illa memur olsun diye aramadım yani. Memurların kazandığı ne ki sanki çok şükür halimize ama esnaftan daha çok kazandığımızda yok yani.evlenmemi istiyorlar fakat hava atacakları bir memur kariyereli damatla
benimde aklıma gelmedi bu kadar tepki gösterecekleri . geliri benden iyiydi.. herşeyi geçtim çok güzel bir kalbi merhameti vicdanı var . tanımak isterler diye düşünmüştüm ama yanılmışım şimdi elim kolum bağlı dua ediyorum sadece elimden bişey gelmiyor.Ben de memurum ama evlenirken illa memur olsun diye aramadım yani. Memurların kazandığı ne ki sanki çok şükür halimize ama esnaftan daha çok kazandığımızda yok yani.