yanlış mı düşünüyorum (!)

Son tahlilde kararını ayakta alkışlıyorum

Canim benim babamda problemli bi insan ondada makam kaygisi yok bende memur olsam herhalde oda sirf kendi prestiji yukselsin diye memur damat isterdi ama senin baban kadar diretmezdi saniyorum

Onlari kiracak bi davranista bulunma ama seni haksiz yere ezmelerinede izin verme

anneni çok yüzlemişsin ve evet erkek kardeşine vereceğin para geri gelmez, galiba senin ailende erkek çocuk sevengillerden... bu şekilde asla senin yetişkin onlardan ayrı bir birey olduğunu kabul etmezler, sevgilin konusunda da bu kadar korkak olma, çünkü şu yazdıklarından sonra evlenmek istemenden korktuklarını düşünürüm ama senin iyiliğin için değil tabii ki, daha yeterli derecede para vermediğini düşündükleri için... bazı aileler malesefki böyle çünkü
ayrıca annenin bedduası arkadaşlarına tutmaz merak etme

Ailem kirilacak diye üzülüyorum hic bir konu acip konusmuyorlar acinca mevzuyu kapatip mutlu olacaksin surat asmayacaksin diye zorlamalar artik susuyorum erkek arkadasimin ailesi gelip isteyince ciddiligi kavrarlar belki diye dusunuyorum. Ailem erkek severgillerin tavan oldugu bir aile .

valla sana abla nasihatı, eğer ailenin üzülmesini bu kadar takarsan hayatını yaşayamazsın, yıllar akıp gider farkına varamazsın, vardığın zamanda çok geç olur, sen kendinden emin olduğun konularda taviz verme, ailenin sözü eleştirisi tabii ki dinlenir ama bunları akıl süzgecinden geçirip onaylayıp onaylamayacak kişi sensin.

Arkadaşınızı işe katmanız olmamış, ben olsam kızardım. Diğer konuda çok saygısızca davranılıyor size.

Evet onlari simdiye kadar dinleyerek hayati ertelemisim

Arkadaşınızı işe katmanız olmamış, ben olsam kızardım. Diğer konuda çok saygısızca davranılıyor size.
Arkadasim sevgilimi tanidigi icin ailemle yuzyuze gelmedigi icin hic sikinti etmedi ama benim vicdanim sizliyo

Kndimi sucluyorum cogu zaman iste
cunku oyle yetistirilmissin sanki yardımsever degilsin bencilsin gibi. ama sınırlar vardır .

mesela anadoluda bazı aileler kızlarına aman sen kimseye kötü olma saygısıxlık etme büyüklere sus birsey deme diye ögüt verirler büyüklr onları ezse eziyette etse sus derler bunu kızlarına normalmiş gibi gösterirler.parandan verbilrisin ama maas kartı sende ve gönlnden ne koparsa ama xorla degil

31 yasindayim 23 yasindan beri calisiyorum sadece hamileligim sonu ve sonrasinda calismadim ortalama 1 yil. daha ailem bana para istemeyi birak mekadar maas aliyorsun diye sormadi bile. abartiyorsun ama tepkisizligi abartiyorsun.

31 yasindayim 23 yasindan beri calisiyorum sadece hamileligim sonu ve sonrasinda calismadim ortalama 1 yil. daha ailem bana para istemeyi birak mekadar maas aliyorsun diye sormadi bile. abartiyorsun ama tepkisizligi abartiyorsun.
Tepki gosteriyorum ama asi hayirsiz huysuz kız olup çıktım kenara onlarn sozleri de beni incitti acaba bn mi fazla tepki verdim ama goruyorumki gayet normal vermem gereken tepkilermis

Iste anlattgnz aileden bizimkiler hep iyi olmak zorunda degilim buna ragmen kotu insan olarak goruluyorum en cok da bu koyuyo

Iste anlattgnz aileden bizimkiler hep iyi olmak zorunda degilim buna ragmen kotu insan olarak goruluyorum en cok da bu koyuyo
onları önemsemeyeceksin öyle kabul et ama senin hakkında ne düsünürse düsünsünler . kabugunu kırmak deyimi vardırya o sart

onları önemsemeyeceksin öyle kabul et ama senin hakkında ne düsünürse düsünsünler . kabugunu kırmak deyimi vardırya o sart
kırdım söyledim az önce tartıştık paran oldu bir haltlar oldu elin şerefsizi pici yüzünden değiştin neler saydı babam kapıyı vurdu çekti gitti. gidin artık dedim ne hayrsızlığım ne serefszlğmi koydular

sen sakin ol canım . söylemissin ne güzel . bundan sonra net ol bazı seylerde gveri adım atma ama bunu yaparkende anne baban olduklarını unutma .

sen sakin ol canım . söylemissin ne güzel . bundan sonra net ol bazı seylerde gveri adım atma ama bunu yaparkende anne baban olduklarını unutma .
ne beddualar ne hakaretler duydum dayanamıyorum bazen sorarım hesap gelirimde kalırımda dedi ağladı zırladı. peki onlar benim evlat olduğumu neden unutuyorlarki

Merhaba esest
Aileni kesinlikle çok şımartmışsin.
Sen boyle verici oldukca onlar senden fazlasini istemeye devam edecek
Ve sen tüm ömrünü onlara bile adasan yine yaranamayacaksin,yaptigin hicbir iyiligi farkedemeyecekler.
Nasil yaparsin bilmiyorum ama bu gidisati degistirmen lazim. Bira kararli ol ve onlara kaybetme korkusu ver derim.
Bu hayat senin hayatin

Canimi alacam en sonunda onu istiyoaun dedim ama umrunda bile degilimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…