- 12 Kasım 2024
- 23
- 9
- 3
- 28
- Konu Sahibi tuzkarabiber
-
İkinizin fiziği aynı mı kalacak? Hastalık geçirince, doğum yapınca, kilo almaya meyilli ilaç tedavisi görünce ayrılacak mısınız? Kusura bakmayın dünyanın en boş muhabbetini yapan adamla vaktinizi harcamayın. Ortalamanın üstü yakışıklı olduğunu başkası söylesin kendi değil. Tepki falan gösterip kendinizi yıpratmayın, yol verin gitsin bu hanzo. Dış görünüşünüzde farklılık olunca standardı korumak için yenisini mi bulacakmış? Genel kültür, eğitim, oturup kalkma, sofra adabı, tecrübe, birikim... Bunlar lazım asıl. Ortalama üstü yakışıklıymış bir tarafımla güldüm.Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek.
Bana normal geldi aynı cümleyi daha dün sabah kurdum senden daha iyileri tabii ki var benden daha iyileri de var ama ben en iyisini arama telaşında değilim ben dengimi arıyorum cümlem bu bence gayet dürüst bir bakış açısı ya da partneriniz ikizler burcu kendimi gördüm hdjdjdjjd :)Herkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?
Burda rahatsız edici olan şey ilişki mantığı ile ters düşmesi söylediklerinin bence.. hepimiz ilişkilerimizden biraz olsun bizi özel hissettirmesini bekleriz, söylediği şeylerin sizi sıradanlaştırması dışında bi işlevi yok. İlişki heyecanını yitirmiştir, hep böyle bi odundur, sizi manipüle etmeye çalışıyordur… çeşitli sebepleri bilemem. Ancak bence ilişkileri, insanları özel kılan bize hissettirdikleri biriciksin hissi, aynı şekilde bizlerin de.. mantıklı desen açıklama bir mantığa ya da sebep de hizmet etmiyor bence. Ben hiç hoşlanmadımHerkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?
Çok gereksiz cümleler ama tek başına bu cümlelere göre bir değerlendirme yapılamayacağını düşünüyorum. Farklı olaylar var dediğiniz neyse onu söylerseniz bence daha sağlıklı yorumlanır.Herkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?
Ben de eee ne var bunda diye düşünürken diğer yorumları okudum. Ben de bir sorun var herhalde derken sizin yorumunuzu gördüm. Demek hep ikizler olmaktanmış bunlar.Bana normal geldi aynı cümleyi daha dün sabah kurdum senden daha iyileri tabii ki var benden daha iyileri de var ama ben en iyisini arama telaşında değilim ben dengimi arıyorum cümlem bu bence gayet dürüst bir bakış açısı ya da partneriniz ikizler burcu kendimi gördüm hdjdjdjjd :)
Sevgiliniz 9-13 yaş arasında mı?Herkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?
ilişkinin başlarında telefonunda arkadaş gruplarına instagramdan reels videoları attığını görmüştüm. Videolar 18+ değil ya da içinde çıplaklık vs yok ama videoda üç dört tane kadın balodaymış gibi giyinmiş mini elbiseler makyajlar saçlar falan bu videoyu arkadaş gruplarına atmış bunu sorduğum zaman “Allah var güzel değiller mi” demişti. Bu olay benim hep aklımın bir köşesinde kaldı ne yazık ki. Sonrasında kendisiyle uzak mesafedeyiz Rusların yoğunlukta olduğu bir şehirde çalışıyor bana “ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti. Ve en sonunda da böyle bir diyaloğun geçmesine sebep olan şey de kendisinden dünyanın en güzeli olmasam bile dünyanın en güzeliymişim gibi davrandığını hissedemiyorum halbuki hiç tanımadığı insanların videolarını atıp onları güzel bulduğunu çok rahat bir şekilde dile getirdiğini söyledim. Sizlere konuyu burdan anlatmak istemedim çünkü sanki kafamda kurmuşum gibi gözükmek istemedimNe konu üzerine konuşurken bunları söylediği de önemli.Hicbir konu yokken böylesine bir mesaj geliyorsa size bu garip olurdu
ilişkinin başlarında telefonunda arkadaş gruplarına instagramdan reels videoları attığını görmüştüm. Videolar 18+ değil ya da içinde çıplaklık vs yok ama videoda üç dört tane kadın balodaymış gibi giyinmiş mini elbiseler makyajlar saçlar falan bu videoyu arkadaş gruplarına atmış bunu sorduğum zaman “Allah var güzel değiller mi” demişti. Bu olay benim hep aklımın bir köşesinde kaldı ne yazık ki. Sonrasında kendisiyle uzak mesafedeyiz Rusların yoğunlukta olduğu bir şehirde çalışıyor bana “ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti. Ve en sonunda da böyle bir diyaloğun geçmesine sebep olan şey de kendisinden dünyanın en güzeli olmasam bile dünyanın en güzeliymişim gibi davrandığını hissedemiyorum halbuki hiç tanımadığı insanların videolarını atıp onları güzel bulduğunu çok rahat bir şekilde dile getirdiğini söyledim. Sizlere konuyu burdan anlatmak istemedim çünkü sanki kafamda kurmuşum gibi gözükmek istemedimÇok gereksiz cümleler ama tek başına bu cümlelere göre bir değerlendirme yapılamayacağını düşünüyorum. Farklı olaylar var dediğiniz neyse onu söylerseniz bence daha sağlıklı yorumlanır.
ilişkinin başlarında telefonunda arkadaş gruplarına instagramdan reels videoları attığını görmüştüm. Videolar 18+ değil ya da içinde çıplaklık vs yok ama videoda üç dört tane kadın balodaymış gibi giyinmiş mini elbiseler makyajlar saçlar falan bu videoyu arkadaş gruplarına atmış bunu sorduğum zaman “Allah var güzel değiller mi” demişti. Bu olay benim hep aklımın bir köşesinde kaldı ne yazık ki. Sonrasında kendisiyle uzak mesafedeyiz Rusların yoğunlukta olduğu bir şehirde çalışıyor bana “ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti. Ve en sonunda da böyle bir diyaloğun geçmesine sebep olan şey de kendisinden dünyanın en güzeli olmasam bile dünyanın en güzeliymişim gibi davrandığını hissedemiyorum halbuki hiç tanımadığı insanların videolarını atıp onları güzel bulduğunu çok rahat bir şekilde dile getirdiğini söyledim. Sizlere konuyu burdan anlatmak istemedim çünkü sanki kafamda kurmuşum gibi gözükmek istemedimHerhalde ki kimse dünyanın en güzel/yakışıklı insanı değil, olamaz. Konu neydi de böyle bir demeç verip saçmaladı?
Ayrıca, hayatımdaki insan bana dünyanın en güzel kadınıyım gibi hissettirmeli, keza ben de ona en yakışıklı oymuş gibi davranabilmeliyim. "En güzel sen değilsin he, haberin olsun." der gibi gerizekalı bir açıklama yapan biriyle ben mutlu olamam şahsen, çünkü sadece bununla kalmaz gereksiz davranışları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?