- 12 Kasım 2024
- 23
- 9
- 3
- 28
- Konu Sahibi tuzkarabiber
Herkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?