Yanlış mı düşünüyorum?

neden bir başkası ile kendini ve sizi kıyaslama gereği duydu ki ? Ne sordunuz?

neden bir başkası ile kendini ve sizi kıyaslama gereği duydu ki ? Ne sordunuz?
ilişkinin başlarında telefonunda arkadaş gruplarına instagramdan reels videoları attığını görmüştüm. Videolar 18+ değil ya da içinde çıplaklık vs yok ama videoda üç dört tane kadın balodaymış gibi giyinmiş mini elbiseler makyajlar saçlar falan bu videoyu arkadaş gruplarına atmış bunu sorduğum zaman “Allah var güzel değiller mi” demişti. Bu olay benim hep aklımın bir köşesinde kaldı ne yazık ki. Sonrasında kendisiyle uzak mesafedeyiz Rusların yoğunlukta olduğu bir şehirde çalışıyor bana “ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti. Ve en sonunda da böyle bir diyaloğun geçmesine sebep olan şey de kendisinden dünyanın en güzeli olmasam bile dünyanın en güzeliymişim gibi davrandığını hissedemiyorum halbuki hiç tanımadığı insanların videolarını atıp onları güzel bulduğunu çok rahat bir şekilde dile getirdiğini söyledim. Sizlere konuyu burdan anlatmak istemedim çünkü sanki kafamda kurmuşum gibi gözükmek istemedim

evet sendende yakışıklılarda var dıye alaylı bir şekilde karşılık verseydın o senın egonu ezene kadar sen onunkını ez

Öff bu çok derin konuştuğunu zannedip yarım saat zırvalayan salakları nerden buluyorsunuz

Boş yapmış bence neden böyle bir açıklama yapmış ki. Benim eşim dünyanın en yakışıklı adamı mesela (benim gözümde) başkası ne derse desin aşkla kalp gözüyle görmektir bu bence

Ana fikir doğru, ama bir erkek olarak kalkıp bunu demesi manasız . Haklısın bir Kıvanç Tatlıtuğ değilsin diyip oturtsaydiniz.

Çok gereksiz muhabbetler, üstelik sizden önceki sevgililerinin fiziğini anlatmak eziklik yani. Aklınca sizin güveninizi kıracak.
Bence yol verin gitsin.

Bunu anlatınca daha iyi oturdu konu. Beyfendi size güven vermemiş dolayısıyla ettiği her cümle sizde bu etkiyi yapacaktır.

Açıkçası güven olmayan ortamlar benim gördüğüm kadarıla asla düzelmiyor ve mutlaka bir yerde patlak veriyor. O yüzden benim düşüncem güven yoksa orda durmak anlamsız.

Eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet geçmedi o yüzden yorum yapamıyorum.Ama ben senin karakterini huyunu çok sevdim ve öyle karar verdim demişti bir kez laf arasında.

Soyledikleri tamam da soylemesi ne kadar gereksiz ve bos. Bu kadar bos ve gereksiz cumleler kuran birini yanimda istemezdim acikcasi.

Benim için dünyanın en yakışıklısı sensin ama senin için dünyanın en güzeli ben değilsem ayrılalım derdim

ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti.

Dunyanin en guzeli degilsin muhabbeti sizi o kadar da begenmiyor demek oluyor bence. Begenmiyorsa neden birlikte? Çapi o kadar demek ki.
Resmen senden once senden cok daha guzelleriyle birlikte oldum demeye getirmiş ben direkt agzina ederdim. Eski sevgilileriyle yeni sevgiliye hava atmak neyin kafasi? O kadar çapı varsa begendigi gibi biriyle olsaymiş 40 yilda bi sari sacli kadin bulmus lafini ediyodur

Bir adam seni çok begense dunyanin en guzeli olmana gerek olmaz kiyas etmez ve bu sekilde konuşmaz.

Zaten sevdiğine sen dünyanın en güzelisin diyen sevgililer de gerçekten öyle olduğunu zannettikleri için söylemiyorlar bunu.

Güzellik kadar göreceli başka bir şey yoktur, sevilen sevdiğine çok güzel de görünebilir, gözü başkasını görmez en güzel de görünebilir.

Salak salak konuşmanın manası nedir, içim bayıldı. Bu konuşmayı yapan insan pek çekilir birisi olmayabilir.

Ben sende bir sorun göremedim, hiç hoş değil şu şeyler.

Saçmalamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…