- Konu Sahibi tuzkarabiber
-
neden bir başkası ile kendini ve sizi kıyaslama gereği duydu ki ? Ne sordunuz?Herkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?
ilişkinin başlarında telefonunda arkadaş gruplarına instagramdan reels videoları attığını görmüştüm. Videolar 18+ değil ya da içinde çıplaklık vs yok ama videoda üç dört tane kadın balodaymış gibi giyinmiş mini elbiseler makyajlar saçlar falan bu videoyu arkadaş gruplarına atmış bunu sorduğum zaman “Allah var güzel değiller mi” demişti. Bu olay benim hep aklımın bir köşesinde kaldı ne yazık ki. Sonrasında kendisiyle uzak mesafedeyiz Rusların yoğunlukta olduğu bir şehirde çalışıyor bana “ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti. Ve en sonunda da böyle bir diyaloğun geçmesine sebep olan şey de kendisinden dünyanın en güzeli olmasam bile dünyanın en güzeliymişim gibi davrandığını hissedemiyorum halbuki hiç tanımadığı insanların videolarını atıp onları güzel bulduğunu çok rahat bir şekilde dile getirdiğini söyledim. Sizlere konuyu burdan anlatmak istemedim çünkü sanki kafamda kurmuşum gibi gözükmek istemedimneden bir başkası ile kendini ve sizi kıyaslama gereği duydu ki ? Ne sordunuz?
evet sendende yakışıklılarda var dıye alaylı bir şekilde karşılık verseydın o senın egonu ezene kadar sen onunkını ezilişkinin başlarında telefonunda arkadaş gruplarına instagramdan reels videoları attığını görmüştüm. Videolar 18+ değil ya da içinde çıplaklık vs yok ama videoda üç dört tane kadın balodaymış gibi giyinmiş mini elbiseler makyajlar saçlar falan bu videoyu arkadaş gruplarına atmış bunu sorduğum zaman “Allah var güzel değiller mi” demişti. Bu olay benim hep aklımın bir köşesinde kaldı ne yazık ki. Sonrasında kendisiyle uzak mesafedeyiz Rusların yoğunlukta olduğu bir şehirde çalışıyor bana “ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti. Ve en sonunda da böyle bir diyaloğun geçmesine sebep olan şey de kendisinden dünyanın en güzeli olmasam bile dünyanın en güzeliymişim gibi davrandığını hissedemiyorum halbuki hiç tanımadığı insanların videolarını atıp onları güzel bulduğunu çok rahat bir şekilde dile getirdiğini söyledim. Sizlere konuyu burdan anlatmak istemedim çünkü sanki kafamda kurmuşum gibi gözükmek istemedim
Öff bu çok derin konuştuğunu zannedip yarım saat zırvalayan salakları nerden buluyorsunuzHerkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?
Çok gereksiz muhabbetler, üstelik sizden önceki sevgililerinin fiziğini anlatmak eziklik yani. Aklınca sizin güveninizi kıracak.ilişkinin başlarında telefonunda arkadaş gruplarına instagramdan reels videoları attığını görmüştüm. Videolar 18+ değil ya da içinde çıplaklık vs yok ama videoda üç dört tane kadın balodaymış gibi giyinmiş mini elbiseler makyajlar saçlar falan bu videoyu arkadaş gruplarına atmış bunu sorduğum zaman “Allah var güzel değiller mi” demişti. Bu olay benim hep aklımın bir köşesinde kaldı ne yazık ki. Sonrasında kendisiyle uzak mesafedeyiz Rusların yoğunlukta olduğu bir şehirde çalışıyor bana “ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti. Ve en sonunda da böyle bir diyaloğun geçmesine sebep olan şey de kendisinden dünyanın en güzeli olmasam bile dünyanın en güzeliymişim gibi davrandığını hissedemiyorum halbuki hiç tanımadığı insanların videolarını atıp onları güzel bulduğunu çok rahat bir şekilde dile getirdiğini söyledim. Sizlere konuyu burdan anlatmak istemedim çünkü sanki kafamda kurmuşum gibi gözükmek istemedim
Bunu anlatınca daha iyi oturdu konu. Beyfendi size güven vermemiş dolayısıyla ettiği her cümle sizde bu etkiyi yapacaktır.ilişkinin başlarında telefonunda arkadaş gruplarına instagramdan reels videoları attığını görmüştüm. Videolar 18+ değil ya da içinde çıplaklık vs yok ama videoda üç dört tane kadın balodaymış gibi giyinmiş mini elbiseler makyajlar saçlar falan bu videoyu arkadaş gruplarına atmış bunu sorduğum zaman “Allah var güzel değiller mi” demişti. Bu olay benim hep aklımın bir köşesinde kaldı ne yazık ki. Sonrasında kendisiyle uzak mesafedeyiz Rusların yoğunlukta olduğu bir şehirde çalışıyor bana “ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti. Ve en sonunda da böyle bir diyaloğun geçmesine sebep olan şey de kendisinden dünyanın en güzeli olmasam bile dünyanın en güzeliymişim gibi davrandığını hissedemiyorum halbuki hiç tanımadığı insanların videolarını atıp onları güzel bulduğunu çok rahat bir şekilde dile getirdiğini söyledim. Sizlere konuyu burdan anlatmak istemedim çünkü sanki kafamda kurmuşum gibi gözükmek istemedim
Eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet geçmedi o yüzden yorum yapamıyorum.Ama ben senin karakterini huyunu çok sevdim ve öyle karar verdim demişti bir kez laf arasında.Herkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?
Soyledikleri tamam da soylemesi ne kadar gereksiz ve bos. Bu kadar bos ve gereksiz cumleler kuran birini yanimda istemezdim acikcasi.Herkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?
ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti.
Ben sende bir sorun göremedim, hiç hoş değil şu şeyler.ilişkinin başlarında telefonunda arkadaş gruplarına instagramdan reels videoları attığını görmüştüm. Videolar 18+ değil ya da içinde çıplaklık vs yok ama videoda üç dört tane kadın balodaymış gibi giyinmiş mini elbiseler makyajlar saçlar falan bu videoyu arkadaş gruplarına atmış bunu sorduğum zaman “Allah var güzel değiller mi” demişti. Bu olay benim hep aklımın bir köşesinde kaldı ne yazık ki. Sonrasında kendisiyle uzak mesafedeyiz Rusların yoğunlukta olduğu bir şehirde çalışıyor bana “ben senden önce şöyle boyda şöyle saçlı böyle gözlü insanlarla oldum” gibi bir şey söylemişti. Ve en sonunda da böyle bir diyaloğun geçmesine sebep olan şey de kendisinden dünyanın en güzeli olmasam bile dünyanın en güzeliymişim gibi davrandığını hissedemiyorum halbuki hiç tanımadığı insanların videolarını atıp onları güzel bulduğunu çok rahat bir şekilde dile getirdiğini söyledim. Sizlere konuyu burdan anlatmak istemedim çünkü sanki kafamda kurmuşum gibi gözükmek istemedim
SaçmalamışHerkese merhaba, uzun bir zamandan sonra okuyucu modundan çıkıp yine akla ihtiyaç duyduğum simülasyona geçiş yaptım. Çok uzatmadan konuyu özetleyerek bahsetmek istiyorum. Sevgilimle bir konu üzerinde tartışırken bana “sen güzel bir kadınsın ama dünyanın en güzel kadını değilsin dünyada ne kadınlar var ve aynı şekilde ben de yakışıklıyım ama dünyanın en yakışıklısı değilim dünyada ne yakışıklılar var. Önemli olan birbirimize denk olmamız. İkimizde ortalamanın üzerinde kişileriz ama dünyada çok güzel çok yakışıklı insanların varlığı da bir gerçek. Sen benim için güzelsin ama dünyanın en güzeli değilsin. Sana dünyanın en güzelisin dersem yalan söylemiş olurum sen de bana en yakışıklısı desen yalan olur” diye uzunca ne idüğü belirsiz cümleler kurdu. Bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum hatta unuttuğum yeri olabilir fazlası yok. Ben bu cümlelerine alınmadım açıkçası ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin varlığı artık beni alakadar etmezken böylesine bir cümle kurmak aklıma gelmezken onun bu düşüncede olması beni farklı düşüncelere yöneltti. Bu arada farklı olaylar da var fakat herhangi bir ön yargınız olmadan sadece bu cümlelere bağlı kalarak yorumunuzu merak ediyorum. Ben mi saçmalıyorum dedikleri normal mi yoksa tepki göstermem kaçınılmaz bir şey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?