- 19 Ocak 2019
- 112
- 82
- 28
- Konu Sahibi bluerose96
-
Bahsetme takipte kal yanlış anlamış olabilirsinPotansiyel yok hiçbirşeyini yakalamadım bunca sene ve herşeye katlanacak bir kadın değilim ama benim cok öncelerden gelen güven problemim var malesef bunu bildiğim için eşime bahsetmiyorum onu kırmamak için
Yoo ayrılır boşanır ben olsam öyle yapardım gözü dışarıda olan bir eşle asla yapamam yaniProblem adamdaysa görüşmemesi neyi değiştirecek? Bugün bununla görüşmese yarın bir başkasına yürüyecek adam. Çevresinde dişi sinek bırakmayana kadar sürecek mi bu görüşmeme durumu?
Katılıyorum kadın için bir şey yazmamış konu sahibi. Adam o niyetle bakmissa başkasına da bakarProblem adamdaysa görüşmemesi neyi değiştirecek? Bugün bununla görüşmese yarın bir başkasına yürüyecek adam. Çevresinde dişi sinek bırakmayana kadar sürecek mi bu görüşmeme durumu?
Öyleyse niye kadın arkadaşıyla görüşmesin konu sahibi?Yoo ayrılır boşanır ben olsam öyle yapardım gözü dışarıda olan bir eşle asla yapamam yani
Güven problemim var ama eşime güveniyorumÇocukluğumdan gelen güven problemim var benim aslında benim kendi içimde problemlerim var eşime güvenmesem çocuk yapmazdım herşeye katlanacak bir kadın değilim elbet sadece paylaşmak istedim
Her türlüsü kötü tabiki ama böyle arkadaş eşine bakmak falan bana daha aşağılık geliyor.Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?
Ben eşi için söyledimÖyleyse niye kadın arkadaşıyla görüşmesin konu sahibi?
O zaman takılma canim eşine de söyleyip tatsızlık yaşamayınÇocukluğumdan gelen güven problemim var benim aslında benim kendi içimde problemlerim var eşime güvenmesem çocuk yapmazdım herşeye katlanacak bir kadın değilim elbet sadece paylaşmak istedim
Eşiyle mi görüşmesin konu sahibi?Ben eşi için söyledim
Hayır eşini birdaha aynı ortama sokmasınEşiyle mi görüşmesin konu sahibi?
İşte nereye kadar? Onu soruyorum işte. Bu kadınla eşini aynı ortama sokmadı diyelim, eee diğer kadınlar? Hiç bir kadınla aynı ortama sokmayacak mı eşini?Hayır eşini birdaha aynı ortama sokmasın
Nasil yaBakmış olabilir. Ama merak etmeyin onu sevdiğinden sizi sevmediğinden değil. Merak ve ego tatminiden bakmıştır, ilkel bir duygu. Günün sonunda asıl sizi seviyor sonuçta, hareketlerini abartmıyorsa, size karşı bir yanlışı olmuyorsa ki burada abartı bir durum yok bir şey olmaz bence.
Hareketleri abartı değilse maalesef iç güdü dolayısıyla yapar ve kendine kızıp önüne döner. Ben demiyorum psikoloji diyor bana kalırsa da aşağılık bir hareket ben savunmuyorum ama bu kadar ufak bir bakıştan bile anlam çıkarıp, büyütüp pireyi deve yapmaya da gerek yok. Ha bu sürekliyse, bir göz kayış değilse ve artarak devam ediyorsa işte orada işin rengi değişir.Nasil yabaskasiyla sevissin yeterki asik olmasin gibi birsey oldu bu baskasina gozu kayiyosa bi erkegin ya da kadinin bence birseyler eksiktir o iliskide..ve bir kadin hissediyorsa genelde dogrudur
Tamam ben de çareyi boşanmakla bulur yazdım dimi ?İşte nereye kadar? Onu soruyorum işte. Bu kadınla eşini aynı ortama sokmadı diyelim, eee diğer kadınlar? Hiç bir kadınla aynı ortama sokmayacak mı eşini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?