• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum

Çalışma konusunda niye böyle dusunuyorsunuz?
Surekli cok var,yillar surer is bulmam falan yazmissiniz. Mesleğiniz ne?

Şöyle söyleyeyim yaşadığım yerde mesleğimi yapacağım yer yok. Zaten kendi meslegimden kestim umudu. Seceneklerim market falan. Onu da eşim istemiyor.

Ben de sigarayı zor bıraktım, anlıyorum zor olabiliyor. Ama bıraksa maddi olarak da, sağlık anlamında da çok rahatlar. Ben sigara bırakma polikliniklerine başvurdum, ücretsiz ilaç desteği sağlıyorlar. O şekilde bırakabildim. 3-4 ay içinde kurtuldum. 1 seneye yakın oldu içmiyorum.

Yok mutfak şeylerin o alıyor hep ya da beraber çıkarız. Bana verdigi nakiti söylesem gulersiniz kart ta yok ortada.

hem sizi parasız bırakıp hem de çalışmanıza karışıyor, doğru mu anladım?
benim ne iş yapacağıma karışamazsın, evde oturup senin verdiğim 3-5 lira harçlıkla ömür çürütecek değilim diyemiyor musunuz?

Şöyle söyleyeyim yaşadığım yerde mesleğimi yapacağım yer yok. Zaten kendi meslegimden kestim umudu. Seceneklerim market falan. Onu da eşim istemiyor.
Anladim.
Esinize rest cekin o zaman. Hem ihtiyaçlarımi karsilayamiyorsun hem de calismama engel oluyorsun deyin. En basit iste dahi calissaniz kisisel ihtiyaclariniza yetecek parayi kazanırsınız. Kendinize bir pantolon almak icin esinizin keyfini beklemek zorunda degilsiniz.
Belki mevzuya biraz sert girerseniz ciddiyetinizi anlar

hem sizi parasız bırakıp hem de çalışmanıza karışıyor, doğru mu anladım?
benim ne iş yapacağıma karışamazsın, evde oturup senin verdiğim 3-5 lira harçlıkla ömür çürütecek değilim diyemiyor musunuz?

Uygun bir is bulsam derim ben cekinmem de market var bi iste su an çalışacağım.

Anladim.
Esinize rest cekin o zaman. Hem ihtiyaçlarımi karsilayamiyorsun hem de calismama engel oluyorsun deyin. En basit iste dahi calissaniz kisisel ihtiyaclariniza yetecek parayi kazanırsınız. Kendinize bir pantolon almak icin esinizin keyfini beklemek zorunda degilsiniz.
Belki mevzuya biraz sert girerseniz ciddiyetinizi anlar
Sanırımböyle yapacağım ama böyle yerlerde çalışacağım diyince de acayip sinirleniyor çünkü burası cok küçük bir yer ve kadın görmemiş gibi davranan erkekler var her yerde. Evli bekar dinlemeden sarkan.

Ben de sigarayı zor bıraktım, anlıyorum zor olabiliyor. Ama bıraksa maddi olarak da, sağlık anlamında da çok rahatlar. Ben sigara bırakma polikliniklerine başvurdum, ücretsiz ilaç desteği sağlıyorlar. O şekilde bırakabildim. 3-4 ay içinde kurtuldum. 1 seneye yakın oldu içmiyorum.
Tebrik ediyorum azminizi

Teşekkür ederim. :) Eşinize de teklifte bulunabilirsiniz isterse. İstemedikçe zor tabi ama cidden rahatlatıcı olur, az buz para gitmiyor sigaraya.
Malesef söyledim o poliklinigi sadece hıh diyip güldü

Muhtemelen benim dunya kadar borcum olsa yinede suan ictigim sigaranin ne altina inerim nede birakirim.
Sizde calisin telefonunuzu yaptirin.
Yada esinizi yaptir deseniz hayir mi diyecek

Muhtemelen benim dunya kadar borcum olsa yinede suan ictigim sigaranin ne altina inerim nede birakirim.
Sizde calisin telefonunuzu yaptirin.
Yada esinizi yaptir deseniz hayir mi diyecek
Yaptıramam dedi. Esime soylemeden niye konu acayim? İş bulamıyorum

Off bir yeri arayamıyorum telefonla. Bulduģum işi de beğenmiyor. Trip atıyo ne işin var orada diye. O zaman telefonumu yaptır diyorum para yokki neyle yaptırayım diyo. Acil bir şey olsa ne yapacağım ben acaba?!!!

Off bir yeri arayamıyorum telefonla. Bulduģum işi de beğenmiyor. Trip atıyo ne işin var orada diye. O zaman telefonumu yaptır diyorum para yokki neyle yaptırayım diyo. Acil bir şey olsa ne yapacağım ben acaba?!!!

Madem paraya ihtiyacınız var izin istemek neyin nesi?

Yapın başvurularınızı sonra gidin görüşün

Sizin istediğiniz yer olsun çalışacak olan sonuçta sizsiniz eşinizin fikrinin çok da önemi yok

Madem paraya ihtiyacınız var izin istemek neyin nesi?

Yapın başvurularınızı sonra gidin görüşün

Sizin istediğiniz yer olsun çalışacak olan sonuçta sizsiniz eşinizin fikrinin çok da önemi yok
İşte arayacaktım telefin bozuk. Dışarıdan aricam bugün çıkıp.

Etmiyorum zaten bizi kimseye muhtaç etmiyor tamam da ben sigara icsin diye bozuk telefonla geziyorum.

sigara içmem

hatta genelde nefret boyutunda ilişki yaşarım

ama onun sigarası bozuk telefondan daha önemli mi dersen evet derim

telefonun çalışıyormuş kullanıldığına göre ama sigara kötü bir bağımlılık öyle basitçe bırakılmıyor

o nedenle onun sigarası sizin telefonunuz hiç çalışmasa da öncelikli olacak maalesef zira telefonsuz yaşam mümkün biz yıllarca ev telefonu bile olmadan yaşayabildik hatta :)))

işinizi bir an önce bulup aile bütçesi oluşturmayı da bir an önce karşılıklı konuşarak halledin

sigara içmem

hatta genelde nefret boyutunda ilişki yaşarım

ama onun sigarası bozuk telefondan daha önemli mi dersen evet derim

telefonun çalışıyormuş kullanıldığına göre ama sigara kötü bir bağımlılık öyle basitçe bırakılmıyor

o nedenle onun sigarası sizin telefonunuz hiç çalışmasa da öncelikli olacak maalesef zira telefonsuz yaşam mümkün biz yıllarca ev telefonu bile olmadan yaşayabildik hatta :)))

işinizi bir an önce bulup aile bütçesi oluşturmayı da bir an önce karşılıklı konuşarak halledin
İş buluyorum beğenmiyo iste triplwniyo ben dinliyo muyum hayır soruyorum neden istemiyosun isi diye uzak falan diyo

eee uzaksa bana uzak deyince ne diyor

evdeki hizmetleri aksar paşanın o nedenle olmaz diyordur
Düzgün bi cevap bile alamıyorum. İyi git o zaman nerde çalışacaksın çalış diyo tahmin edersiniz nasıl dediğini .

Düzgün bi cevap bile alamıyorum. İyi git o zaman nerde çalışacaksın çalış diyo tahmin edersiniz nasıl dediğini .
Oyle bir anda tamam gidiyorum deyip baslayacaksiniz işe.
Sizi bu sekilde sindirmeye calisiyor.
Bazi konularda esim de yapar böyle ama ben o resti görürüm:) yildirma operasyonu diyorum bu duruma ben.
Git naparsan yap demis iste gidip calisin siz de.

Back