- 31 Ağustos 2016
- 460
- 134
- 33
Hanimlar yeni evliyiz düğün borçlarımız falan var. Derdim şu ki eşim gunde 1 paket sigara içiyor. Evlenmeden önce bırakırım demişti. O aylik sigaraya baya para harcarken ben kendimi hep kısıyorum. Istedigim kıyafetleri falan erteliyorum telefonumun ufak bir arızası var yaptırmıyor su an para yok diye. Bir iki kere sigarasina söylenecek oldum sinirlendi. Bir de nisanliyken kredi çekmiş su an hala ödüyor ve ben kendim tesadüfen kurcalayıp öğrendim para mevzulari açılınca sinirleniyor. Ben bir şeyleri zor yetiştirmeye çalışıyorum üzerime gelme diyor. Krediye hiçbir sey demedim evlenmeden öncesi beni ilgilendirmez ama hic bahsetmemisti odediginden. Bana da iş bakıyoruz ama bulamıyoruz. İhtiyaçlarımı alıyorum ama acele olmayan her şey erteleniyor. İş bulana kadar böyle mi gidecek bu? Ben ise başlayınca da onun gibi yapıp hic konusmayayim mi yani nereye harcadığımı onun gibi agresifleseyim mi? Kendini kötü hissediyor hesap sorulunca. Para kalmiyorsa niye içiyor sigara diye kendimi dolduruyorum..