Yanlis hisler

Bence seni sevimli bulmuş ve yakın ilişki kurmak istemiş bu arkadaşlık da olabilir belki romantik ilişki tadında da olabilir, korkmanı anlıyorum ama bi parça esnek ilişki kurmanıza müsade ediyorlarmış zaten keşke bi aksiyon almadan biraz daha akışına bıraksaydın keşke, bundan sonra tatlı sözlerine sözsüz gülümseyerek karşılık ver sadece, zeki bi adam zaten anlar derdini.

Ben ilişki arayışı içerisinde olmanı çok iyi anlıyorum o yüzden kendini kötü hissetme, yerinde olsam aynısını yapabilirdim En buyuk kk

Şu mutlu olmak için tek başına yeterlisin diyenleri anlamıyorum aşk kadar güzel ne var şu hayatta O yüzden ha gayret bulacaksın biliyorum aslansın kaplansın yaparsın, güveniyorum sana , takip ettiğim bikaç üye daha var , evli olmasam düğün ayakkabımın altına isminizi yazardım öyle istiyorum aşık olmanızı

İşyerinde aşkı tavsiye etmem, ben yaşamadım ama yaşayan tüm arkadaşlarım aşırı pişman oldu, kariyerleri ciddi zarar gordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…