Yanlis hisler

Iyi de bu masum bir flortlesme
Daha ortada elle tutulur birşey de yok(ki olursa zaten gereken bilgi verilir ilgili birimlere ve yapılması gereken yapılır)
Bunun için saygınlığını yitirmezsin merak etme...az sakin ya

Aynen ben böyle KK'da tetikte beklerim kimi sinir etsem bugün diye.

Yoldan geçene yanlamıyor tabi o sizin benim mesajımdan çıkarttığınız yorum.
Eski konularını da bildiğimden bunu yazdım sadece bu konuya özel değil.
Konu sahibinin buna benzer çok konusu var.
Ayrıca da bence tavsiye var mesajımda. Duygusal olarak biraz daha olgun olmak mesela,tekrar okuyun belki başka anlamlar da çıkar.

Çok teşekkürler şeker ya aslında kendisi yakında başka bir yere veya birime gidebilir diye düşünüyorum (inşallah ) çünkü bir sürü iş başvurusu yaptı bence alınma şansı da var. Onun dışında ekip şimdilik değişmez ben yeni geldim. Onun dışında ise zaten takımda cok az kişiyiz mümkün olduğunca hepimizi tutmaya çalışıyorlar.

birden soğuk davranırsam bence de garip olur tutarsız olur. Ben de arkadaşça ve normal konuşmaya devam etmeye çalışacağım doğal davranmaya... Bir de benden hoşlandığını cidden düşünmüyorum yani daha çok sempatik buluyormus gibi geliyor. Bu yüzden herhangi bir şekilde belli edersem muhtemelen ret yerim ve cok rezil bir duruma düşerim. Bu duygularla da isyerinde yaşamak biraz zor

Doğru duygusal olarak olgun olmadığımı biliyorum çocuksu bir kişiliğim var ama bunun pratik bir çözümü yok ki.

Doğru duygusal olarak olgun olmadığımı biliyorum çocuksu bir kişiliğim var ama bunun pratik bir çözümü yok ki.
Pratik olarak direkt şunu yapın geçer diyemeyiz tabi ki.
Bunun yolu biraz duygularınızı ve kendinizi tanımayla, ne istediğinizi bilmekle olur. Düşünce ve duygularınızın ayırımında olmakla, farkındalıkla olacak şeyler.
Bu anlattığınız şey zararsız belki ama bu ayrımına varamadığınız hislerle yanlış seçimler de yapabilirsiniz.

Sizi kadın olarak değil de kanka gibi görüyor geldi . Çok kanka sohbeti yapmayın olacak bir seyse de burdan bu şekilde zor görünüyor. Samimi olabilirsiniz ama burda cinsel çekim vs olmalı. Bence olmayacak ya da olmaması gereken bir şey yok . Sadece siz sevimli kız çocuğu degilsiniz

“ben bu kadar kalifiye insanlara yöneticilik yaparken tam olarak bir artı değer katamıyorum ve biz hepimiz yakın arkadaş olduk bunun benim tarafsızlığımi etkilemesinden korkuyorum sizden bu konuda tavsiye istiyorum”
Bu cümlelere ne gerek vardı, iş yerinde rakip yada düşmana ihtiyacın yok maşallah kendin hallediyorsun.
Mesafe istiyorsan koyarsın olur biter.
Her söylediğine gülmeyecek başlayabilirsin.
Makas almak ne demek buna da izin verme artık.
Ne tavsiyesi isteyeceksin ki? o pozisyona geldiysen verilecek tavsiyeyi zaten biliyor olman lazım.

aynı şeyi düşündüm ya. o pozisyona getirildiyseniz eminim ki gayet de kalifiyesinizdir ve yöneticilik potansiyeliniz vardır. ne demeye eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz ki. sanki kara sevdaya tutulmuşsunuz da aşk gözünüzü kör ettiği için duygularınız profesyonel olmanıza engel oluyor şıpsevdi olmakta bir sorun görmüyorum ben. lakin çook samimi arkadaş değillerse birinin raporlama yaptığı kişinin, basbayağı üstünün yanağını sıktığı makas aldığını hayal edemedim yani.

Bey, hanım hitaplarının olmadığı bir ofis ortamı normal de sizin yanağınızı sıkması normal mi? Üstüymüşsünüz sonuçta. Hitaplardan sıyrılalım, beraber sosyalleşip eğlenelim ama iş arkadaşı olarak aynı pozisyonda bile olunsa böyle el kol, yanak sıkma fazla laubali değil mi?

Bana çok flört eder gibi gelmedi ayrıca, yanak sıkarak friendzone'a almış.

Bence bu saflığınızı bozmayın. Diğer insanların ilişkilerinden aldığı zevkten heyecanda çok daha fazlasını alırsınız bu şekilde
Bana da sizden hoşlanıyor gibi gelmedi. Ama düşünceniz mantıklı. Yani başka bölüme veya başka bir işe geçtiğinde sizi özleme ihtimali yüksek. Özlediğinde arar buluşursunuz vee ❤
Tabi bu benim kanaatim ve sadece bir olasılık.

Şimdilik hiç açık vermeyin eşit davranın herkesle.

Valla canım konu sahibesi geçende tombik kel bir amcadan hoşlanıyordur dur hele bu ne

Konuya geleyim başkasından hoşlanırsın bu iş biter gider yani birim değiştirmeyi falan aklından çıkat

Yalnız yöneticilik işini bk edeceksin dikkat et. Ne demek yanaktan sıkmak sen kanka değilsin şefsin Hoşlanma işini derhal bir rafa kaldır takım lideri gibi davran sen oyuncak ayıcık değilsin, ibiş değilsin İşdışı bu elemanla hiç konuşma bana kalırsa

Tombik kel amca da gaymis ona da "acaba o da benden hoşlanıyor mu" diye düşünmüştüm biliyorum hoslanmadiklarini ama engel olamıyorum ya içimde hep ACABA diyen bir ses.

Buradaki hiçbir üyeyi merak etmem ama seni gerçekten merak ediyorumkonularını biliyorum.hayatından macera eksik değil.

Ya artık ben işinizi çok merak ettim ama
Birleşmiş milletler bünyesinde mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…