Yanlış bir şey mi?

Ne olursa olsun her ilişkinin bir dinamiği var. Ben de haberim olsun isterim, izin almak değil bu. Ben de haber veririm, planlarımdan bahsederim. Alıntı yaptığım bölüme dikkat eder misin? Bir ilişkide güven tek taraflı olmaz. Eğer o güven üzerine kurulu bir ilişki istiyorsa, seni nasıl her durumda bana güvenmiyor musun nidalarıyla üzmez. Onu geçtim izin vermemek ne demek? Kocanız bile olsa görüşünü bildirir gidersiniz ya da gitmezsiniz. Uzak ilişki yaşamak zor, böyle bir adamla eminim daha zordur.

zaten artık eskisi kadar kısıtlamıyor. şimdi geziye gitmek istesem izin verir kesin. Demek ki yavaş yavaş bitiyor onda bir şeyler.

Ben böyle durumlarda kırk yılda bir bişey istediğimde ötmesini engellemek için ilişkinin başlarında darlarım.Foto at bakıyım,kimlesin bakıyım,nerdesin söyle filan diye zorlarım.Çünkü bide ilişkinin başında kaybetme korkusuda olmuyor pek.Bende o konularda biraz gamsızım.Yani istediğiim gibi davranmicaksan işine bak bende istediğim gibi birini bulıyım zamanımı çalma modunda.Yani başlarda ilişkinin bitmesi çok anlam ifade etmediği için böyle yaparım.Sonra zamanla ilişki ilerledikçe ayrılmak acılı bir duruma geldikçe yavaş yavaş serbest bırakırım.Aslında sözün özü ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.Başka bişey değil. :))))))))) şimdi bende senin gibiyim kimle olduğunu bilsem yeter hatta bazen onu bile sormayı unuttuğum olmuştur çok kurcalamam.Ama bazen içime bi sıkıntı düştüğünde yada farklı bi sebeple nerdesin niye açmıyosun filan dediğim zaman oda vay sen bana güvenmiyomusun diye kendini gebertmez.Artık bunu binde bir yaptığımı bilir çünkü,ve artık onun için binde bir soruyor olmam sadece rahatlıktır.Başlardaki süreçle kıyaslıyor çünkü insan ister istemez :)))) Sende keşke böyle yapsaydın.Yani anca gidersinnnn diyebileceğiniz dönemlerde taşları yerine oturtmakta fayda var diye düşünüyorum.

aslında ben hiçbir zaman doğru bulmuyorum çok bunaltmayı. başta da bunaltmadım onu. kimle olduğunu bilmek yeterli. Ne yaptın ettin diye sormam akşamına. gözüne çok batar oldum. çok kötü bir duruma geldik artık. canımı çok sıkıyor bu durum.

aslında ben hiçbir zaman doğru bulmuyorum çok bunaltmayı. başta da bunaltmadım onu. kimle olduğunu bilmek yeterli. Ne yaptın ettin diye sormam akşamına. gözüne çok batar oldum. çok kötü bir duruma geldik artık. canımı çok sıkıyor bu durum.

Bende doğru bulmuyorum inan.Başlarda yaptığım tamamen taktikti.İlerde rahata alışmış olup bişeyi dert edip sorduğumda ötmesin diye.Bütün mesele bu :))))))

Arkadaşımlaysam ve eşime haber verdiysem,x'le şurdayım diye,çok önemli birşey olmadığı sürece eşimin mesaj atmasını /aramasını yada resim yollarmısın demesini istemem,eşimde arkadaşıyla çıktıysa nerede ve kiminle olduğunu söyler mesaj atmam /aramam/resim yollarmısın demem. Neden mi? Sıkboğaz etmek ve edilmek istemem. Güvenmiyorsam ilişkimi zaten yürütemem. Güveniyorsamda özgürlük alanı der saygı duyarım. Zira ben arkadaşımla sohbet ederken eşimin naber nasılsın,şu nerde ,bu nasıl vb soruları olsa benim aynı masada oturduğum insana ayıp,elimde telefon bık bık mesajlaşacaksam neden arkadaşımla buluştum,aynı şekilde arkadaşım otururken sürekli mesajlaşsa rahatsız olurum yani.
Birde bu yönden bakın derim.
Not:Bekarkende böyle davranırdım.

Teşekkürler yorum için. Ama aşırı sıkıp bunalttığımı düşünmüyorum. Özellikle bazı yorumlarımda çok belirgin örnekler verdim bu konuya dair.
Yorumları okumadım.
Ne olursa olsun sevgililer, eşler birbirini sıkmamalı, bunaltmamalı. Uğraşacak başka bişeyi olmayan insanlar genellikle sevgililerine takıyor kafayı, nerde, ne yaptı, ne etti.

Arkadaşımlaysam ve eşime haber verdiysem,x'le şurdayım diye,çok önemli birşey olmadığı sürece eşimin mesaj atmasını /aramasını yada resim yollarmısın demesini istemem,eşimde arkadaşıyla çıktıysa nerede ve kiminle olduğunu söyler mesaj atmam /aramam/resim yollarmısın demem. Neden mi? Sıkboğaz etmek ve edilmek istemem. Güvenmiyorsam ilişkimi zaten yürütemem. Güveniyorsamda özgürlük alanı der saygı duyarım. Zira ben arkadaşımla sohbet ederken eşimin naber nasılsın,şu nerde ,bu nasıl vb soruları olsa benim aynı masada oturduğum insana ayıp,elimde telefon bık bık mesajlaşacaksam neden arkadaşımla buluştum,aynı şekilde arkadaşım otururken sürekli mesajlaşsa rahatsız olurum yani.
Birde bu yönden bakın derim.
Not:Bekarkende böyle davranırdım.

Arkadaşlarıyla buluştuğunda hiçbir şekilde çok çok önemli olmadığı sürece mesaj atmam, aramam. buluşma esnasında ondan hiçbir zaman benimle konuşmasını beklemedim. ama onun kızma sebebi de zaten bu değil. o meseleyi çok çok farklı bir yere çekti. yani ben ispat amaçlı soruyormuşum. Bana keşke deseydi ki "ayıp olur arkadaşıma." ama o çok farklı anladı meseleyi.

Nerde olduğunu söylemek yeterli..
fotoğraf, izin almak çocukca şeyler. .
ilişki zaten güven üzerine kurulu..

Nerde olduğunu söylemek yeterli..
fotoğraf, izin almak çocukca şeyler. .
ilişki zaten güven üzerine kurulu..

izin almasını hiç beklemiyorum ki zaten. fotoğraf meselesi ise konuda da yorumlarda da söylediğim ve anlattığım gibi bir şeylere inandırması amaçlı değildi.

bu cümleyi yazarken buna takılabileceğinizi düşünmüştüm. evet büyük hata ama artık gerektiği gibi davranıcam.
İzin almak ne demek yahu? İzin almak. İZİN ALMAK?! Bizde de var sevgili, ne izin istediğimi/istediğini bilirim ne de yapacağımız şeyleri haber verdiğimizi... Bizdeki erkek değil mi? Ya da ben kadın değil miyim? Ne alaka yani. Aradığımızda ya da mesaj attığımızda da hal hatır sorarken söylenir öyle atıyorum dışarıda arkadaşımlayım veya şunu yapıyorum falan gibi. Hangi arkadaş? X. Bitti, bu konu üzerine yapılan sohbet bu kadardır. İzin almak matah bişey olsa ben tuvalete gitmek için bile alırdım. İzin almak? Tövbeler olsun yani.

Lütfen.
Siz mesajımı aldınız.

X