- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
Alınganlık etmiş o zaman, takma. Sen özledim diye istemişsin. Bunu ben de yaparım bazen o andan fotoğraf atarım, o da atar, isterim de. Ama bizim aramızda lafı bile geçmedi bu durumların. Haber ver, nerdesin, kimlesin. O an aradıysak birbirimizi ya da konuşmanın akışında geliştiyse ben de bugün bunu yapacağım, ya da bugün de şöyle yaptım olmuştur.
O muhtemelen birkaç kere onu sorguladığını düşünmüş, özür de dilemiş aslında sen açıklayınc bence anlamıştır. Bir daha tekrar ederse bakarsın, sonuçta bunun için ayrılmayacaksan uzatıp kendi canını da sıkma. Affet gitsin, sürekli olmuyor sanırım. En çok kendin rahatlarsın :)
Evet şu an hiç rahat değilim. Ama kendisi eminim çok rahattır. Bi özür diledi üzgünüm dedi bir daha da tek kelime etmedi. Kendisini ifade eden tek bir cümle yok. Yazdığımı tamamen okuduğundan bile şüpheliyim. Aramızda belki dediğiniz gibi birkaç kez bu tarzda bir sorun olmuştur. Ama ben kesinlikle aşırı kıskanç, kısıtlayan, yasaklar koyan bir sevgili değilim. Ne istiyor anlamıyorum ki yani. Tamamen salayım mı ipin ucunu, bunu mu istiyor?
Yahu o benim aylar önce okul gezisine gitmeme izin vermediği halde ben onun arkadaşıyla tatile gitmesine ses etmiyorum. Daha ne yapayım ben ona.