Yanlış bir şey mi?

Alınganlık etmiş o zaman, takma. Sen özledim diye istemişsin. Bunu ben de yaparım bazen o andan fotoğraf atarım, o da atar, isterim de. Ama bizim aramızda lafı bile geçmedi bu durumların. Haber ver, nerdesin, kimlesin. O an aradıysak birbirimizi ya da konuşmanın akışında geliştiyse ben de bugün bunu yapacağım, ya da bugün de şöyle yaptım olmuştur.
O muhtemelen birkaç kere onu sorguladığını düşünmüş, özür de dilemiş aslında sen açıklayınc bence anlamıştır. Bir daha tekrar ederse bakarsın, sonuçta bunun için ayrılmayacaksan uzatıp kendi canını da sıkma. Affet gitsin, sürekli olmuyor sanırım. En çok kendin rahatlarsın :)

Evet şu an hiç rahat değilim. Ama kendisi eminim çok rahattır. Bi özür diledi üzgünüm dedi bir daha da tek kelime etmedi. Kendisini ifade eden tek bir cümle yok. Yazdığımı tamamen okuduğundan bile şüpheliyim. Aramızda belki dediğiniz gibi birkaç kez bu tarzda bir sorun olmuştur. Ama ben kesinlikle aşırı kıskanç, kısıtlayan, yasaklar koyan bir sevgili değilim. Ne istiyor anlamıyorum ki yani. Tamamen salayım mı ipin ucunu, bunu mu istiyor?

Yahu o benim aylar önce okul gezisine gitmeme izin vermediği halde ben onun arkadaşıyla tatile gitmesine ses etmiyorum. Daha ne yapayım ben ona.

kimle olduğunu mesaj atmış zaten sana daha ne resim çek at diyosun napacan fotosu çokmu lazım bacım rahat bırak ne hali varsa görsün aldatacaksa aldatır sen engel olamassın.

işte sorun da bu. Ben o resmi beni ikna etmesi için istemedim ki...

kimse ben seni aldatacağım demez.
ben kocama bile sana sonsuz güveniyorum demem..
hepimiz insanız ve neler yaşayacağımızın garantisi yok.
belki ben belki o birbirimizden vazgeçebiliriz yada vazgeçmeyip birlikte yaşlanadabiliriz..
bence sen de kimseye gereğinden fazla güvenme.
bur da mükemmel koca örnekleri verip yine aynı kocalar tarafından aldatılan bir sürü kadına tanık oluyoruz..
kontrol edebilirsin lakin bunu onu bunaltmadan yap.

Daral geldi yeminle. Ne zor işmiş ya bir ilişkiyi idare etmek. İki kişi bir ilişkiyi idare edemiyoruz.

Kimseye sonsuz güven duymam, kendim de dahil. Canımı sıktı bu durum uyandığımdan beri.

bence hiç sıkboğaz ediyor gibi biri değilsiniz. tabiki kiminle oldugunu bilmek hakkınız.
size hakveriyorum ama onun böyle çıldırmasının sebebi de bir şeyler karıştırması değil bence tamamen sizi yanlış anlaması

Evet şu an hiç rahat değilim. Ama kendisi eminim çok rahattır. Bi özür diledi üzgünüm dedi bir daha da tek kelime etmedi. Kendisini ifade eden tek bir cümle yok. Yazdığımı tamamen okuduğundan bile şüpheliyim. Aramızda belki dediğiniz gibi birkaç kez bu tarzda bir sorun olmuştur. Ama ben kesinlikle aşırı kıskanç, kısıtlayan, yasaklar koyan bir sevgili değilim. Ne istiyor anlamıyorum ki yani. Tamamen salayım mı ipin ucunu, bunu mu istiyor?

Yahu o benim aylar önce okul gezisine gitmeme izin vermediği halde ben onun arkadaşıyla tatile gitmesine ses etmiyorum. Daha ne yapayım ben ona.
Ne yap biliyo musun? O senin karismana musade etmezken sende onu kendine karistirtma. Bu kadar basit

hayır suçlu değilsiniz...
bende nişanlımla farklı şehirlerde yaşıyorum.. gezmelere gittiği zaman selfie yap bana iheihih diye mesajlar atarım.
yanındakileri görme niyetim de hiç olmaz.

bu tamamen o an sevdiğiniz adamın görüntüsü...
üstü başı saçı sakalı hayal etmek istiyor insan.

yani hemen paranoyaklık yapmaya, sen ne demek istiyorsun diye üste çıkmalara gerek yok...

günümüz teknolojisinde resim göndermek çok sıradanlaştı, napıyorsun diye gelen mesajların çoğuna yazıyla değil fotoğrafla cevap veririm... bence çok normal..
sevdiğin kadına adama bunu rahatlıkla yapabilmelisin, bana göre ...

gereksiz bir çıkış olmuş sevgilinizin tavrı..

Ne yap biliyo musun? O senin karismana musade etmezken sende onu kendine karistirtma. Bu kadar basit

Ben zaten artık bunu yapmam gerektiğini çok iyi anladım. Çünkü bana yasaklar koyan ama kendisi en ufak bir sıkmaya gelemeyen bir insan. Yasaklarını yazsam sayfalar sürer. Artık pek çoğuna uymamaya başlayacağım.

Ben zaten artık bunu yapmam gerektiğini çok iyi anladım. Çünkü bana yasaklar koyan ama kendisi en ufak bir sıkmaya gelemeyen bir insan. Yasaklarını yazsam sayfalar sürer. Artık pek çoğuna uymamaya başlayacağım.
Gec bile kalmissim bence . En yakin zamanda ikinizin arasinda bi fark olmadigini ayni oranda soz hakkiniz oldugunu anlamasi lazim. Ve evet sizi dinlemesi gercekten hakli gordugu icinde ozur dilemesi lazim. Yazdiklarini okudugundan bile emin degilsiniz ne yazikki

bence hiç sıkboğaz ediyor gibi biri değilsiniz. tabiki kiminle oldugunu bilmek hakkınız.
size hakveriyorum ama onun böyle çıldırmasının sebebi de bir şeyler karıştırması değil bence tamamen sizi yanlış anlaması

ya zaten yüksek ihtimal bir şey karıştırdığı falan yok. yüzde yüz asla güvenmem ama aldattığını falan sanmıyorum. ya ne kadınlar görüyoruz, erkek arkadaşlarıyla normal buluşmalara bile sorun çıkaran. ben aslında çok sıktığımı falan düşünmüyorum. Bu kadarı da mı olmasın yani? Kendimi kasıyorum böyle olunca. İçimden geldiği gibi konuşamıyorum. Bir ara napıyosun derken bile düşünüyordum. Acaba sorguladım sanar mı diye.

Sizin hayatınızda sevgilinizden başka uğraşacak bişeyiniz yok mu?

Gec bile kalmissim bence . En yakin zamanda ikinizin arasinda bi fark olmadigini ayni oranda soz hakkiniz oldugunu anlamasi lazim. Ve evet sizi dinlemesi gercekten hakli gordugu icinde ozur dilemesi lazim. Yazdiklarini okudugundan bile emin degilsiniz ne yazikki

kız erkek ayrımı var onda. Kadın ve erkek bazı konularda eşit olamaz ona göre. Mesela ben denize giremem, ama o girebilir. Ben bacak bacak üstüne atamam ama o atabilir. Ben ona da indirttim bacağını bir ara. Ben o şekilde oturunca rahat ediyorum diğer türlü rahat olamıyorum çoğu zaman. Bana bacağını indir diyip sonra kendisi öyle oturmamalı. Erkekmiş o. İyi de ben rahat ettiğim gibi olamıyorsam sen de rahat olamazsın bana yasakladığını yapıp.

hayır suçlu değilsiniz...
bende nişanlımla farklı şehirlerde yaşıyorum.. gezmelere gittiği zaman selfie yap bana iheihih diye mesajlar atarım.
yanındakileri görme niyetim de hiç olmaz.

bu tamamen o an sevdiğiniz adamın görüntüsü...
üstü başı saçı sakalı hayal etmek istiyor insan.

yani hemen paranoyaklık yapmaya, sen ne demek istiyorsun diye üste çıkmalara gerek yok...

günümüz teknolojisinde resim göndermek çok sıradanlaştı, napıyorsun diye gelen mesajların çoğuna yazıyla değil fotoğrafla cevap veririm... bence çok normal..
sevdiğin kadına adama bunu rahatlıkla yapabilmelisin, bana göre ...

gereksiz bir çıkış olmuş sevgilinizin tavrı..

teşekkür ederim yorum için

hah işte ben de tam bunu diyecektim. kendinden taviz verme sana karışmasına izin verme.
ne demek tatile gitmene izin vermedi. git tatiline keyfine bak sen de arkadaşlarınla buluş. ikiniz de birbirinize izin vermeseniz sıksanız tamam da bu ne böyle o sana izin vermiyor sen ona ses çıkarmıyosun. erkektir yapar demeye devam ettiğin sürece seni böyle husursuz edecek, huzursuz olacaksın. tek yapacağın şey sen de keyfine bakacaksın arkadaşım bu kadar basit.

hah işte ben de tam bunu diyecektim. kendinden taviz verme sana karışmasına izin verme.
ne demek tatile gitmene izin vermedi. git tatiline keyfine bak sen de arkadaşlarınla buluş. ikiniz de birbirinize izin vermeseniz sıksanız tamam da bu ne böyle o sana izin vermiyor sen ona ses çıkarmıyosun. erkektir yapar demeye devam ettiğin sürece seni böyle husursuz edecek, huzursuz olacaksın. tek yapacağın şey sen de keyfine bakacaksın arkadaşım bu kadar basit.

önceden ben pek ses çıkarmadım. Ama şimdi anlıyorum hata yaptığımı. Çünkü kendisi pek gelemiyor sıkıya ama beni sıkıyor. Bundan sonra da zaten yok öyle her şeye tamam.

Ne olursa olsun her ilişkinin bir dinamiği var. Ben de haberim olsun isterim, izin almak değil bu. Ben de haber veririm, planlarımdan bahsederim. Alıntı yaptığım bölüme dikkat eder misin? Bir ilişkide güven tek taraflı olmaz. Eğer o güven üzerine kurulu bir ilişki istiyorsa, seni nasıl her durumda bana güvenmiyor musun nidalarıyla üzmez. Onu geçtim izin vermemek ne demek? Kocanız bile olsa görüşünü bildirir gidersiniz ya da gitmezsiniz. Uzak ilişki yaşamak zor, böyle bir adamla eminim daha zordur.

Ben böyle durumlarda kırk yılda bir bişey istediğimde ötmesini engellemek için ilişkinin başlarında darlarım.Foto at bakıyım,kimlesin bakıyım,nerdesin söyle filan diye zorlarım.Çünkü bide ilişkinin başında kaybetme korkusuda olmuyor pek.Bende o konularda biraz gamsızım.Yani istediğiim gibi davranmicaksan işine bak bende istediğim gibi birini bulıyım zamanımı çalma modunda.Yani başlarda ilişkinin bitmesi çok anlam ifade etmediği için böyle yaparım.Sonra zamanla ilişki ilerledikçe ayrılmak acılı bir duruma geldikçe yavaş yavaş serbest bırakırım.Aslında sözün özü ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.Başka bişey değil. :))))))))) şimdi bende senin gibiyim kimle olduğunu bilsem yeter hatta bazen onu bile sormayı unuttuğum olmuştur çok kurcalamam.Ama bazen içime bi sıkıntı düştüğünde yada farklı bi sebeple nerdesin niye açmıyosun filan dediğim zaman oda vay sen bana güvenmiyomusun diye kendini gebertmez.Artık bunu binde bir yaptığımı bilir çünkü,ve artık onun için binde bir soruyor olmam sadece rahatlıktır.Başlardaki süreçle kıyaslıyor çünkü insan ister istemez :)))) Sende keşke böyle yapsaydın.Yani anca gidersinnnn diyebileceğiniz dönemlerde taşları yerine oturtmakta fayda var diye düşünüyorum.

X