Yanlış anlaşılma çok kötüyüm

Beni lezbiyen yaptın demiş size. Bırakın boş verin.

sizin tek derdiniz helalleşelimde sırlarımı ortaya dökmesin. kapısına kadar gitmeniz bu yüzden.
doğumgününe bile gelmesinden korkmuşsunuz.
Evet tamda o, o yüzden istemedim gelsin. Bütün ailem oradaydı. Aslında güveniyordum ona ama tesadüf o kavgadan önce bana şey demişti. Haftaya kavgalı olduğum akrabalarıma gidecem ve onları birbirine düşürecem. Oda beni kuşkulandırdı.. “ Çok iyi insan olarak gördüm onu inanın.. ama bu yaşıma kadar hiç böyle bişey başıma gelmedi..

Beni lezbiyen yaptın demiş size. Bırakın boş verin.
Evet, kendisi oysa bana hep soruyordu bunu hayır diyordum hayır! Kendi hareketlerimden kuşku duymaya başladım daha sonra çünkü İnanın normalde çok kolay arkadaşlık kurmam ben kimseyle. Genetik midir ki diye kafayı yiyordum bi bilseniz. Hiç bel altı düşünmedim onu hiç!!! Eşimi çok seven bir kadınım. Onun sadece yaptığı iyiliklerden ve hayatımın boş anında ruh ikizi gibi geldi diye çok sevdim bir kardeş gibi inanin!

Cok garip bir iliskiniz varmis.sevgili gibi ne bu boyle kiskanmalar tripler falan?

esinizi dinlemeyin psikolaga mi gideceksiniz nereye gidecekseniz gidin normal degilsiniz cunku.
Evet gerçekten öyle, ben onu hiç kıskanmadım inanin. Ama o bana kıskançlık damgası vurdu. Ters köşe etti. Öyle değilken öyle etti anlıyormusunuz. Ozamanlar farkında değildim olanların gülüp geçiyordum.. şimdi düşünerek yaptıklarımdan çok pişmanım! Eşim herşeyi biliyor anlattım ona, o ciddiye almıyor durumu çünkü onun gibi bir insana değmez diyor piskoloğa gitmek.

Sizin acilen destek tedaviye ihtiyacınız var, bu kadar saçma sapan konular konuşmalar, iyi değilsiniz...

Sizin acilen destek tedaviye ihtiyacınız var, bu kadar saçma sapan konular konuşmalar, iyi değilsiniz...
İyi değilim zaten, o yüzden yazdım olup bitenleri içimi dökmek için. Başıma hiç böyle bişey gelmedi. Başkasının başına gelse bu çok eleştiririm bende. İçine girildiğinde insan anlamıyor olup bitenleri

O zaman uzatacak bişey yok. Konuyu kapatıp normal hayatınıza devam edin

Arkadaş ya da sevgili ne kadar sevsende ruh eşim desende sınırı olmalı insanın. Bir sınır koymadığınız için bu durumdasınız en azından bundan sonrası için ders olur. Hemen hemen hepimiz gereksiz samimiyete giriyoruz akıllandım diyoruz ama yine giriyoruz ta ki artık zararını ciddi anlamda yaşayana kadar :) Helalleşmek istenilecek biri değil ki ben olsam doğum gününe bile gelmesini istemez kibar dille reddederdim.

Evet malesef ki, o kadar bağlanmışım ki. Tam boş anımda girdi hayatıma. Yapacak bişey yok ders oldu hemde nasıl.. Doğum gününe gelmemesini demiştim gelmedi. Çok fazla iyilik iltifat felan bu duruma düşürüyormuş insani.

Mis gibi kafalar ya
11 yaşında misin ablacim

Duygusal olarak bi bağ kurup karmaşa yaşamıs olabilirmisiniz ve bunu kendinize itiraf edemediğinizden dolayı sürekli olaylar kafanızda dönüyor.Yanlıs anlamayın sizi eleştiriyorum.Bu noktada yanlıs duygulara kapılmış ve takıntılı olmus olabilirsiniz.Bi psikiyatriyle görüşün bundan sonrası daha sağlıklı düşünmeniz açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…