- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 27
-
- Konu Sahibi Gulpembe07
İlk kez duydum baharat kullanıp hamile kalanı daArkadaşlar burda bir konuda okudum mfk araştırırken Yanıklar baharat ile biri hamile kalmış hatta Instagramda sayfalarında çokça hamile kalan var burda var mı yanıklar baharat kürleri ile hamile kalan ?
Yok ismi öyle ama kürler hazırlıyorlar canım doğalİlk kez duydum baharat kullanıp hamile kalanı da
Yok canım baharat ile değil tabiki kür sayesinde işte karışımlar arı sütü vs karışımlarDaha neler.
Bir dükkan İstanbulda doğal kürler hazırlıyorlar Instagram'da sayfalzri var bende merak ettim var mı burda hiç kullanan diyeO ne ya ?
Para tuzağı olduğunu düşünüyorum aşırı uçuk diyorlar fiyatlarını.Bir dükkan İstanbulda doğal kürler hazırlıyorlar Instagram'da sayfalzri var bende merak ettim var mı burda hiç kullanan diye
Hele öyle deyinYok ismi öyle ama kürler hazırlıyorlar canım doğal
Saraçoğlu hangi kürleri soğan vs mi diyorsun canım ?Para tuzağı olduğunu düşünüyorum aşırı uçuk diyorlar fiyatlarını.
Verdikleri şeyleri okudum da hayıt ekstratı, macun propolis falan filan.. Yani bazı aktarlar da o karışımları yapıyor.
Bir de saraçoğlu kürleriyle çok gebe kalan var. onları denediniz mi?
canım instegram sayfasına gir bak herkesin resimli yorumları var oraya bende gittim eşimle beraber herşeyi sorduk en az yarım saat anlattılar doktora gitsen 20 kere muayane olsan o kadar bilgiyi alamazsın bence kimse bol keseden para tuzağı demesinPara tuzağı olduğunu düşünüyorum aşırı uçuk diyorlar fiyatlarını.
Verdikleri şeyleri okudum da hayıt ekstratı, macun propolis falan filan.. Yani bazı aktarlar da o karışımları yapıyor.
Bir de saraçoğlu kürleriyle çok gebe kalan var. onları denediniz mi?
Sonuç aldınız mı?canım instegram sayfasına gir bak herkesin resimli yorumları var oraya bende gittim eşimle beraber herşeyi sorduk en az yarım saat anlattılar doktora gitsen 20 kere muayane olsan o kadar bilgiyi alamazsın bence kimse bol keseden para tuzağı demesin
infertilitenin zaten kesin bi tedavisi yok doktora gidincede olmuyor garantisi varmı ? yok doktor hormon tahlili yapıyor vitamin veriyor sonuç alırsan alırsın almazsan almazsın aradaki fark ney hatta çoğu doktor anlaşmalı olduğu ilacı yazıyor biz eşimle bu ay başlayacağız kürlerine hemen ameliyat edelim diyende doktor etmeyelim bekleyelim diyende doktor standartı varmı yok tedavisi kesin mi hayır ben oraya giden fayda gören çok insan duydum hem buradan hem kendi sitelerinden eğer bi tedavisi varsa kesin bilinen söle gidelimSonuç aldınız mı?
Önemli olan sonuç almış olmak. Ayrıca doktora gidilmeli doktor kadar bilemezler. Bilgi alayım almasına da bilime uyuyorsa alayım. Çoğu kişide hiç bir sonuç alamadığını yazmış öyle de bir gerçek var.
Niye bu kadar sinirlisin?infertilitenin zaten kesin bi tedavisi yok doktora gidincede olmuyor garantisi varmı ? yok doktor hormon tahlili yapıyor vitamin veriyor sonuç alırsan alırsın almazsan almazsın aradaki fark ney hatta çoğu doktor anlaşmalı olduğu ilacı yazıyor biz eşimle bu ay başlayacağız kürlerine hemen ameliyat edelim diyende doktor etmeyelim bekleyelim diyende doktor standartı varmı yok tedavisi kesin mi hayır ben oraya giden fayda gören çok insan duydum hem buradan hem kendi sitelerinden eğer bi tedavisi varsa kesin bilinen söle gidelim
Haber et canım kullandıktan sonrainfertilitenin zaten kesin bi tedavisi yok doktora gidincede olmuyor garantisi varmı ? yok doktor hormon tahlili yapıyor vitamin veriyor sonuç alırsan alırsın almazsan almazsın aradaki fark ney hatta çoğu doktor anlaşmalı olduğu ilacı yazıyor biz eşimle bu ay başlayacağız kürlerine hemen ameliyat edelim diyende doktor etmeyelim bekleyelim diyende doktor standartı varmı yok tedavisi kesin mi hayır ben oraya giden fayda gören çok insan duydum hem buradan hem kendi sitelerinden eğer bi tedavisi varsa kesin bilinen söle gidelim