- Konu Sahibi callisto_jade
-
benimde yüzüm kızartma yağının sıçraması sonucu yanmıştı ama çok kötü olmuştu göz kapaklarım bile yanmıştı
herkes yağ yanığının izi kalır gitmez demişlerdi ve çok üzülmüştüm Allahtan 1. derece bi yanıktı ..
elmayı özellikle eksi yeşil elmayı rendeliyordum yüzüme maske yapıp 1 saat bekletiyordum çok faydasını gördüm tabi bununla birlikte doktorun verdiği yanık kremini de kullandım şimdi çok şükür iz falan kalmadı fürüzsüz bir cilt oluştu hatta o dönemler sivilcelerim çoktu bu tedaviden sonra % 70 oranında azaldı:)
YanıK çok kötü ben yaşadım. Allah bizi hem bu dünyada hemde diger dünyada yanmaktan korusun
birde hoca bana dediki eğer sürmessen çocuğunun vebalini çekeceksin ileride onun günahı daha büyük dedi,takdir sizin arkadaşlar yanıklara çok iyi geliyor
kimse yokmu ya bi cevap lütfennn((((
lurci ve enigma hay allah razı olsun sizden :)) mutlu günler :))) sadece yanık yere sürücem taamam isveç surubu bulabilirsem bakarım inşallah
lurci nerden almalıyım ben bunu bende eski bir yanık izi var onun için kulanmak istiyorum kantaronda çok iyiymiş kırmızısı da sarısı da en kısa zamanda denemek istiyorum
link verilmiyor ama marka veya site ismi veriliyor... öyle biliyorum
lurci nerden almalıyım ben bunu bende eski bir yanık izi var onun için kulanmak istiyorum kantaronda çok iyiymiş kırmızısı da sarısı da en kısa zamanda denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?