- 8 Aralık 2014
- 3
- 1
- 3
- 41
- Konu Sahibi callisto_jade
Lr healt & beauty nin alovera box ürünü saf aloevera jelli içeren ve vitamin destekli kremleri ile yanık izleri ve vücut çatlaklarına çözüm bulabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yapılmış kantaron yağının yara ve yanık izini(ameliyat dikişi dahil) iyileştirdiğini hatta bereberinde ağrı ve acıyı dindirdiğini söyleyebilirim.
denendi onaylandı...
sağlıkla kalın.
Benim bir arkadaşım yaklaşıl 15 yıllık yanık izi doğal yöntemle tedavi ediliyor hala tedavisi devam ediyor ama çok başarılı gidiyor hatta onun ki kimyasal yanıkyanık tazeyken izi yok edilmek için bazı karışımlar yapılabilir,
üstünden zaman geçmiş yanık izleri sadece estetik ve soyulma peeling yöntemiyle yok edilir,
aksini söyleyende çıkamaz,bu başlığı açtığına göre bende sen yazmışındır sandım ve benim gibi bir sürü kişi boşuna bakmış oldu,
Bu konuda kesin çözümler olduğunu duydum hem de tamamen doğalizi kalmış yanık üstündende çok süre geçince hiç bir şey o izi yok etmez arkadaşlar,
yanık kapanmadan uygulanırsa okey,geçmiş yaranın yama gibi olmuş izi zor kaybedersiniz
koyu renk farkını da gecırıyor dıye bılıyorum o doktorun ısmını verdım netten bak sıtesı var telefonu var gorusup sorabılırısn can9ım gecmıs olsun benım kzıımın hıc ızı kalmadı sayılır bu yaz da gunes gormıcek ayrıca krımızı kantoran yagıda suruyoruz onu doktor onermedı ama ben fayasını gordum oyuzdne devamn edıcez onad a2 bacağım kaynar sudan 2. derce yandı şu an lekeler bıldıgınız kahve siyah arası..ne contraxtubex nede kantaron yagı etkılı olmadı...hele hele contractubex ıçın 8 aydır verdıgım paralara yanıyorum.cildi yumuşatmaktan başka bışı yaptıgı yok..devlette karşılamıor artık !..lütfen bırılerı yardım etsın kahve rengı yanık ızlerı olan ve geçen ne kdr surede geçtı yanık lekenız ve neler yaptınız?
benimde yüzümde küçücük bir çizik vardı madecassol süreyim dedim ilaç cildimi yaktı böyle saydam gibi yuvarlak bişeyler var bu sorunu nasıl giderebilirim hangi cildiye soktoruna hangi reçeteye başvurmalıyım sizce?
ayrıca diğer yanağımda da bi arkadaş çakmak tutmuştu o zamandan beri güneşe çıkınca yanıyor hafif hafif beyazlıklar var renk değişmiş orada ona da madecassol sürdüm ama daha beter yaptı...o beyazlıklar geçer mi?
Ne yaptınız iz kaldımı bende aynı durumdayım kırmızı leke kaldı ne yapmam lazım lütfen fikir verin bir de iz kalmadıysa kaç günde tamamen yok olduKizlar 2 Gün önce Yüzüme Siğil Ilaci Sürdüm Oda Orayi Yakti şimdi Sigara Basmişim Gibi Iz Var..o Ize Ne Iyi Gelir Tavsiyelerinizi Bekliyorum Allah Aşkina Yazin Lütfenn...((kaş Yapayim Derken Göz çikardimmm.((