- Konu Sahibi callisto_jade
-
Kocakarı ilaçları diye bahsettiğin nedir? Yazar mısın lütfen. :26:
1,5 ay bacağım da nerdeyse hiç iyileşme olmadı tanınmıcak halde simsiyahtı yanan derilerimi de almışlardı sağ bacğım komple bu şekildeydi sonra domuz yağı sürdüm hiç sürmek istememiştim mikrop kaparım diye ama bi yandan da belkimi dedim ilk sürmemde farketti onu sürdükten 1 hafta sonra ayağa kalktım topallıyarakta olsa şükür hiçte iz kalmadı şuanda bacağımdaama çok zor günler atlattım
Domuz yağı çok faydalıymış yanık için biliyorum ama onu bulmak mesele.(
benım yanım ızım yok ama haftaya amelıyat olcam amelıyat ızı ıcınde gecerlımıdır bu yazdıklarınız cunku amelıyat sonrası ız daha farklı yada bır tavsoyenız varmı sımdıden tesekkurler
Arkadaşlar ben yara izlerinden dolayı uzun kol giyinmek zorunda kalmıştım.Yaz aylarında uzun kol giyinmek gerçekten çok zordu.Zordu diye biliyorum çünkü bu yaz tamamen bu dertten kurtuldum.Bu kurtuluşumu SİNDY ESTETİK de SUNA HN a borçluyum .BURADAN suna hanımın yerini bilen ve tedaviye başlayacak olanlara buradan konu ile ilgili bilgi verebilirim çünkü ben 2 yıl kış sezonu boyunca tedavi olup lekesiz ve yara izi geçmesine imkansız diyebileceklere örnek olarak tüm soru ve aklınızdaki sorulara yanıt olabileceğime inanıyorum herkese saygılar
arkadaşlar ben bu sayfaya yeni katıldım herkese slmlar..benim de derdim yüzümdeki hamilelik (melesma) lekeleri..kızım 6 yaşında ve ben 6 senedir bu lekelerle ugraşıyorum..denemediğim kalmadı ama ıı ıı hiç bişi geçiremedi..benim size sormak istediğim şu aceba yanık izlerini geçiren bu yumurta yagı benim cildimdeki hamilelik izlerini lekelerini de geçirir mi ..ne olur bu konu hakkında gerek sayfa yöneticilerincden gerekse siz sayfa üyelerinden yardım bekliyorum ..şimdiden teşekkürler ..
Kızlar gögüslerimin üstünde yazdan kalma yanık+tahris izi var. Cok kotu durumdaydi o yaralar, doktor hanim bile sasirmisti. Yaralar ilacla gecti ancak izleri kaldi. Cig et gibi pembe o kadar kotu duruyor ki. Hayir yanlis da anlasilabilir cunku askili atlet giyiyorum sık sık ve gorunuyorlar zaman zaman. Doktor bir merhem verdi ancak devlet odemiyor ve 79 tl. Dermajel galiba adı. Simdilik butcem yetmiyor onu almama, sizin onerileriniz var mi?
Estetik ceraha gidip yazdırırsan devlet ödüyormuş.
Contratubex diye bir krem benim dediğim.
7yıllık yanığı olan bir komşumuzun bile izi geçmiş bunu kullanınca.
Normalde fiyatı 60civarı sanırım.
Estetik ceraha gidip yazdırırsan devlet ödüyormuş.
Contratubex diye bir krem benim dediğim.
7yıllık yanığı olan bir komşumuzun bile izi geçmiş bunu kullanınca.
Normalde fiyatı 60civarı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?