- Konu Sahibi callisto_jade
-
bir sağlık çalışanı olarak eczanede conratubex adında jel var bu jeli 6-9 ay arasında sabırlı olarak kulanmanız gerekiyor yanık izlerinin kayboluşunu gün gün farkedeceksiniz.. ben birçok hasta üzerinde gözlemledim başarılı bir jel.geçmiş olsun
kzlar benm bacagm 2 sene önce maşadan yandı. saç maşası yani. üstüne oturdum ve kalktıgımda hla bacagmdaydı ben çektim. ıkı sne geçmesne ragmen izi kaldı baya derin bi yanıktı. acaba bı sekilde geçermi önerilerinizi bekliorum
arkadaşlar benimde 15 aylık oglumun yüzüne 3 hafta önce neskafe döküldü yüzünün her tarafı alnından omuzuna kadar yandı 2.derece yanık var şuanda yüzünde bizde yumurta sarısının yagını kullandık 1 hafta kadar ama ne kadar kullanacagımızı bilmedigimiz için kestik ve dr. un verdigi CONTRACTUBEX kremi kullanıyoruz dr. iz kalır eskisi gibi olmaz yüzü dedi acaba yumurtaya devammı etseydik bilgisi olan cevap yazarsa sevinirimsenağlamasenağlamasenağlama
yanık izi için yumurta yağının iyi geldiğini söylüyorlar fakat ben yumurta yağını yapamadım 30 tane yumurta kullandım ve saatlerce karıştırdım fakat olmadı.yeğenim için gerekiyordu 3,5 yaşında ve çaydanlığın üzerine düştü.eğer yapıp satan varsa lütfen cevap verirse sevinirim
benım oglumundakaynar su döküldü doktor tedavısınden sonra yumurta akıyla zeytın yagı karıstırıp suruyorum elma suyu bıde doktorun verdıgı kremleri kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor yara yeni oldugu için beklemek lazım yumurta yağı ve balda sürücem istersen sende dene çok araştırdım internette bunlar çok iyi geliyomuş.
ARKADAŞLAR SİZE SON DURUMUMUZU YAZAYIM DEDİM OGLMUN YÜZÜNDE HİÇ DENECEK KADAR İZ KALDI DAHA DOGRUSU ÇOGU KİMSE GÖREMİYOR BEN GÖSTERMESSEM YADA ÇOCUGA YAKINDAN ÇOOOK DİKKATLİ BAKMASSAN ASLA GÖRÜNMÜYOR AMA CONTRACTUBEX in YANINDA SÜREKLİ YUMURTA YAGI KULLANDIM KONTROLE GÖTÜRDÜGÜMÜZDE DR. BİLE HAYRET ETTİ SİZEDE TAVSİYE EDRİM YANIK OLUR OLMAZ KULLANIN GÖRECEKSİNİZ HİÇ İZ KALMAYACAK BİZ KURTULDUK İZ DERDİNDEN ALLAHA ŞÜKÜR YANIGI OLANLARA ALLAH ŞİFA VERSİN...
Merhaba,
Benim oğlum da 10 gün önce bardaktaki çayla 2. derece yandı. Sargıları çıktı ve şu anda yanan kısımlardaki deriler pembe renkte. Doktor madecasol ve bepanten kullan dedi. Ben bugün yumurta sarısı yağını yapıp ilk defa sürdüm, gerçi bu yağdan enfeksiyon kapmasından da çok korkuyorum ama yine de bi umuttur diye denedim.. Size sormak istediğim bebeğinizdeki yanıkların iyileşme süreci nasıl oldu? Deri pembeleştikten sonra ne oluyor? Ne kadar sürede yanık izleri geçti? Kullandığınız kremi ve yumurta sarısı yağını ne kadar süre kullandınız? Günde kaç kez sürdünüz? Yanıt dönerseniz çok sevinirim. İyi günler.
Canım ben bu konuda bilgili değilim, ama burada evlatlarımızın maruz kaldıkları acıları okuyunca içim parçalandı. Minicik canları hiç acımasın. Hepimizin yavrusuna geçmiş olsun, tez iyileşsinler ve izden eser kalmasın. Bu arada doktor izin derinliği hakkında bilgi vermedimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?