- Konu Sahibi callisto_jade
-
canım annemin bacağı 2002 yılında çok feci bi şekilde yanmıştı.koca çaydanlık üzerine devrildi.boydan boya iz kaldı çok feciii.bi komşumuz vardı sağolsun o geçirdi ALLAH'IN izniyle o izleri.çok ilginç gelecek biliyorum canım ama kadın yumurtanın sarısını kuru tavada yaktı ve yağını çıkardı o yanık yumurtanın.onu sürdük inanın şu an annemin ayağında izlerden eser yok,,dikkatli bakınca dahi gözükmüyo.yalnız acayip pis kokuyo balkonda yapmıştık biz ığğğğğğğğ...ama çok fayda etti
bir yeriniz yandıgı anda ilk olarak ustune buz koyun bu kabarmayı onliyecektir sonra iyice iyilesene kadar hametan merhem kullanın eski yanık izinin tek tedavisi lazerdir sevgiler
arkadaşlar benimde 15 aylık oglumun yüzüne 3 hafta önce neskafe döküldü yüzünün her tarafı alnından omuzuna kadar yandı 2.derece yanık var şuanda yüzünde bizde yumurta sarısının yagını kullandık 1 hafta kadar ama ne kadar kullanacagımızı bilmedigimiz için kestik ve dr. un verdigi CONTRACTUBEX kremi kullanıyoruz dr. iz kalır eskisi gibi olmaz yüzü dedi acaba yumurtaya devammı etseydik bilgisi olan cevap yazarsa sevinirimsenağlamasenağlamasenağlama
tum sayfaları okudum
benım oglumdamalesef dun yandıı sobadan bısıklet surerkenn annemlerın evınde bırden dengesını kaybedınce sobaya devrıldı 3 yasında oglum ama yuzu ve elı cok kotu durumda acılın hemen yanık unıtesıne sevkedıldık kremle tedavısını yaptılar ve yuzununu tamamen sardılar bıraz once bır aktarı aradım kantoran yagını onerdıler ve eczaneye sordum onlarda contractubex kremını onerdıler yanıgı kabuk baglamaya baslasınn bu ıkı kremıde kullanmaya baslıoycam sabahlı aksamlı olarakk bıde yumurta yagından bahsetmıs bazı akadaslar onu deneyecemm bılemıyorum acaba sımdıı pansumalı zaten gunluk pansumana gıdıcez yumurta yagına yara tazeykenmı surulmelıı yoksa kabuk bagladıgı zmanmı surulmelı lutefen bırınız cvp yqazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?