- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
- Konu Sahibi callisto_jade
-
kızlar malesef bende yandım
lazer yüzümü yaktı derisi soyulmuş ve alttaki deri kıpkırmızı bir yıldır durumum bu yumurta yağının faydası olacaksa yapacam ama ne olur biri tarifini yazsın ben yapabilirmiyim evde
domuz yağının faydası olurmu ne olur yardım edin
MAALESEF LAZERDEN KAYNAKLI OLUŞAN YANIK İZİ ASLA GEÇMİYOR BENİMDE YÜZÜM BİR İKİ YARİNDE LAZER YANIĞI İZİ VARFAKAT 4 SENEDİR ASLA ÇARE BULAMADIM MALESEF O İZ ÖMÜR BOYU SİZİNLE BİRLİKTE KALACAK BENCE SİZİ BU HALE GETİREN KİŞİYE KARŞI YASAL HAKKINIZI KULLANIN,AYRICA LAZERUYGULAMASI TAM Bİ TUZAK... KANMAYIN İNANMAYIN HİÇ Bİ YARARI YOK ZATEN AMERİKAN EFDA ONAYIDA YOK ÜSTÜNE ÜSTLÜK LAZER UYGULAMASI YAPTIRAN KİŞİLERDE İLERLEYEN ZAMAN İÇERİSİNDE CİLT KANSERİ NE SEBEB OLUYORMUŞ LAZERDEN UZAKDURUN....
kızlar yeni aynıklara yumurta yağı çok iyi geliyor.ve hazırlamak zannedildiği gibi zor değil...biz bizzat kardeşime kullandık eser dahi kalmadı.istaeyenler için hazırlanışını anlatayım: sadece yumurtanın sarısı(ortalama 12-15 tane) teflon bir tavada yanana kadar karıştırılır.yumurta simsiyah gibi oluncaya kadar.zaten yağı ayrılıyor.çok büyük miktaryağ elde edilmiyor.yarım kahve fincanı var yok
birde bu yağı pamukla falan sürmeyeceksiniz!tavuk yada kuş tüyü ile yaranın üzerine kurudukça süreceksiniz.umarım faydam olmuştur...
çok saaolun arkadaşlar.en azından içim rahat etti.malum yanlış tedavi mağduru olmak da var.
bnde antibiyotik kullandım bugün yanığımın 9. güünü yanan derilerim soyulmaya başladılar yumşacık ama beyazbir deri çıkıo umarım iz kalmaz.
ama kuzenim eczacı bir ilaç vercek bana o ilaç iz kalmasını önlüyormuş.
adını öğrenince ve kullanınca tekrar yazarım.
contractubex kremı ıı gelıyo.dr vermıŞtı bana..kızlar peki dikiş izine bi çareniz var mı? Az bişey fark etse bile yeter ?
contractubex bildiğim kadarıyla yara yeniyken işe yarıo acaba 2 senelik dikişimde de işe yarar mı ki ?
canım prospektüsünde eski izler içinde kullanılır diye yazıyo.ama düzenli kullanmak lazım.ben bacagımdaki bi iz için kullanmıştım.batık gibi bişeyi oymuştum iğneyle filan.ama çok derin olmuştu geçicek gibi gözükmüyodu.kullanmıştım.bir ay gibi bi zamanda iz bırakmadan geçirmişti.
bende şimdi ütüden elimi yaktım.silverdin sürdün.inşallah geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?