- Konu Sahibi callisto_jade
-
22 yasındayım 4 gun once kaynar su ıle yuzumum yarısı ve gogusum karnım yandı yuzum cok derın yanık degıl suanda oluy drılerı attı ve cok fazla olsada kızarıklık var ne yapmam gerekıyor bu kızarıklar leke bırakırmı zeytın yag ve yumartayı da suruyorum ayrıca doktorun verdıgı kremı korkum kızarıların gecmemesı ve leke kalması onerılerınızı beklıyorum
bende lazer epilasyondan yandım 3 yıldır uğraşıyorum izlerle.ama sana tavsiyem şu;benim şu an eskisi kdr olmasada izlerim var ve ben bu halimle kısa kollu giyiyorum.sonranlarada çekinmeden söylüyorum artık çünkü bu benim değil beni yakan doktorun suçu.ayrıca geçen farkettim bi ara gözüm koluma takıldı,bi arkadaşım yanında defalarca kısa kollu giymeme rağmen farketmemişti ama ben bakınca öle dikkatli direk sordu noldu koluna diye.yani diyeceğim şu ki;sen üstüne düştükçe o yanıklar daha çok göze batıyo.inş burda yanık izlerini geçiren birşeyler bulacaz.
Bu jeli yaniklar daha yeniyken mi kullanmak gerekiyor? Örnegin üzerinden birkac yil gectikten sonra kullanilsa faydasi olur mu acaba? Tesekkürler.dalinana bir sağlık çalışanı olarak eczanede conratubex adında jel var bu jeli 6-9 ay arasında sabırlı olarak kulanmanız gerekiyor yanık izlerinin kayboluşunu gün gün farkedeceksiniz.. ben birçok hasta üzerinde gözlemledim başarılı bir jel.geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?