- Konu Sahibi callisto_jade
benim ayağım 2 hafta önce yandı sobadan dolayı ve 1 hafta hiç krem filan sürmedim sonra eczaneden silverdin aldım. silverdini de bana bi arkadaşım önerdi içinde gümüş sülfadiazin oldğu için yanık lekelerine de iyi geliyor. onun da eli 1000 derecede yanmıştı ve yanıktan eser yok. ben de 2 haftadır duzenli sekilde kullanıyorum ve mor renk kucuk yaralarım vardı onlara da iyi geldi izler kapanmaya başladı kesinlikle öneririm. 4 milyon bişey zaten bilginize :)
bu arada geçen sene bi arkadaşımın yüzüne yanmış yağ sıçramştı, derisi resmen akmıştı.doktora gittik ve silverdin ve sarı sulu bişey vermişti adını hatırlamıyorum. devamlı gazlı bez ile pansuman yaparak onları kullandı. (bi de yanıklarda acil olarak ilk önce sabunlu ılık suyla yıkamak da gerekiyor.) yüzünde ne bir leke ne bir iz var bebek gibi cildi var bu da bilginize :) tabii önce doktora gitmek şart
bu arada geçen sene bi arkadaşımın yüzüne yanmış yağ sıçramştı, derisi resmen akmıştı.doktora gittik ve silverdin ve sarı sulu bişey vermişti adını hatırlamıyorum. devamlı gazlı bez ile pansuman yaparak onları kullandı. (bi de yanıklarda acil olarak ilk önce sabunlu ılık suyla yıkamak da gerekiyor.) yüzünde ne bir leke ne bir iz var bebek gibi cildi var bu da bilginize :) tabii önce doktora gitmek şart
Son düzenleme: