E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi callisto_jade
-
Kizlar Acaba Bu Domuz Yagi Gerçekten Yararmi? Vallahii Günah Olur Diyee Almak Istemiyorumm Ama Ya Gerçekten Işe Yariyorsaaa Tövbe Tövbeee Durup Dururken Günaha Girmesek Bariii.:))
birde hoca bana dediki eğer sürmessen çocuğunun vebalini çekeceksin ileride onun günahı daha büyük dedi,takdir sizin arkadaşlar yanıklara çok iyi geliyor
BARÇMAN bu yagı yanık yeniyken sürmek iyiymiş diye biliyorumm etkisi daha çabuk olur.UMARIM ESKİ YANIKLARADA İİİ GELİR bunuda denemek lazımm:)
Bu arada bir kapatıcı varmış eski yanık, yara,çatlak yani ne kusurun varsa vücudunda onu kapatıyor bunlar işe yaramazsa en son bu üründen alacagımm
sevgiler
canım bizimm komsunun kızının yüüzü yanmıştı onun yüzüne kaynar cay dökülmüştü bayagı derin yanıkdı.cocugun babaannesi yumurtanın yagını cıkartıp yanan yerlere 1 hafta boyunca sürmüştü inanırmısın ama suan da cocugun yüzünde yanıktan eser yok hatta ben merak edip sormuştum yumurtanın yagını nasıl cıkartıyorsunuz diye
bende lazer epilasyondan yandım 3 yıldır uğraşıyorum izlerle.ama sana tavsiyem şu;benim şu an eskisi kdr olmasada izlerim var ve ben bu halimle kısa kollu giyiyorum.sonranlarada çekinmeden söylüyorum artık çünkü bu benim değil beni yakan doktorun suçu.ayrıca geçen farkettim bi ara gözüm koluma takıldı,bi arkadaşım yanında defalarca kısa kollu giymeme rağmen farketmemişti ama ben bakınca öle dikkatli direk sordu noldu koluna diye.yani diyeceğim şu ki;sen üstüne düştükçe o yanıklar daha çok göze batıyo.inş burda yanık izlerini geçiren birşeyler bulacaz.arkadaşlar merhaba ben bundan yıllar önce iğneli epilasyon yaptırmıştım güzelim bacaklarıma yanlış uygulama yaptıklarından kıl kökleriyle beraber deride yandı bende etek giyenleri kıskanmaya başladım hatta yaz geldiğinde moralim sıfır oluyor acaba bu "domuz yağını" nerden bulabiliriz?banada bir faydası olabilirmi ki
kızlar yeni aynıklara yumurta yağı çok iyi geliyor.ve hazırlamak zannedildiği gibi zor değil...biz bizzat kardeşime kullandık eser dahi kalmadı.istaeyenler için hazırlanışını anlatayım: sadece yumurtanın sarısı(ortalama 12-15 tane) teflon bir tavada yanana kadar karıştırılır.yumurta simsiyah gibi oluncaya kadar.zaten yağı ayrılıyor.çok büyük miktaryağ elde edilmiyor.yarım kahve fincanı var yok
birde bu yağı pamukla falan sürmeyeceksiniz!tavuk yada kuş tüyü ile yaranın üzerine kurudukça süreceksiniz.umarım faydam olmuştur...[/QUOT
VERDİĞİN BU DEĞERLİ BİLGİ İÇİN .ÇOK SAOL..HİÇ OLMAZSA NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENDİK ALLAH KİMSEYE VERMESİN HERKESE SLM SEVGİLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?