Yangına körükle giden şeytan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi benim de eşim eve geç geliyor haftada iki üç kere ben nereye gittiğini biliyorum . İş toplantisi oluyor düğün oluyor yakın arkadaşlarıyla oturma oluyor sehir disindan gelen misafir ağırlama oluyor oluyor yani ne yapalım adamın isi veyahut sosyalligi.
Sizin hiç sosyallestiginiz arkadaşlarınızla takıldığınıniz anlarınız yok mu? Bence yok bundan dolayı erkek ozgurluymus gibi geldiği için siz bu kadar yipratiyorsunuz kendinizi .
Bence kayinvalideniz doldurmamış esinizi rezillik cikarmissiniz kadinnolani demiş evde iki çocuk uyurken saat 3 uyuyolardi heralde saç yolmak nedir? Onların psikolojisini bozmaya ne hakkınız var ?

İlk defa konunuz denk geldim sanırım. Değişik birisiniz. Kafanıza taş düşse sizden başka herkes suçlu gibi görüyorsunuz. Adı kayınvalide diye bu kadarda kin beslenmez.

Yarın siz de kv. Olacaksınız. Bu defada yine siz haklı, adı "Gelin" ya da "Damat" diye her şeyi batacak size.

Ya ben gelin olarak kv. Den %100 uyum bekleyemem ki. Beni o büyütmemiş illaki ters düşülebilir. Yeri geliyor insan öz annesi ile ters düşüyor. Veya Görümce olarak, gelinden %100 uyum bekleyemem. Sonuçta o da başka ailede büyümüş her ne kadar zamanla fiziksel uyum sağlasa bile belki ruhen uyumlu olmaz.

Benim bir arkadaşım vardı ufak tefek hataları oldu ama böyle aman aman şeyler değil. Nasıl içimde büyüttüysem masamdan kalem alırken sert çekse "Bak bak bak triplere bak" gibi abuk subuk düşünceler sarmaya başlamıştı beni.

Çünkü, normalde iyiyken o kalemi masama fırlattığı olurdu "Hişşt ağır ol" der gülerdim. Sonra sonra kendimi tarttım ve bakış açımın yanlış olduğunu gördüm. Sonra kendi içimde bu saçma düşüncelerden sıyrılınca. Anladım ki sıradan davranışları ben, kendi kinimle yorumluyormuşum.

Sizinki de böyle bir şey. Ya kendinizle başa çıkın ya da yardım alın. Aksi halde kuş ters uçsa her şeyi birilerine bağlayacaksınız.

Siz bence bı psikiyatrise gidin.normal değilsiniz

Haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi. Geç gelmiş ulaşamamışsın ee ortalığı ayağa kaldırınca kendin haksız oldun şimdi. Sakin biraz fevri davranışlar sizi hatalı çıkarır her zaman. Gerekirse sabaha kdar kendini ye ama sakinleşmeyi bekle hemde çocuklarnz varmış onları düşünün

Adam sabaha karşı 3 de gelmiş eve. Ve saat 21:00den beri de haber vermemiş! Bir dk bir düşünelim o saate kadar kim nerede oturacak? Ev olsa oturulmaz. Mekan olsa açık mekan yok. Diyelim oturdu. Hangi gerekçe ile telefonu görmez ? Ya da haber vermek aklına gelmez. Üstelik bu aralar bunu yapıyor da diyorsunuz.. adam resmen aldatıyor bence. Konunuz neden kv ben anlamadım...??

Haber vermemesi konusunda tepkinde haklısın ama gece vakit bağırış saç baş yolma yakışmamış

Ben sizi tanımam etmem ama rezil olmayın diye bir şey yazmak istiyorum. Sizin gibi bir komsunun gelini vardı annemin, karşı binadan sürekli kavgalar gürültüler hakaretler. Biz cidden sorardık kayınvalideye polis çağıralım mı oğlunu muuyaralım bak bütün sokağa rezil oluyorsunuz diye. Kadıncağızda hiç bir şey yapmazdı. Gelini küfürler kocasını evden atmalar, caddede herkes dinlerdi. Yıllarca rezil oldular, kadına hayatım boyunca bir kez içten selam veremedim. Madem geç geliyor diye bizleri uyandıracaksın boşan git evine. Herkesi gece yarıları rahatsız etmeye hakkınız yok. Yıllarca yaptılar bunu defalarca boşanıcaz diyip eşyaları sokağa atıp defalarca aynı eve girdiler. Anonim olarak yazıyorum, hayatınızı böyle geçirmeyin. Siz çoluğunuz çocuğunuz rezil oluyorsunuz dışarıya. Olmuyorsa yürütmeyin saatlerce haber vermeyen koca bana göre aldatıyordur. Aldatılıp bağırıp unutup devam etmeyin. Ha devam edecek unutacaksanız da yeri göğü yıkmayın allah askınıza.

Allah askına adam eve gec geldi diye sac bas yolmak nedir?
Bukadr kör kütük asıksanız cıkarmayın evden.
Düğüne gitmis takılmıstır nedir yani bu ?
Güvenmiyorsanjz evli kalmayın dicem de zaten ortada bi evlilik yok.
Kavga gürültü küfürle giden bisey var

Bir tavsiye: sinirinizi bir kenara bırakın . Sakin ve aklıselim bi şekilde eşinizin o gece nerde olduğunu öğrenmeye çalışın. Bağırıp çağırarak bi yere varamazsınız. Nerdeydin diye bağırıp çağrmayın. Sinsice araştırın. Ama eşiniz bilmeden. Sakin kalın! sakin kalın! sakin kalın!

Eşinizin eve geç gelme konusunda kesinlikle sonuna kadar haklısınız ama tavrınız biraz saçma olmuş sonuçta evde çocuklarınız varsa yarın bir gün o çocukların psikolojisini etkiliyorsunuz mahalleye onlar dahi rezil oluyor sizde ve esinizde oyle asla kv yi savunmam çünkü bu sizin evliliginiz sizin ilişkiniz ama yüz göz olmayın eşinizle bence yani bu kadar bağırıp çağırmak hiç hoş değil

Valla bu konudaki şeytan kv degil sanki

18 yaşında baba zulmünden kaçıp hiç bilmediğiniz bir kültürde yeni bir yaşama başlamak... Yaş 18 hayaller ve hayatlar!
Ben size kızamıyorum aslında üzülüyorum. Yok kv yemek götürmüş, yok görümce menemen demiş... Çocuklarınızı bile gözünüz görmeden tüm mahalleye rezil olmalar (ki siz de öyle bir ortamda büyüdüğünüz için daha hassas olmalısınız)
Muhakeme yeteneğinizi kaybetmişsiniz. Bu anlamsız ve abartı tepkiler o olaylara değil aslında yaşadığınız hayata. Mutluluğu 18 yaşında kaçıp evlenirken arıyor bulamayınca yine başkalarını suçluyorsunuz. Siz ne istiyorsunuz bunun için nasıl bir çabanız var? Seni asla çalıştırmam diyen birini kabul ederek ona mahkum kalmayı kabul ediyorsunuz ama yine onu kendinize göre yontmaya çalışıyorsunuz. Sadece onu da değil tüm ailesini. O kültüre göre normal olan onlardır belki. Belki oraya göre anormal olan sizsiniz.
Bence önce yıpranan sinirleriniz ve kaybolan muhakemeniz için pskolojik destek alın. Sonra oturun bu hayattan ne istediğinizi ve bunun için neler yapabileceğinizi düşünün. Eş ailesini suçlayarak (suçlu olsalar dahi) kendinizi ve eşinizi temize çıkaramaz ve mutluluğu bulamazsınız.

Eşini doldurmasina gerek yokki, aklı başında bir adamsa, saç baş yolan, komşulara kadar avaz avaz bağıran bir kadına birzat kendisi şahit olmuş. Yerinde olsam yüzüme baktığına şükrederim.

Sorun ne kv sende ne komsularda. Sorun başlıca eşinde ve sende malesef. Mahalle içinde oturup bu tarz yüksek kavgalar etmeye gözünüz alıyorsa arkanızdan söylenecek sözler ede kulak kapayacaksiniz malzemeyi en başta veren sizsiniz. Biz bı kere kv yaninda tartıştık oğlunu haklı gördü ben ona salak dedim diye gitmiş kizina anlatmış. Kizida bir yıl sonra pot kırdı bildiğini anladım ama ben gidip ne kvdeme nede gorumceme laf söyledim malzemeyi veren esimdi çünkü tartışmayacakti insan içinde. Sende otur eşinle konuş anlaşılan böyle birbirini yiyip snra sarilan tipsiniz bari millet içinde yada duyulacak şekilde kavga etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…