Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, yaşım 25 cildim yağlı siyah noktalar çok fazla,yanak bölgelerimde gözenekler genişlemiş durumda.Dermaroller uygulaması bu konuda yardım olur mu,çözüm sağlayabilir mi ?Ona göre yaptırmayı düşünüyorum da..Lütfen yardım olun.
Merhaba, yaşım 25 cildim yağlı siyah noktalar çok fazla,yanak bölgelerimde gözenekler genişlemiş durumda.Dermaroller uygulaması bu konuda yardım olur mu,çözüm sağlayabilir mi ?Ona göre yaptırmayı düşünüyorum da..Lütfen yardım olun.
evde rahatlıkla yapabilirsiniz. 2 sene önce kardeşim ve ben bir salona epilasyona gidiyorduk orada duyduk internette araştırınca birkaç firma çıktı bir tanesinden sipariş ettim denemek için dermacild diye bir roller gönderdiler. siparişte satıcı ile görüşün yaş ve cild tipiniz cildinizin yenilenmesi için seçeceğiniz derma roller ebatı önemli her konuda yardım ediyorlar. evde daha sağlıklı özellikle gece yatmadan önce yaptığınızda cildinizin dinlenmesini sağlıyor cildini yenilenmiş oluyor. tavsiye ederim.