• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan Komşu Sorunsalı

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.216
423
Merhabalar, fikrinizi almak istediğim bir konu var kızlar.
10 aylık evliyim, kendi evimiz. Evlendiğim günden beri yatakodama bitişik odadaki korkunç sesten inanılmaz rahatsızım. Yan komşunun çok da normal olmadığını tahmin ettiğimiz bir oğlu var, sanırım 8. sınıf civarı. Hanım oğlu ile yaşıyor. Yöneticiden ve diğer komşulardan duyduğumuz kadarı ile evine giren çıkan ve kadının geliş gidiş saatleri ile ilgili tevatürler var. Bu durumun kesinlikle bizi ilgilendirmediğini düşünüyorum ama apartman sakinleri aynı kanıda değil. Neyse beni ilgilendiren en önemli ve asli kısım; bu çocuk sadece bilgisayar oyunu oynayıp böğürüp anıra anıra gülüyor ve bunu gece saat 10'da başlayıp sabah 4-5'e kadar devam ettiriyor. Bundan 5 ay önce eşimle istanbula gidip ailemin yanında kaldık 2 ay, sırf eşim delirip olay çıkarmasın diye, sonra geldik salonda karsılıklı uyuduk 2 ay sesi duymayalım diye. Ki bu hanım biz taşınırken eşim akşam iş çıkışı mobilyalarımızı kurdurmak zorundaydı saat 9 da gelip kapıya polis çağıracağım bu ne gürültü demiş.
Neyse ben dayanamadım, 2 hafta önce kapıda karşılaştık-dedimki hanımefendi geceleri oğlunuz çok ses yapıyor uyarırmısınız...
Bir daldı bana, ben çocuğuma birşey söyleyemem polis çağır diye. Şok oldum... Arkasından da sizin özel münasebet seslerinizden de ben rahatsız oluyorum dedi, bu sefer kan beynime sıçradı, dedimki neden bahsediyorsunuz sizin yüzünüzden ben 2 ay istanbulda kaldım ne sesi , bu ne terbiyesizlik dedim, sonrasında bağıra bağıra indi kadın gitti.
Yöneticiyi çağırdım eve, anlattım, o da ben ev sahibi ile konusurum dedi, 2 hafta oluyor hala her gece aynı ses ile sinirden ağlayarak uyuyorum. Eşimi zor tutuyorum çünkü kadını günde 5 farklı araba alıp bırakıyor eve, balkondan kaç kere şahit oldum.
Ya delireceğim çözüm bulamıyorum, eşim ben yapacağımı biliyorum ama ben evde yokken kapıyı çalarlar başkasını getirtir kadın kapıya diyor.
Polisten falan da çekinmiyor kadın. Ne yapacağım gerçekten artık katlanamıyorum :KK61:

Bu çocuk okula nasıl gidiyor o saate kadar oyun oynarken? Polis çağırın siz de, hem suçlu hem güçlü, üste çıkmış bir de. Siz çekinip alttan aldıkça o tepenize çıkmaya devam edecek. Daha ne kadar evden uzaklaşacaksınız ki?

Bu durumda polis de gelmiyor bildiğim kadarıyla virüs vakalarından dolayı yoğunlar.
bir önerim yok. Allah yardımcınız olsun diyeyim :(

Bu çocuk okula nasıl gidiyor o saate kadar oyun oynarken? Polis çağırın siz de, hem suçlu hem güçlü, üste çıkmış bir de. Siz çekinip alttan aldıkça o tepenize çıkmaya devam edecek. Daha ne kadar evden uzaklaşacaksınız ki?
Çekinmem aslında, eşim de bilir ama... Kadın bulaşılacak, laftan anlayan bir tip değil. Yöneticimize benim oğlum hasta falan demiş de burası rehabilitasyon merkezi değil. Yemin ediyorum her gece 10 ile 4 arası böğürüyor. Kulak tıkacı ile uyumaya çalışıyoruz :(

Daha dün biri anıra anıra sevisiyorlar diye konu açtı. Siz de anıra anıra güldüğünü söylüyorsunuz. Bugünlerde yenilen yiyeceklerde sorun mu var acaba?

bu çocuk sadece bilgisayar oyunu oynayıp böğürüp anıra anıra gülüyor ve bunu gece saat 10'da başlayıp sabah 4-5'e kadar devam ettiriyor.

Ev sahibi değil de yönetici ve diğer komşularla konuştunuz mu?

Kadını alıp goturen arabaların sızı ılgılendırmedıgını soyleyıp, yazmanız....
Neyse, kıracı madem komsu ınsallah en kısa zamanda tasınır. Ya da dedıgı gıbı polıs cagırın ama, polısten korkacagını da sanmiyorum.

Kimsenin özel alanına özel hayatına karışamam banane...
Benim konum benim alanıma ses ile müdahaleleri.
Polisten korkmuyormuş ki yönetici anlattı, eski eşini dava etmiş sanırım sürekli gidip geliyor polis...
Evi satmayı bile düşünüyoruz :(

Polis bir sey yapmiyor ki tabi korkmaz kadin. Gelip uyarip gidiyorlar. Boyle arsiz insanlar laftan uyaridan anlamaz. Apartman olarak imza toplayip cikarma hakkiniz varsa kullanin. Veya ev sahibiyle konusun belki kontrati bitince yenilemez

Kadın inanılmaz çirkef. Ben de bir tek böyle insanlarla muhatap olmamaya çalışırım. Zorla imza toplayıp evden çıkarılsa sonrasında düşmanlık edebilecek bir tip... Ne yapacağımı şaşırdım.

Şuan yatakodamdayım nasıl bir böğürme ve gülme sesi var anlatamam yaşamanız lazım. Uyku düzenim bozuldu :KK61:

Daha dün biri anıra anıra sevisiyorlar diye konu açtı. Siz de anıra anıra güldüğünü söylüyorsunuz. Bugünlerde yenilen yiyeceklerde sorun mu var acaba?

Ev sahibi değil de yönetici ve diğer komşularla konuştunuz mu?

Hem yönetici hem ev sahibi ile konuşuldu.
Çözüm yok
Dilerim siz böyle bir sese maruz kalmazsınız. Çünkü resmen psikolojik şiddet

Kimsenin özel alanına özel hayatına karışamam banane...
Benim konum benim alanıma ses ile müdahaleleri.
Polisten korkmuyormuş ki yönetici anlattı, eski eşini dava etmiş sanırım sürekli gidip geliyor polis...
Evi satmayı bile düşünüyoruz :KK43:
Valla komsu belasını cok ıyı anlıyorum.
Zor boyle insanlarla aynı catı altında yasamak. Sende cırkef ol diyecegım ama nedense kadının korkmayacagını dusunuyorum oyle bır kadın geldı gozumun onune.

Allahtan kimsenin özel hayatı sizi ilgilendirmiyor... yapacak birsey yok ... ya imza toplayıp çıkartma yoluna gideceksiniz ki bu biraz zor yada taşınacaksınız
:KK64:İlgilendirse miydi ?
İstanbulluyum ben, orada doğup büyüdüm, evlenip daha küçük bir şehire yerleştim. Apartmanımızda çoğunluk ortayaşlı ve apartman sakinlerinin görüşmelerine arkadaşlarına vs vakıflar. Beni rahatsız etmediği müddetçe istediği gelir gider banane....
Siz ne demek istediniz ilk cümlede ?

Back