eşime diyormuşki "kapıyı geç açıyor hep, işkillenmiyor musun?" eşimde kızmış ben eşime dağlar kadar güveniyorum siz rahat olun demiş.
anladım canım,evet keyfi olarak yenilemeyebilirler ancak bu ihtimali düşünerek alttan almayn bence,çünkü bu kadar katlanmışsınız herşeyine,birde gıcıklığına yenilemezse yanına kar kalır ve sana da çok koyar.
sizin namusunuza laf atmış aklınca ama şu vergi kaçırma şeysi iyi fikir bak eline koz geçmiş.
valla çok sabırlısınız ben hayatta dayanamazdım
ha son olarak bu konuda ondan çeken komşularınızdan yardım alabilirsiniz
siz hem eşinizle toplamda 6000tl alacak kadar iyi bi işte çalışıyorsanız eğitiminizde yüüksek olmalı ve kendinize güveninizde olmalı..bu anlattıgınız şeyler bana çok saçma geldi..bi insan nasıl kabul edebilir bu şekilde evine müdahale edilmesini.madem o kadar çoook para alıyorsunuz ve madem istediginiz evi satın alabilecek geliriniz var,ne diye sırf evsahibi diye böyle bi kadını çekmek zorundasınız anlamadım açıkçası.ne demek canım saat başı evi teftiş etmeler..hadi pasif biri olursunuz yada o evden çıkamayacak kadar maddi durumunuz kötü olur mecbursunuzdur tamam derim ama bana çok alakasız geldi herşey
arkadaşlar dediğiniz gibi yapıcam. artık ona kapı açmak yok. iş olacağına varır. valla sizle dertleşince ne kadar rahatladım anlatamam.İYİKİ VARSINIZ. artık bu kadının çirkefliklerini gördükçe kendime güvenimi bile yitirmişim sanırım. sizinle dertleştikten sonra tekrar cesaretim yerine geldi. bu kadın kiracısı olmayan alt kattaki öğretmen komşuma bile neler yaptı görseniz :) insanlar bunu evine almıyor bu da insanların evine dışardan gördüğü kadarıyla müdahale edior. öğretmen komşuma da bu balkonunun haline böyle yağdan geçilmiyor demiş. onla da tartıştılar. eğildim baktım kadının balkonu tertemiz görünüyor. kaldı ki o bunun kiracısı bile değil düşün.
geçen gün sabahleyin karşı apartmanda bir kadın pijamasıyla balkonda çamaşır seriyormuş. bizimki burdan bağırıyor bana pijamalarının reklamını mı yapıyorsun gösteriş mi yapıyorsun diye yıkıyor ortalığı. ben o pijamanın istesem 22 ayar altın olanını alırım ama fazla kilolarımdan dolayı alamıyorum, bana gösteriş yapma.bu son olsun diye kadına bağırıyor.(yaklaşık 160 170 kilolarında kendisi) kadında tek kelime etmedi kapısını kapayıp girdi içeri bununla uğraşmak istemiyor insanlar huyu herkesçe malum olduğu için.
Cok sessiz kalmissin güzelim, olmaz böyle....ev sahibinde olsa buna hakki yok onun, bu denli özel hayatina giremez...yeri geldimi sert cikis, kapiyi acma, acsanda eve alma....isim var, müsayit degilim deyip kapidan cevir onu.
Ayrica ben olsam o 6 aylik pesinat bitemeden tasinmazdim.:umursamaz:
Niye tasinacakmisimki? Siz parayi sokaktanmi topluyorsunuz?
Siz tasindiktan sonra o pislik paranin üstüne otursun, sonra bir kiraci daha sokar iceri, cifter cifter alir kirayi.....yok öyle yag mag, firsat vermeyin böylelerine.
Hakkinizi yerdirmeyin.
Birde aklima su geldi, bu kadinin kocasi yokmu?
Esin gidip kocasi ile konussun, yeter artik, nedir bu, olmaz böyle diye göstersin disini..
Hatta diger kiracilarlada görüssün. Hep beraber konussulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?