Bölgesel İncelme YAMUNA KORSE KULLANMAYA BAŞLADIM...

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Ben de teşekkür ederim cevabınız için. Ölçme fırsatım olmayacak kadar yğunum, yoğunluk olmayınca da aklıma gelmiyor ölçmek.
78-79cm gibi düşünüyorum. M beden olur alırsam büyük ihtimal. Birazda kilo problemim var. 5 kilo kadar.
Sosyete pazarlarında satılır mı ki (çelik balenli olasa da, incelmeye yardım edecek model)?
yamuna korse de çelik balenlerden bahsediyor.
Genelde işim, bilgisayar başında ve ayakta, yarı yarıya diyelim.

Son düzenleme:
bana whatsapp dan bilgi verdiler. Latex uygun gibi bir de victorian modeli merak ettim. eski Avrupa filimlerinde bu model korseyi elbiselerinin içine ya da dışına giyiyorladı bustiyer niyetine sanki.

Benim belim 71cmydi s beden almıştım şimdilerde 68~69arası bi ölçüm var ama bel oyuntusu falan çıkarıyor gibi, benimki latex olan onun kullanımı daha kolaymis diğerleri biraz daha kalıp gibi tutuyormuş bide tabi onlar inceldikce sıkabilir oldugundan daha uzun süreli kullanım sağlıyor sanırım

Evet ilk aldığımda 51,5kiloydum ama son dönem 1kilo kadar da aldım,buna ragmen belim kalinlasmadi hatta az da.olsa bi incelme var yani tamamen faydasız degil belli ki, ama o reklamlarda oldugu gibi de mucize yaratmıyor, ben duzenli takmaya devam edicem biraz sporla falan belki güzel bir sonuç alabilirim

bana whatsapp dan bilgi verdiler. Latex uygun gibi bir de victorian modeli merak ettim. eski Avrupa filimlerinde bu model korseyi elbiselerinin içine ya da dışına giyiyorladı bustiyer niyetine sanki.
Merhaba canım .Rica ederim.İşinizde başarılar kolay gelsin ama
Sakın iyice ölçmeden almayınız.yazık olur.
Nereden alacak olursanız olun ölçünüzü düzgün alınız.
Aklınıza gelmiyorsa saat kurun diyeyim.
Pazarlarda var mı bilemem.
Ben 2 tane almıştım.Olmuşken tam olsun.
Benim aldığım Queen evet çelik balenli ve aynı resimdeki gibi.
Hatta daha güzel diyebilirim.Tabii bu benim fikrim.
Bu modeller genelde aynen filmlerdeki gibi zaten giyince havaya giriyorsunuz.

Bu yamuna nın sayfasında ikinci el kullananlar sarığı siZce onlardan almak iyi fikir mi Yoksa direk sıfırını mı almak mantıklı
Canım karar sizin ama ucuz istiyorsanız dediğim gibi yurt dışı daha mantıklı.
Kişiye göre değişir
Mesela ikinci el iç giyim gibi oluyor o nedenle almam mesela ama alanlar çok var.
Hatta arkadaşım aldı.Dediğim gibi karar sizin...

Canım dediğim gibi kişiye göre mutlaka değişim oluyor.
Herkesin iskelet yapısı aynı değil ki.
Yine de bir şey diyemeyeceğim .
Bel kısmı en zor kısımlardan .evet sporu deneyiniz.
Zaten vücut şekillendirmede en faydalı spor yapmak.

Merhaba ben de aldım üründen. Askısız. Bende de sırtta taşma oldu. Bir de göğüs olayı rahatsız ediyordu beni de.
Tamam canım kolay gelsinBuraya da bilgi vermeyi unutmayınız arada...
Tekrar merhaba bugün 2.günüm. İlk karar verdiğim zaman belim 76cm di. 73cm olunca s beden olarak ürünü aldım. Aslında benim aralığım m bedendi fakat s aldım. İmkansız görünüyordu fakat kapandı. Hem duruşum daha estetik hem de toparladı çok. İştahımı kendim de kapatmaya zorluyorum fakat korseden çok yemek mümkün olmuyor. Resmen midemde baskı var. Hatta ilk aldığımda tok karnına takıp yarım saat dayanamadım çıkardım korseyi . Yediklerim rahatsız etti. Ertesi sabah aç karnına taktım. Benim merak ettiğim şeylerden biri sırttaki taşmaydı. Bir arkadaş buradan kilolu olmadığı halde taşma olduğunu yazmıştı. Ben orta karar kiloluyum ve taşma oldu. Askısız lateks korsem. Belden ölçüp 3cm incelemişim diyen arkadaşlar var. Ama sanırım sadece bel ölçüsüne odaklı sipariş verdiğimiz için odaklandığımız yer bel oyuntusu. Halbuki kaburgalarımı bile sıkıştırıyor. Yanlarım eminim gidecek. Korseyi atlet üstüne takıyorum. Ve akşam korse çıktığında atlet baya ıslağa yakın nemli oluyor. Gece takan var mı aranızda?

Korsenin altına atlet giyin, korseyi takıp üstüne sütyen giymeyi deneyin. Göğüs normal duruşuna dönüyor

Korsenin altına atlet giyin, korseyi takıp üstüne sütyen giymeyi deneyin. Göğüs normal duruşuna dönüyor
Ben de atlet üzerine takiyorum sutyeni de takinca goguslerim tavan yapıyor sanki :) sirtta taşma da az bi şey de olsa oluyor, benim istahim kapanmadı ama bazen sanki refluymusum gibi bi midemin ağzıma geldiğini hissediyorum şimdilik 71den 68e bi iniş var 1,5aydır takiyorum

Teşekkürler.
En çok hangisinden memnun kaldınız?
Benim bel 76cm, göbek 78cm

Merhaba canım.Haklısınız, bele odaklanınca o ölçüyü alıp gerisi kimsenin umuru değil
Ama ne yapacaksınız.Sırta göre alınsa bu sefer bele geniş olacak.
Çamaşır üzerine giymek gerçekten iyi oluyor.
Askısız çamaşır üzerine giyin diye de daha önce tavsiye ettim.
Gerçekten de önceleri bu şekilde sonra belki ileride sadece tene takılabilir.
Zayıf ya da kilolu fark etmiyor taşma genelde oluyor.Arkadaşlarımda da oldu bu.
Gece takmayı tavsiye etmem.Her şeyin fazlası zarar çünkü

Bugün 3.gün korseyi yalnız takabildim. Kopçalardan biri kopmak üzere, onu kendim dikerek sağlamlaştıracağım. Korsenin orta noktasında en rahat bölümündeki kopça. Sanırım şanssızlık oldu. Bir de çelik tel üstten çıkıyor onunda üstünden dikmek gerekecek. Kumaş olarak çok kaliteli fakat dikişlerle ilgili biraz daha kaliteli olabilirdi. Victorian modeller daha dik duruş sağlar kanımca. Lateks modeller duruşa zamanla uyum sağlıyor. Ben zaten akşamları yememek gibi bir önlem de alıyorum. Bu süreçte iyi görünmek de iyi hissettiriyor. Umarım inceltme, toparlama adına da faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…