-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Benim de çelik balenlerden.biri üstten çıkmıştı moralim epey bozuldu diktim öyle kullanıyorum siteye msj attım deforme devam ederse nolacak dedim balen ve kopca tamiri yaptıklarını söylediler ama fişini sakın atmayın yoksa tamir etmeyebilirlerBugün 3.gün korseyi yalnız takabildim. Kopçalardan biri kopmak üzere, onu kendim dikerek sağlamlaştıracağım. Korsenin orta noktasında en rahat bölümündeki kopça. Sanırım şanssızlık oldu. Bir de çelik tel üstten çıkıyor onunda üstünden dikmek gerekecek. Kumaş olarak çok kaliteli fakat dikişlerle ilgili biraz daha kaliteli olabilirdi. Victorian modeller daha dik duruş sağlar kanımca. Lateks modeller duruşa zamanla uyum sağlıyor. Ben zaten akşamları yememek gibi bir önlem de alıyorum. Bu süreçte iyi görünmek de iyi hissettiriyor. Umarım inceltme, toparlama adına da faydalı olur.
evet kesinlikle çin menşei ürün. yap sat yerine al sat daha mantıklı. sadece garanti ve muhattap bulma açısından markaya yöneliyor kişiler. e zaten firma da üzerine karını fazlaca koyuyor zaten. bu riske giriyor yaniYamuna da korseleri yurt dışından mı sipariş ediyor nedir? Kaç zamandır bakıyorum bazı bedenler ellerinde yok, daha bir hafta sürermiş stoğa girmesi.
Reklam işini iyi biliyorlar.evet kesinlikle çin menşei ürün. yap sat yerine al sat daha mantıklı. sadece garanti ve muhattap bulma açısından markaya yöneliyor kişiler. e zaten firma da üzerine karını fazlaca koyuyor zaten. bu riske giriyor yani
Taytları korse değil terleticiymiş böyle yazmışlar. Benim de ilgimi çekti. Spor yaparken ter atmak açısından. Ama ne derece sağlıklı bu durum bilmiyorum. Yani uzun süreli çıkarmayınca cildi hasta eder mi vbBen taytini almayı düşünüyorum ama stokta yok henüz
Sporla 2~3 saat falan takılıyor sporsuz 5 saat gibi birşeyler okumuştum ben de spor yaparken kullanayim diyorum selülit için iyi olabilir,bundan önce termal şort kullanıyordum aktif kullandığım dönemde baya işe yaramıştı ama artık daha rahat bisey kullanmak istedigimden bu ürün ilgimi çekti, alırsam öyle saatlerce takmam herhalde,sadece sporda takar isim bitince çıkarırım dedigi gibi çok terletiyorsa o terle fazla kalamam şahsen, ama stokları yok işte bekliyorum stoga girmesiniTaytları korse değil terleticiymiş böyle yazmışlar. Benim de ilgimi çekti. Spor yaparken ter atmak açısından. Ama ne derece sağlıklı bu durum bilmiyorum. Yani uzun süreli çıkarmayınca cildi hasta eder mi vb
Arkadaşım vaktin varsa bi de muadilini alibabadan araştır. Ben de bakarım müsait olduğumda.Sporla 2~3 saat falan takılıyor sporsuz 5 saat gibi birşeyler okumuştum ben de spor yaparken kullanayim diyorum selülit için iyi olabilir,bundan önce termal şort kullanıyordum aktif kullandığım dönemde baya işe yaramıştı ama artık daha rahat bisey kullanmak istedigimden bu ürün ilgimi çekti, alırsam öyle saatlerce takmam herhalde,sadece sporda takar isim bitince çıkarırım dedigi gibi çok terletiyorsa o terle fazla kalamam şahsen, ama stokları yok işte bekliyorum stoga girmesini
Aynı fikirdeyim. Şimdi firmaya tavsiyede bulunulabilir ama üretim yapmıyorlarsa faydası olmaz. Balenlerin etrafındaki kumaş pamuklu bu kumaş daha katlı olmalı ki balen batmasın dönmesin. Bir de terleyince balenler ter ile etkileşime giriyor sanırım. O kısımlar çok kaşınıyor. Ve tepe kısımları daha güçlendirilirse çıkmaz balenler20.günüm bu sabah takmadan once ölctüm 3 cm incelmisim insallah devami gelir
Benim de durusuma bi etkisi olmadi rahat hareket edebildigim gibi rahatca kambur da durabiliyorum
Kopcalarn ve balenlerin cikmasindan korkuyorum bu tadilat suresinin 15 gün olmasi da cok insafsizca yiyosa gönderin der gibi15 gün beklicegime kendim yaptirirm der tabi insan
Bunla incelirsem kucuk bedenini yurtdisi sitelerinden alirim
Herkese bol incelmeler
Merhaba canım. Sizin de fazla kilonuz yok sanırım, ölçüleriniz normal.
Yaşınız ve kilonuz kaç.Ne kadar incelirsiniz ve ne olur bilemem.
Çünkü kişiye göre o kadar değişim oluyor ki anlatamam.
Çevremde alanlardan biliyorum.Aynı anda aldılar ama değişim farklı.
2. el de mantıklı alabilirsiniz.
31 Ekimde başlamıştım.Aralık sonuna kadar devamlı kullandım.
Sonra bazen ara ara yani gün aşırı kullanıyordum.
Ben 4 cm inceldim ve bana yeterli geldi.Daha da isterdim ama zayıfladım.
Zaten en çok şişlik ve dik duruş için almıştım.Ve şişlik indi.Duruşum değişti.
Tamamen bırakınca eski haline döner mi bilmiyorum.Dediğim gibi deneyeceğim.
Ama zayıfladım da ekstradan.Şimdi de kilo almak istiyorum .
Kilo 62 boy 174. Ölculerimden cok memnunum. Benimki biraz şımarıklık aslında. Dogum sonrasi kilo gitse de bel nispeten kalın kaldı. 63 bel idealim.Merhaba canım. Sizin de fazla kilonuz yok sanırım, ölçüleriniz normal.
Yaşınız ve kilonuz kaç.Ne kadar incelirsiniz ve ne olur bilemem.
Çünkü kişiye göre o kadar değişim oluyor ki anlatamam.
Çevremde alanlardan biliyorum.Aynı anda aldılar ama değişim farklı.
2. el de mantıklı alabilirsiniz.
31 Ekimde başlamıştım.Aralık sonuna kadar devamlı kullandım.
Sonra bazen ara ara yani gün aşırı kullanıyordum.
Ben 4 cm inceldim ve bana yeterli geldi.Daha da isterdim ama zayıfladım.
Zaten en çok şişlik ve dik duruş için almıştım.Ve şişlik indi.Duruşum değişti.
Tamamen bırakınca eski haline döner mi bilmiyorum.Dediğim gibi deneyeceğim.
Ama zayıfladım da ekstradan.Şimdi de kilo almak istiyorum .
Merhaba canım önce geçmiş olsun.Şu an durumunuz nasıl.Memnun musunuz.Kilo 62 boy 174. Ölculerimden cok memnunum. Benimki biraz şımarıklık aslında. Dogum sonrasi kilo gitse de bel nispeten kalın kaldı. 63 bel idealim.
Kisiden kisiye değişim gösterir gercegi umudumu kırıyor biraz. 80 den 76 ya düşmekle 67 den 63 e düşmek arasında alinan verim açısından farklilik olacaktir.
6 ay önce meme büyütme ameliyatı oldugum icin doktora danışmadan almak istemiyorum. Dr gormem lazim dedi.2 hafta sonra kontrole gidicem bakalim izin verecek mi.. Korse memeyi yukari itiyorsa benim protezlerin yerine yerlesmesini engelleyebilir. Bu yuzden dr izin vermeyebilir. Suan hala sporcu sutyeni kullaniyorum ustelik:/
Güle güle kullanın canım.Evet sıcaklarda takmak çok zor olur.Korse için stoklar açılmış. Siparişi verdik bakalım. Kullanıp istediğimiz gibi şekilleniriz inşallah.
Yurtdışı çok geç kalacaktı, hem sıcaklarda geliyor.
Evet haklısınız ama sonradan üretilenlerde mi böyle sorun var anlamadım.Aynı fikirdeyim. Şimdi firmaya tavsiyede bulunulabilir ama üretim yapmıyorlarsa faydası olmaz. Balenlerin etrafındaki kumaş pamuklu bu kumaş daha katlı olmalı ki balen batmasın dönmesin. Bir de terleyince balenler ter ile etkileşime giriyor sanırım. O kısımlar çok kaşınıyor. Ve tepe kısımları daha güçlendirilirse çıkmaz balenler
Canım karar sizin ama ucuz istiyorsanız dediğim gibi yurt dışı daha mantıklı.
Kişiye göre değişir
Mesela ikinci el iç giyim gibi oluyor o nedenle almam mesela ama alanlar çok var.
Hatta arkadaşım aldı.Dediğim gibi karar sizin...[/QUOTE
Yurt disi site dediginiz aliexpres mi. Ben de dusunuyorum ordan almayi ama secemedim bir turlu :)