- 5 Ocak 2015
- 233
- 310
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Hemen hemen ayni zamanda dogum yapmisiz galibaBenim korsemde bugün geldi . Beli 82 ölçmüştüm ( çok üzücü , 8 ay önce doğum yaptım ama belim hep böyle kalındı ) aradığımda yetkilileri bedenimin large a denk gelmesine rağmen medium önerdiler sınırda olduğumu söylediler ve gerçwkten ilk kopçayı zorda olsa kapadım . İlk saatler zordu sonra alıştım sadece emzirmek biraz zor Ama şimdi çıkardım ve arka taraftaan sırtım belimde ağrı var biraz sizde oldu mu ? Birde bu bel kaslarının zayıflamaması için ne yapabiliriz egzersiz ? Takipteyim inşallah güzel sonuçlar alırız
Valla zor tutuyorum kendimi ikinciye gecmemek icin ikinci daha iyi toplicak sanki gobegimi bi deniyim diyorum kancalar disari cikcak gibi oluyo korkuyorumMerhaba canım lütfen hemen ikinci kopçaya geçmeyin.Uzun bir zaman kullanmaya bakın.Sonra ikinciye geçin.Ben öyle yaptım.Aceleci olunca kopar.
Arkadaşımda öyle oldu.Gerçi diktirdik ama neden olsun.Doğru kullanım çok önemli...
Sence işe yarayacak mı ? İlk kopçada mı takıyorsun ? Bide benimki esnemiş sanırımya şuan bende rahatım hatta 2. Kopçaya geçebilecek şekilde olmuş . Baktım ölçüme değişme yok ozaman esnemiş heralde .Hemen hemen ayni zamanda dogum yapmisiz galibasaglikla buyusunler insallah evet benim de biraz belime agri yapti ama bugun yoktu o agri alistikca geciyo benim de 80 di belim ben de m aldim nefes alamicak gibi degilm ya ben gayet rahat hareketlerim de egilip dogruluyorum is yapiyorum ama baya terletiyo
Bilmiyorum ki mekik flan cekmek lazm kaslar icin
Merhaba canım bekleyiniz acele etmeyiniz ama yine de siz bilirsiniz.Valla zor tutuyorum kendimi ikinciye gecmemek icin ikinci daha iyi toplicak sanki gobegimi bi deniyim diyorum kancalar disari cikcak gibi oluyo korkuyorum
Merhaba sizde yamunadan mı aldınız korseyi??Valla zor tutuyorum kendimi ikinciye gecmemek icin ikinci daha iyi toplicak sanki gobegimi bi deniyim diyorum kancalar disari cikcak gibi oluyo korkuyorum
Yarayacak insallah sabrla duzenli kullanicam. Sıkı spor yapamicagima gore baska care yok bu gobegi ve beli inceltmem icin ilk kopcadaym gecmedim ikiyeSence işe yarayacak mı ? İlk kopçada mı takıyorsun ? Bide benimki esnemiş sanırımya şuan bende rahatım hatta 2. Kopçaya geçebilecek şekilde olmuş . Baktım ölçüme değişme yok ozaman esnemiş heralde .
Yamuna aldm canmMerhaba sizde yamunadan mı aldınız korseyi??
Canım evet işe yarayacaktır ama ıslak atletle sakın kalmayınız.Yarayacak insallah sabrla duzenli kullanicam. Sıkı spor yapamicagima gore baska care yok bu gobegi ve beli inceltmem icin ilk kopcadaym gecmedim ikiye
Biraz esnedi simdi esnemiyo gibi ama sirtimi fena terletiyo atletin uzerine giyorum islak kaliyo atlet uzerimde ve dün sirtima fena kas agrisi yapti bu yuzden
Sagol canm bi de oyle deniyim bakalmCanım evet işe yarayacaktır ama ıslak atletle sakın kalmayınız.
Şimdi şöyle yapın o zaman. Straplez atlet giyin.
Terleyince aşağıdan ya da yukarıdan çıkarın.
Aman dikkat güzellik için sağlıktan olmayınız.
Daima derim
SAĞLIK GÜZELLİKTEN ÇOK DAHA ÖNEMLİ .HATTA HER ŞEYDEN ÖNEMLİ...
Merhaba .Hayırlı olsun.
Zayıflayınca evet maalesef yüzünüz çöker.Yanaklar çöker.
Gerçi ona da çare var artık dolgu vs.Her şeyi artık düzeltiyorlar.
Hamilelik sonrasında kilolar bazı kişilerde kalıcı oluyor.
Çünkü insanlar kalıcı olacağına inanıp salıyor kendisini.
Halbuki her hangi bir rahatsızlık yok ise kilo verilebilir.
Hep derim emek istiyor her şey.Bazen çok uzun zaman alır ama kilo verilebilir.
Herkeste sonuç aynı olmuyor gerçekten de.
Aynı anda alan arkadaşlarımdan kilo aynı olanda bile farklı etkisi oldu.
İsterim ki herkese etkisi çok iyi olsun ama maalesef.
Burada da memnun olmayanlar var.Almış ve hemen geri yollamış olanlar var.
Çok rica ediyorum.
Buraya arada yine yazın düşüncelerinizi alacaklara en azından bilgi vermiş olursunuz.
Ben beğendim diye herkes beğenecek değil.
Bir şey diyemiyorum bu da bir şans sanırım.
Bu arada Havalara çok giriliyor gerçekten de.
Ben tayt giyip üstüne de kısa büstiyer ile takım yapıp gezmeye gidiyorum korseyle.
Sonucu merak ediyorum.İyi haberleriniz olsun
Merhaba canım .Daha öncede dediğim gibiYa hala kullanıyor musunuz korseyi durum nedir bilgi verir misiniz?
Evet canım deneyin ben de arada öyle yaptım.Sagol canm bi de oyle deniyim bakalm
Hangi bedeni aldınız?Ben 1ayı aşkın süredir takiyorum 2~2,5cm inceldi belim öyle de kaldı, hala 6~7saat arası takiyorum ama hani çok ümitli değilim sonucta ayda 5~10cm.incelme vadeden bir ürün bir haftada mucize vadeden bir ürün ama bendeki etkisi öyle mucizevi değil, şimdi yürüyüşe başladım bakalım biraz da onunla destekliycem zira benim istahimi kapatmiyor korse takmak, zaten goguslerimi ittigi için dışarda takmiyorum
Merhaba canım siz dediğim gibi fazla kilolu da değildiniz sanırım.Ben 1ayı aşkın süredir takiyorum 2~2,5cm inceldi belim öyle de kaldı, hala 6~7saat arası takiyorum ama hani çok ümitli değilim sonucta ayda 5~10cm.incelme vadeden bir ürün bir haftada mucize vadeden bir ürün ama bendeki etkisi öyle mucizevi değil, şimdi yürüyüşe başladım bakalım biraz da onunla destekliycem zira benim istahimi kapatmiyor korse takmak, zaten goguslerimi ittigi için dışarda takmiyorum
Hangi bedeni aldınız?
Merhaba canımBu sıralar alınca (havalar ısındı ya hani) terleme yapar mı arkadaşlar?
Bel destek kemeri kullanıyorum bir iki haftadır. şişkenliğe faydası oldu. İştahım kapanmadı. Sadece çok kalın giymesemde terletiyor. Korse ile nasıl olur acaba?
Korse değil kullandığım.Merhaba canım
Siz hangi marka ne model ve ne zamandır kullanıyorsunuz.
Terleme kişiye göre değişiyor.Üstünüzdeki terletiyor ise o da terletir.
Beden konusuna gelince de
nereden ne alıyorsanız mutlaka firmalarla görüşerek alınız.
Çünkü herhangi bir sorunda onlar sorumlu olur.
Teşekkürler canım.Zaten anladım korse değil ama ne kullanıyorsunuz merak ettim.Korse değil kullandığım.
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...0wod6WsFxg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
hamiileler için kullanılan bel destek kemeri.
şimdii mini korse niyetine takıyorum.
yamuna da istediğim beden ölçüsü yok, birazda pahalı. acaba işe yarar mı emin olamadım.