- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Elime ulaşabilseydi, kullanacaktım da ulaşamadı daha.Güle güle kullanın canım.Evet sıcaklarda takmak çok zor olur.
Kışın iyi geldi bana.Belimi de korumuş oldu.
Merhaba canım.Hayırlı olsun.Arkadaşlar ben 12 gün önce sezaryen doğum yaptım doktorum medikal bir korse önerdi. Ama korse hem katlandı hem de artık özelliğini yitirdi. Ben de yamuna korse denemek istiyorum ama kararsızım emzirmeyi etkiler mi diye. Benimle aynı durumda olup kullanan var mı?
Canım herkeste aynı olmuyor sabırlı olunuz.Ben de aldim ama 1 ayda sadece 1buck cm inceldim. Ilk haftada 2.kopcaya gectim simdi de 3e gececegim. 5 cm incelse yetecekti ama gun gectikce umudum da azaliyo. Bakalim belki 3.kopcada degisim olur :)
Demek ki siz zaten fazla kilolu değilsiniz.Elime ulaşabilseydi, kullanacaktım da ulaşamadı daha.
Halen stok da yok, barkod çıkmışlar kargoya verildi gözüküyor ama ürün yok piyasada daha, kargoya haftasonuna doğru vereceklermiş, gelecek hafta elime ulaşacakmış.
Sanki bedava dağıtıyorlar ya millet kapışıyor, yada siparişe göre bekletip ona göre mi alıyorlar nedir.
Anlamadığım tuhaf işler..Hayırlısı...
Benim de kilo vermem lazım.
Eşim direktifleriyle takım elbise giydim. Kaç senelik takım, kendi aldı ya öve öve bitiremiyor, giydik bu gün. Eeee popo eski popo değil artıkın, vay çeket düzgün durmuyor diye, adrese bırakıp hiç yürütmeden adresten aldı.
O kadar kıskanç da değildi ammaBaşka zaman hadi yallah deyip vınlıyordu belli yerlerde..
Ben de bilmiyrum neden o kadar cabuk oldu. Yani incelme olmadan geçtim. Esmene yapti diye dusunuyorum ben. Mesaj attim ama incelmissinizdir dediler incelmemistim aslinda.. ama bekliyorim sabirla takmaya da devam edicem bakalim belki incelirim :)Canım herkeste aynı olmuyor sabırlı olunuz.
Ama neden 2.kopçaya o kadar çabuk geçtiniz açıklar mısınız.
2. mesajınız da anlayamadım
AynenDemek ki siz zaten fazla kilolu değilsiniz.
Eşinizde korse gelmeden kıskançlığa mı başladı eyvah yani.
Hayırlısı olsun canım.Onda da bir hayır vardır.Yakında gelir.
Ama çok şaşırdım.Zaten pahallı ürün demek ki ne kadar alan var.
İnanamadım.Para biriktirip alınıyor genelde .
Güzellik söz konusu olunca bizler hayır demeyiz tabii ki.
Acaba beden olarak yanlış mı aldınız?Evet devam ediniz bakalım ne olacak...Ben de bilmiyrum neden o kadar cabuk oldu. Yani incelme olmadan geçtim. Esmene yapti diye dusunuyorum ben. Mesaj attim ama incelmissinizdir dediler incelmemistim aslinda.. ama bekliyorim sabirla takmaya da devam edicem bakalim belki incelirim :)
Kolay gelsin canım o zaman.hadi bakalımAynen
Bölesel zahıflamam lazım. 5-6 kilo da vermek istiyorum.
Merhaba canımGünaydın hanımlar,
20 ay önce doğum yaptım, doğum esnasında göğüs kafesim çatladı. Hamilelikte göğüs ksfesim tuhaf bir şekilde esneyip hassaslaştığı için oldu bu
Çatlak geçti tabiki ama sol göğüs kafesimde şekil bozukluğu olduğu için ağrılarım oluyor. Doktora gittim yapılacak birsey yok korse kullanabilirsin rahatlatır dedi. Medikal korselere baktım ama kullanım olarak bu yamuna korseler daha iyi geldi bana hem biraz toparlanırım diye düşündüm.
Şimdi fikirlerinizi almak istiyorum;
Ağrı yerim göğsümün altında kalp hizam gibi düşünün, sizce şu askılı modelini alsam mı? Yani bu korse direk göğüs altından başlıyorsa benim ihtiyacımı karşılar göğüs kafesimi sıkı sıkı tutar ama kararsız kaldım
Teşekkür ederim:) medikal olanlarla şekil itibariyle rahat edemem gibi geliyor. Oğlum devamlı memede bu aralar zırt pırt onu tak çıkar yapmam gerekecek.Merhaba canım
Hem hayırlı olsunhem de geçmiş olsun size.
Dr. medikal demiş o zaman çok iyi markalar var bakın derim.
Aslında önce onları kullanıp sonra bundan alabilirsiniz.
Tabii bu benim fikrim.
Korselere gelince göğüs altından başlayıp çok sıkıyor.
Sıkı alındığı için eğilirken de batma oluyor ilk zamanlarda.
O nedenle aman dikkat diyorum.Sizin sağlık probleminiz var.
Çok iyi düşünün ve araştırın derim.
Askılı olan modeller de evet daha uygun olur size .
Sağlık en önemli şey.Yine de ne alacaksanız dr. a danışıp alın
Tamam canım .Bizi de bilgilendirin o zaman.İyi haberleriniz olsunTeşekkür ederim:) medikal olanlarla şekil itibariyle rahat edemem gibi geliyor. Oğlum devamlı memede bu aralar zırt pırt onu tak çıkar yapmam gerekecek.
Aslında ölçülerime göre m beden almalıyım ama l beden düşğnüyorum çok rahatsız etmesin diye . Bu aradada en zayıf haldeyken bile göbekliydim sezeryandan sonra daha bi göbekli oldum. Hem göğüs kafesimi kaburgamı sardığı için ağrım hafifler hemde göbeğim iner
Canım aynı durumdayım aldıktan 1hafta sonra 2.kopcaya geçtim hemen sonrasında 3.kopcaya gectim cok da rahat takiyorum ve incelmem 2,5 cm falan 2aya yakındır takiyorum üstelik ben de korsenin.esnedigini düşünüyorum ve her gun boşa taktigimi düşünmeye basladimBen de bilmiyrum neden o kadar cabuk oldu. Yani incelme olmadan geçtim. Esmene yapti diye dusunuyorum ben. Mesaj attim ama incelmissinizdir dediler incelmemistim aslinda.. ama bekliyorim sabirla takmaya da devam edicem bakalim belki incelirim :)
Günde belli bir saat mı takılıyor, sürekli üzeriniz de mi kalıyor?Canım aynı durumdayım aldıktan 1hafta sonra 2.kopcaya geçtim hemen sonrasında 3.kopcaya gectim cok da rahat takiyorum ve incelmem 2,5 cm falan 2aya yakındır takiyorum üstelik ben de korsenin.esnedigini düşünüyorum ve her gun boşa taktigimi düşünmeye basladim
Gunde 6~8 saat takman lazım ben genelde 6~7saat tutup çıkarıyorum, uzun süre takanlar da varmış ama o pek sağlıklı olmaz herhaldeBir tane de farklı rengini yurtdışından sipariş verdim. Bakalım bel ki yamunadan önce elime ulaşır!
Yamuna kapı da ödeme olduğu için rahatım. yurdışından sipariş verdiğimin kalıp aralıkları daha kısa ölçüdeydi.
Günde belli bir saat mı takılıyor, sürekli üzeriniz de mi kalıyor?
Ben takmaya devam edecegim insalalh biraz daha incelme olur. Merak ettigim sey bu incelme kalici mi. Ben 1 ayda 1 bucuk cm inceldim.demek ki dahauzun sure takacagiz :) bende 8 saat kadar takiyorum.Canım aynı durumdayım aldıktan 1hafta sonra 2.kopcaya geçtim hemen sonrasında 3.kopcaya gectim cok da rahat takiyorum ve incelmem 2,5 cm falan 2aya yakındır takiyorum üstelik ben de korsenin.esnedigini düşünüyorum ve her gun boşa taktigimi düşünmeye basladim
Yok canim.beden dogru evet devam edecegim :)Acaba beden olarak yanlış mı aldınız?Evet devam ediniz bakalım ne olacak...
Yurt dışından siparis ettigin hangi marka canim. Ise yararsa bizi haberdar et :))Bir tane de farklı rengini yurtdışından sipariş verdim. Bakalım bel ki yamunadan önce elime ulaşır!
Yamuna kapı da ödeme olduğu için rahatım. yurdışından sipariş verdiğimin kalıp aralıkları daha kısa ölçüdeydi.
Günde belli bir saat mı takılıyor, sürekli üzeriniz de mi kalıyor?
BurVogue Official Store olarak geçiyor. Bakalım yamuna gelecek hafta ulaşacak elime sözde, yurtdışı bir ay içinde. yaklaşık 19 dolara almış olacağım, ilk defa yurtdışı siparişim olacak bu, ondan sonra beni tutana aşk olsun yeni istediğim ürünler için.Yurt dışından siparis ettigin hangi marka canim. Ise yararsa bizi haberdar et :))
Bendecok aldim bu siteden.ve cok memnunum. Buradakilerden cok daha ucuz :)) korseyi kullaninca bize de bilgi ver bizde aliriz :))BurVogue Official Store olarak geçiyor. Bakalım yamuna gelecek hafta ulaşacak elime sözde, yurtdışı bir ay içinde. yaklaşık 19 dolara almış olacağım, ilk defa yurtdışı siparişim olacak bu, ondan sonra beni tutana aşk olsun yeni istediğim ürünler için.
ikisini kıyas yaparım. Yamuna garantili olmnası güzel.
https://tr.aliexpress.com/item/2015...32435564635.html?spm=2114.13010608.0.0.OcOb3x
Bakın bayağı çeşlidi varmış.
Beden tablosu bakalım dedikleri gibi mi olacak, merak içerisündeyümmm.