Bölgesel İncelme YAMUNA KORSE KULLANMAYA BAŞLADIM...

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Queen olan modeli göğüs oyuklu olmasına rağmen yine de göğüsü yukarıya doğru dükleştiriyor mu? Ayrıca o modelde balen sayısından dolayı eğilmek imkansız mı, yoksa sadece zor mu diğer Latex modeline göre?

Benim korsemde bugün geldi . Beli 82 ölçmüştüm ( çok üzücü , 8 ay önce doğum yaptım ama belim hep böyle kalındı ) aradığımda yetkilileri bedenimin large a denk gelmesine rağmen medium önerdiler sınırda olduğumu söylediler ve gerçwkten ilk kopçayı zorda olsa kapadım . İlk saatler zordu sonra alıştım sadece emzirmek biraz zor Ama şimdi çıkardım ve arka taraftaan sırtım belimde ağrı var biraz sizde oldu mu ? Birde bu bel kaslarının zayıflamaması için ne yapabiliriz egzersiz ? Takipteyim inşallah güzel sonuçlar alırız

Ters mekik en iyisi :))

Merhaba ben de yamuna korse denemek isteyenlerden ve bir türlü karar verip alamayanlardanım Yen'i Doğum yaptım 6 aylık bir oğlum var sezeryan oldum alttan göbek sarkıyor( zaten kiloluyum bir türlü veremedim emzirdigim içinde zor veririm heralde çok acıkıyorum çünkü eşime dün bahsettim ama kararsızım atlet gibi olanından almayı istiyorum sırttaki taşmaları engellesin diye ama oda 250 tl okadar para vermeli miyim pişman olursam çok üzülürüm

Ben rahat edemem diye askısız modeli aldım . Benim ideal kilom 52 53 şuan 57 kiloyum ama doğumdan dolayı bende de sanki 10 kilp göbekten dolayı fazlalık varmış gibi duruyor sırtımda çok yağlanma çok olmamasına rağmenbende fışkırıyor üstlerden . Ama bi gerçek var ben bu korseylw zor nefes alıyorum bunalıyorum ama vazgeçmemem lazım

Ben 78 kiloyum şuanda ama benim üst bölgem büyük bacaklarım inçe öyle kalın değil bende sırtımda taşma olmasın diye atlet gibi olanından alayım diyorum ama pişman olursam valla yazık paraya siz memnun musunuz ne kadardır kullanıyorsunuz?

Merhaba canım lütfen hemen ikinci kopçaya geçmeyin.Uzun bir zaman kullanmaya bakın.Sonra ikinciye geçin.Ben öyle yaptım.Aceleci olunca kopar.
Arkadaşımda öyle oldu.Gerçi diktirdik ama neden olsun.Doğru kullanım çok önemli...

Ters mekik en iyisi :))
Merhaba canım.
Korseler göğüsü yukarı kaldırıyor.
İlk takınca da sırttan fışkırma oldu arkadaşımda.
Latex ile daha fazla hareket mevcut .
Ben o nedenle dönüşümlü de kullandım.Denedim.
Latex ile daha rahat hareket ediyorsunuz,Queen ile eğilmek daha zor.
İmkansız değil ama gerçekten daha zor.Balenler çok fazla kalıp gibi oluyorsunuz.

Merhaba canım.Güle güle kullanınız.
Ancak kullanım saatlerine uygun kullanmalısınız.
Bunu özellikle söylüyorum.Denedim çünkü.
Çok sıkıysa evet nefes alamazsınız.
Aman dikkat edin.Sağlık her şeyden önemli.

Merhaba canım maalesef fiyat pahallı.Bir arkadaşımız bir yer paylaşmış.
Yurt dışından almış.Ama inanın bilemem.Orada daha ucuz ama nasıl gelir ne olur bilmiyorum.Bir arkadaşım aldı .Hatalıydı geri yolladı uzun sürdü.Parasını aldı ama dediğim gibi uzun zaman uğraşmıştı.
Biri Ali Expreste diğeri de FeelinGirl çelik bones.
@yamukpiremses arkadaşımız paylaşmış yeni gördüm.
müsaadesiyle paylaşıyorum burada da çok ucuzları var.Ben almadım.
İsterseniz araştırınız.

Kızlar bakın birde şöyle alacağınız ürünleri almadan evvel
firmalarla konuşup beğenmezsek hemen iade ederim.vs diyerek
hatta yazısını bile isteyiniz.
Ben hemen hemen her alışverişlerimde böyle yaparım.
O kadar para veriliyor.
Zaten aldınız beğenmediniz hemen aynı gün iade ediniz.Beklemeyiniz.

Canım merhaba, konun tam şu aralar ilgi alanım, bütün mesajları merakla okudum. :) evet aliexpres.comdan aldığım ürünü yaklaşık 20gündür kullanıyorum ve 2. Kademeye geçtim bile. Benim standart kilom 48di doğumdan sonra 51kilodan aşağı inemedim ve biraz göbeğim var ayrıca sıkılaşmam lazım. Umarım işe yarar. Ürünün tek dezavantajı biraz geç gelmesi oldu 15 günde geldi çünkü çinden geliyor ama beklediğime değdi doğrusu gerçekten kaliteli. Daha ucuz olanını da teyzem aldı 6 dolar civarında onu tavsiye etmiyorum ilk takışta teli çıktı çünkü. Ben ne en pahalısını ne en ucuzunu orta fiyatlı olanı aldım yazdığın marka 50tl civarına geldi herkese de tavsiye edebilirim satıcıyla hala irtibat halindeyim. Memnun olup olmadığıma dair mesajlar atıyor.

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Merhaba Çok teşekkürler.Benim arkadaşım yurt dışından aldı memnun kalmamıştı.
Çokta uzun sürdü iadesi geri yollamak vs.
O nedenle ben bundan aldım zaten hemen yolladılar.Ben çok memnunum.
Tabii fiyat farkı var ama acelesi olanlar ve uğraşmak istemeyenlere uygun.
Siz memnunsunuz bu güzel.Herkese fikir olsun diye sizi etiketledim.
Cevaplamanız çok güzel teşekkürler...

Merhaba korseyi aldığınız satıcı bilgilerini paylaşır mısınız? Şu an hamileyim ama doğumdan sonra kullanmak eski halime çanucak kavuşmak istiyorum

Ben daha dün başladım . Bugün 2, günüm beni gerçekten çocukla bunaltıyor canım 8 aylık hareketli ama terlesemde idare ediyorum ama askılı olanda ben yapamazmışım böyle üstümü çıkarınca birazdaha özgür hissediyorum kendimi. Bugün arkadaşlarım geldi korseden Hiç bahsetmemiştim , inanılmaz tepkiler verdiler nasıl toplamışsın kendini falan diye. Açıkcası pahalı ama bu bile beni çok mutlu etti , değdi . Sonra söyleyince nereye sıkıştırdı o göbeğini bu korsefalan dediler bi çıkar mantığını anlayalım dediler . Çıkarttıktan sonrada bir süre öyle kalıp halinde kaldı göbeğim bende inanamadım . Ama umudum var bişiler olacak .insan parasını düşünüp bile yemeyi azaltıyor bari bi etkisi olsun da şu ikinci üçüncü kopçanın hakkını vereyim diye . birde bi haber okudum 3 yıl korse takıp bel 38 cm e düşen kadını. Tabiki o sağlıksız ama demekki birşeyler yapıyor bu korse .. inancım var 2 3 aya bi değişim olacak . Uzun yazdım ama durduramadım kendimi, lütfen değişsin şu bel ve kilom , işe yarasın yaa

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Çok mutlu ettin beni canım çok güzel içten yazmışsın teşekkür ederim Benimde 6 aylık bi oğluşum var demen gibi emzirirken felan şekilden şekile giriyoruz rahatlıkta önemli bende eşimi ikna etmeye çalışıcam en kısa zamanda umarım işe yarar ‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…