- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Bu gün öğlende takmaya başladım .9 saat kalsın.
Şimdi şöyle duruş bozukluğu için bence çok iyi diğer vaatleri bilemiyorum.
Hep beraber bakacağız neler olacak.Ölçümü de aldım .Doğru ölçü çok önemli.
Ben Queen olanından aldım.Tüm belimi sarsın istedim
Canım kesinlikle öyle kilolu olmaya gerek yokmuş.Boşuna hafta sonu kilo almaya çalışmışım.Ama olsun.En azından bol bol yedimevet korsenin markası , modeli vucuda uygunluğu önemli diye düşünüyorum. ama yeni korseler dediğiniz gibi vucudu şekle sokucu özellikleri varmış .. merak ediyorum bakalım nasıl olacaksınız...
Teşekkürler canım ama ben yukarıda yazdığım gibi akşam yemeğine kadar çıkarmayacağım.Yemekten sonra çıkaracağımhayırlı olsun canım doğru diyorsunuz her yemeden önce çıkarmadan olmaz çünkü sindirim çalışıyor onun dışında heryerde takarsınız ama uyurken takmayın
Duruş bozukluğu için ideal..Ne kadara aldin canım bide önden demirli arkadan ipli olanlardanmı onları öneriyorlar sırf demir dimi içi katlanmıyor oturunca falan
Oturuşta çok rahatsınız değil mi kraliçemKızlar bu 2.günüm.Ya ne kadar güzel bir şey bu gerçekten de duruşumu düzelttim.
Mecbur dik oturuyorsunuz.Asla kıvrılma yapmıyor.
Dimdik oturuyorum ve yazıyorum.
Ben zaten Queen olandan almıştım.
Kendimi şu an kraliçe gibi hissediyorum iş yapasım bile yok
Hakikatten de rahatım. O kadar rahat ki iş yapmak istemiyorum.Oturuşta çok rahatsınız değil mi kraliçem
Teşekkür ederim canım sağ ol.Korsen hayırlı olsun canım BLUEGREENBLUE. Basen olanı da var sanırım. Ben sıkılaşmak için kullanmak isterim.
Sporu bırakınca yumuşacık oldum.
Evet ürün pahallı ama hakikatten kaliteli özellikle Queen olanı çok beğendim.aman çokta pahalıymışama ben yuvarlak bir kalca incecik bir belin hayali içindeyim.