- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- Konu Sahibi esmermavigoz
dul karı gibi derken. kızın bir kusuru olursa veya erkeginde bu farketmez. karsi tarafla denk olmadigi bir durum olursa aile bir adim geride durup herşeyi kabullenmek zrunda kalir. pek laf etmez sikayet etmez. benim ailem bu duruma düstü. sanki kizlarini zorla yamıyomuş bir kusurum varmis gibi davraniyolar. anladin. beni hayatta amacim belli üni mezunu karakteri oturmuş bir kizim. ama hakkım olan şeyleri isterim. normalleşmiş yapılmasi gereken olarak görülmüş herşey benim hakkimdir. bir kadinin degeri asla altinla ölcülemez zaten. şanıdır derken havası civasi, farkli kilan sey demek istedim.
allah razi olsun. beni birtek siz anlamışsınız. duygularıma tercüman olmussunuz. evet bu durumlar berbat. ailem nişanlımı cok sevmiş ve saymısti. ailem değil bütün sülalem. bana sen ne sevap isledin böyle altin gibi cocugu buldun diyolardi. şu saate kadar tek bir kusuru yoktu. ama ailesinin yaptiklarinin ona normal gelmesi. ona göre hicbir sıkıntının olmaması. altini bana hak görmemesi. sikayetlerimin ona bos gelmesi. bunlar beni üzüyor. benimle saatlerce konusur ise uykusuz gider düsüncelerimi degistirmeye calisiyor öyle degil böyle degil onu demek istememişlerdi oyle yapmamıştir herkes sizi cook seviyo sürekli böyle asırı iyi niyetli hicbiseyin altinda bisey aramiyo cok iyimser. ama ben ona aşık oldugum icin evleniyorum yoksa 21 yasında okumayi birakip evlenmezdim. evde kalmis yasi gecen bi tip degilim.
Üniversite mezunu musunuz değil misiniz? Önce ona karar verin.
Sürekli çevir kazı yanmasın yapıyorsunuz.
Yazdığınız her bir postta da cahilliğiniz ortaya çıkıyor, oturmuş karakteriniz değil.
Bu konu birazdan kapanır, siz de banlanırsınız bir üyeye aptal dediğiniz için.