yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Byby bi akıllanmadın ya üstüne bi de çocuk yaptın sandalye falan fırlatmamış mıydı sana kocan?
Ne desek boş. senin de hatan yok değil. hemen küfürler hakaretler ediyosunuz karşılıklı.
kocanın seni bırakmasından bu kadar korkma.
sen korktukça o da bu korkunu kullanıyor.

ya aileni ara alsınlar seni psikopat adam zarar vermesin çık o evden

Ben bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan
Senin korkun evden kovulmak mı sadece?

Birde anlar ya o kadar ince düşünceli adam olsa böyle gevşek davranmaz.

Haklısın, öyle üzüldüm ki, korkuları konusundaki harflere yansımış, Eli ayagına dolanmıs.
Koca denen adam, hırsla kendını eve doldura doldura gelmesınden ve annesınden de destek almasından endişelendiğimden, evden, kayınvalıdeden uzak olmak daha ıyı olur gıbı gelıyor.

Haklısın, öyle üzüldüm ki, korkuları konusundaki harflere yansımış, Eli ayagına dolanmıs.
Koca denen adam, hırsla kendını eve doldura doldura gelmesınden ve annesınden de destek almasından endişelendiğimden, evden, kayınvalıdeden uzak olmak daha ıyı olur gıbı gelıyor.

Malesef böyle insanlar var..Ve ben gerçekten üzülüyorum.Kadın nasıl korkuyor ya off..

Ben bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan
Lütfen bebeğini al ve çık o evden.
Annenin evine git.

aileni ararsın direk
ve çocuğunu asla ve asla bırakma
eşin sana vurursa evladınla karakola koş
bu sefer olsun bunları yap

Yeri gelmişken sorayım geçmiş konuşmaları tamamen nasıl sileriz o zaman
Normalde temizle sil yapıyoruz siliniyor. Bellekteki nasıl silinecek. Biliyorsanız aydınlatsanız
Diğer telefonlarda nasıl oluyor bilmiyorum iphone kullanıyorum ve dediğim gibi eğer yedekleme açıksa icloud'a yedekleme yapılıyor diğer türlü telefonlarda mesajlar silindiğinde kalıcı olarak siliniyor geri getirmek gibi bir durum yok.Konu sahibi de korkmasın bu konuda.

Acaba diyorum bu adamın anası böyle ruh hastası olmasaydı oğlu normal olur muydu

Kadın korku filminden firlamis gibi

Ben tam olarak evde oturup neyi beklediğine bi anlam vermeye çalışıyorum

genel bilgi olsun arkadaşlar.

telefonlarda dosya saklama kısımları var dahili depolama ya da benzeri bir isimle geçer. yaptığımız her şey o dosyalarda saklanıyor. O klasörlerde bir whatsapp klasörü var. Whatsapp klasörünün içinde database isimli bir dosya bulacaksınız. bu database klasörünün içinde msgstore...... tarzında bir sürü şey var. işte bunlar sizin mesajlarınızın saklandığı haller :) bunları ara ara silerseniz bu tür bir sorunla karşılaşmazsınız
Bulamadım ben ya :KK43:

X