- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 20 yaşındaymış neyin acelesini yaşadında evlendin be çocuğum
Senin korkun evden kovulmak mı sadece?Ben bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan
Yeri gelmişken sorayım geçmiş konuşmaları tamamen nasıl sileriz o zaman
Normalde temizle sil yapıyoruz siliniyor. Bellekteki nasıl silinecek. Biliyorsanız aydınlatsanız
göz göre göre böyle evliliğe çocuk yaptı.Sadece evlenmiş olsa keşke.
Bir de çocuk var...
Sadece evlenmiş olsa keşke.
Bir de çocuk var...
Birde anlar ya o kadar ince düşünceli adam olsa böyle gevşek davranmaz.
Zaten atacak kapının önüne varsın bu sebepen atsın şerefsizzz, namussuzluk yapmadı sonuçta iplemesinn ..kız varya bayılıyorum şu yorumlarına severim cesur hatunları
Haklısın, öyle üzüldüm ki, korkuları konusundaki harflere yansımış, Eli ayagına dolanmıs.
Koca denen adam, hırsla kendını eve doldura doldura gelmesınden ve annesınden de destek almasından endişelendiğimden, evden, kayınvalıdeden uzak olmak daha ıyı olur gıbı gelıyor.
yürü beee..parkçımm.. ne bu yaaa. bu acizlik nee.napıcakmısın oh ne güzel ananın evinde kafan dinç tatil yaparsın derdin ne ki şükret iyiki böyle bir şey olmuş..yoksa gelip seni o sözde yuvadan ben çekecektim artık o kadar gerildim.
Lütfen bebeğini al ve çık o evden.Ben bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan
göz göre göre böyle evliliğe çocuk yaptı.
aileni ararsın direkBen bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan
Diğer telefonlarda nasıl oluyor bilmiyorum iphone kullanıyorum ve dediğim gibi eğer yedekleme açıksa icloud'a yedekleme yapılıyor diğer türlü telefonlarda mesajlar silindiğinde kalıcı olarak siliniyor geri getirmek gibi bir durum yok.Konu sahibi de korkmasın bu konuda.Yeri gelmişken sorayım geçmiş konuşmaları tamamen nasıl sileriz o zaman
Normalde temizle sil yapıyoruz siliniyor. Bellekteki nasıl silinecek. Biliyorsanız aydınlatsanız
tetikde bekle sen canımm bu ihbar işleri senden sorulurr..Şimdi bu kadın hamileyken dayak falan yediyse, anasına muhtemelen küfredilmiş olan adam yine şiddete başvurmayacak mı?
Napıyoz millet, şimdiden ihbara mı koşsak?
Bulamadım ben yagenel bilgi olsun arkadaşlar.
telefonlarda dosya saklama kısımları var dahili depolama ya da benzeri bir isimle geçer. yaptığımız her şey o dosyalarda saklanıyor. O klasörlerde bir whatsapp klasörü var. Whatsapp klasörünün içinde database isimli bir dosya bulacaksınız. bu database klasörünün içinde msgstore...... tarzında bir sürü şey var. işte bunlar sizin mesajlarınızın saklandığı haller :) bunları ara ara silerseniz bu tür bir sorunla karşılaşmazsınız