Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TEşekkürler bilgilendirme için, iyi oldu Allah böyle şeyler yaşatmasın da kimseye bilmek de fayda vartelefon modeline göre değişiyor farklı isimlerde olabilir bahsettiğim ana klasörler. Eğer model bilgisi verirseniz yardımcı olabilirim. ayrıca sadece mesajlar değil gönderip aldığınız fotoları galeriden silseniz bile yine bahsettiğim bu whatsapp klasörünün içinde saklı olarak duruyor yani silinmiyor. Arkadaşın konusu üzerinden bilgi vermiş olayım.
Ben de konularına inanmak istemiyorum fakat ilk konusunda eşinin fotosunu falan paylaştığı için kendisini tanıyanlar var.ßence sen bizimle kafa buluyorsun.
Kimse canına kast edileceğini bile bile rahat olup konu açamaz.Yani ben yapamam..O evden kaçar polise sığınırdım.
Yaşadıklarını görüyorum okuyorum.Bütün bunları yaşayıpta öldürecek beni demen ve bu gerçeği bilerek yaşamanın 2 sebebi vardır.
Ya gerçekten cesursun.
Ya da gerçekten iyi değilsin.
Ben de konularına inanmam istemiyorum fakat ilk konusunda eşinin fotosunu falan paylaştığı için kendisini tanıyanlar var.
Bir evlilik programında tanışmışlar.
valla merak ettim ben yatelefon modeline göre değişiyor farklı isimlerde olabilir bahsettiğim ana klasörler. Eğer model bilgisi verirseniz yardımcı olabilirim. ayrıca sadece mesajlar değil gönderip aldığınız fotoları galeriden silseniz bile yine bahsettiğim bu whatsapp klasörünün içinde saklı olarak duruyor yani silinmiyor. Arkadaşın konusu üzerinden bilgi vermiş olayım.
Ben de konularına inanmam istemiyorum fakat ilk konusunda eşinin fotosunu falan paylaştığı için kendisini tanıyanlar var.
TEşekkürler bilgilendirme için, iyi oldu Allah böyle şeyler yaşatmasın da kimseye bilmek de fayda var
iphone benim telefon
Hangi konusunda paylaştı fotoBen de konularına inanmak istemiyorum fakat ilk konusunda eşinin fotosunu falan paylaştığı için kendisini tanıyanlar var.
esra erola teessüflerimi sunuyorum burdan ,birde çıkın çıkın gelin diyordumilleti evlendiriyon evlendiriyon az da arkasını yokla bacım..benzini koymakla olmuyor onbin bakımı var bu işin
yorulma office o hala yuvam dağılacak diye ağlıyor. yuvayı ne sanıyorsa artık. yemin ederim o herifle aynı evde yaşamaktansa akreplerin arasında kalmayı tercih ederim. hiç olmazsa akrebin doğası sokmak.bu kaçıncı yahu? kaç bin defa dedik sonun iyi değil o manyağın yanında diye.. sen hala bittim, mahvoldum diye konu açıyorsun. K.validen iğneleyecek diye annene bile gelme dedin. ne demek dövmek, öldürmek? hemen evden biraz para al ve annene git ve allah aşkına bitir artık bu evliliği.