yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

konu sahibi arkadaşım, senin de canına kastın mı var. genceciksin bebeğin var kurtulmaya çalış. hayat kısa bazen zor da olsa bir karar vermek gerekir

telefon modeline göre değişiyor farklı isimlerde olabilir bahsettiğim ana klasörler. Eğer model bilgisi verirseniz yardımcı olabilirim. ayrıca sadece mesajlar değil gönderip aldığınız fotoları galeriden silseniz bile yine bahsettiğim bu whatsapp klasörünün içinde saklı olarak duruyor yani silinmiyor. Arkadaşın konusu üzerinden bilgi vermiş olayım.
TEşekkürler bilgilendirme için, iyi oldu Allah böyle şeyler yaşatmasın da kimseye bilmek de fayda var
iphone benim telefon

arkadaşlar polise falan ihbar etmeyin, nasılsa konu sahibi o muhteşem yuvası dağılmasın diye şikayetçi değilim diyecek o şikayet yüzünden yiyeceği+1 dayağı yediğiyle biz de yorulduğumuzla kalırız. ne yazık ki o adam o bebeğe el uzatana kadar elimiz kolumuz bağlı.
ama uyarıyorum byby69 kocan o bebeğe el sürerse buraya yazma yazarsan sadece kocanı değil, seni de şikayet eder, o bebek senden alınana kadar her yolu denerim.
bu yazdıklarım sırf senin için değil, dayak yiyip de üzerine çocuk yapan diğer forum üyelerine de kendiniz dayaktan gebermek istiyorsanız, buyurun umurumda değilsiniz ama o bebeklere/çocuklara el kaldırırsa kocanız buraya yazmayın, sizi de onlarla bir ihbar ederim kötü muameleden haberiniz ola.

ßence sen bizimle kafa buluyorsun.
Kimse canına kast edileceğini bile bile rahat olup konu açamaz.Yani ben yapamam..O evden kaçar polise sığınırdım.
Yaşadıklarını görüyorum okuyorum.Bütün bunları yaşayıpta öldürecek beni demen ve bu gerçeği bilerek yaşamanın 2 sebebi vardır.

Ya gerçekten cesursun.
Ya da gerçekten iyi değilsin.
Ben de konularına inanmak istemiyorum fakat ilk konusunda eşinin fotosunu falan paylaştığı için kendisini tanıyanlar var.
Bir evlilik programında tanışmışlar.

telefon modeline göre değişiyor farklı isimlerde olabilir bahsettiğim ana klasörler. Eğer model bilgisi verirseniz yardımcı olabilirim. ayrıca sadece mesajlar değil gönderip aldığınız fotoları galeriden silseniz bile yine bahsettiğim bu whatsapp klasörünün içinde saklı olarak duruyor yani silinmiyor. Arkadaşın konusu üzerinden bilgi vermiş olayım.
valla merak ettim ben ya
bulamadım bende
herşeyin durduğu o klasörü bide bana göster arkadaş :KK51:
samsung galaxy s4 için
nerde acaba ?

Konu sahbi aptal aşıklardan
Adam sovsede vursada oldursede sesini cikarmaz . Çünkü apptal aşık ve o adama tüm hayatini bağlamış. O adamdan ayrildi vakit yapamaz sudan çıkmış balığa döner ve tekrar o adama dönmek ister .

arkadaşım Allah aşkına kaç kurtar kendini ya kocanı bekleyene kadar çık şu evden
yaaaa ben anlamıyorum kendi canını düşünmüyosun onu anladık da o kocan olacak adam bebeğine zarar verir diye de mi korkmuyosun

hepsi senin o ailenin sucu.
arkanda adam gibi dursalar kovacak diye korkmazdın.
o sen gideceksin diye korkardı.
telefon elinde olsa format falan atar kurtulurdun da, şimdi ne yapabilirsin uzaktan.

TEşekkürler bilgilendirme için, iyi oldu Allah böyle şeyler yaşatmasın da kimseye bilmek de fayda var
iphone benim telefon

Bize nolduysa:KK53: whatsapp denince bende tedirgin oldum. Hiç özeli kalmadı insanların. Yedeklemede neyin nesi telefonlar kendi kendine saklıyor... sanki biz sakla diyoruz:KK48::KK48: sakla desen saklamaz:KK70:

bu kaçıncı yahu? kaç bin defa dedik sonun iyi değil o manyağın yanında diye.. sen hala bittim, mahvoldum diye konu açıyorsun. K.validen iğneleyecek diye annene bile gelme dedin. ne demek dövmek, öldürmek? hemen evden biraz para al ve annene git ve allah aşkına bitir artık bu evliliği.

Konu sahibi eşin telefoncuya gidip tam olarak şöyle mi diyecek yani ... Al şu telefonu bak bakalım benim karım annesine benim annemi mi kötülemiş ...

esra erola teessüflerimi sunuyorum burdan ,birde çıkın çıkın gelin diyordu:63::63::63:milleti evlendiriyon evlendiriyon az da arkasını yokla bacım..benzini koymakla olmuyor onbin bakımı var bu işin:KK53::KK53::KK53:

Şu an ağlamaktan geberiyorum yemin ederim nedir bu çilem Rabbim nolur ya şettar çekin benim için saat 3 de gitti kocam Telefoncuya gelmedi hala msjlari okuyor belliki gelicek küfür edicek kaynanamda gordunmu karını dicek ne dicek ne cevap vericem, allahım ne olursun akıl ver

esra erola teessüflerimi sunuyorum burdan ,birde çıkın çıkın gelin diyordu:63::63::63:milleti evlendiriyon evlendiriyon az da arkasını yokla bacım..benzini koymakla olmuyor onbin bakımı var bu işin:KK53::KK53::KK53:

Esrayi arayip soyleyelim sahip çıksın bari :KK70:

bu kaçıncı yahu? kaç bin defa dedik sonun iyi değil o manyağın yanında diye.. sen hala bittim, mahvoldum diye konu açıyorsun. K.validen iğneleyecek diye annene bile gelme dedin. ne demek dövmek, öldürmek? hemen evden biraz para al ve annene git ve allah aşkına bitir artık bu evliliği.
yorulma office o hala yuvam dağılacak diye ağlıyor. yuvayı ne sanıyorsa artık. yemin ederim o herifle aynı evde yaşamaktansa akreplerin arasında kalmayı tercih ederim. hiç olmazsa akrebin doğası sokmak.
elin bebeleri gidiyor evlenip bir de üzerine ürüyorlar, o sabi sübyanların derdi bize düşüyor sonra. yemin ediyorum aklımda o bebek şimdi, o hengamede o sabiye bir şey olur mu, bu ana o bebeğe bakabiliyor mu, o bebek nasıl bir evde büyüyecek, o adam anası gibi o bebeği de dövecek mi aklımda ne sorular var. da işte. keşke bazı kadınlar üreyemese. şu forum bebek hasretiyle yanıp tutuşan kadınlarla doluyken şöyleleri yumurtlar gibi çocuk doğuruyor ya kafamı taşlara vurasım geliyor.

X