yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Kadın hala yuvam yıkılıyor diye ağlıyor.Deli olmama an kaldı.Ne yuvası gerçekten merak ediyorum.

Valla ben de anlamadim. Adam beni öldürecek diyor hayretler icerisindeyim. Benim esimin beni öldürme trhlikesi olsaydi ayy Allah korusun da ben buraya yazmaz direk polisi arardim basta kaynanam kayinpeder olmak uzere butun sulalemi dizerdim.
Nasil internete giriyorsun konu sahibi?? Git ara polisi ya. Cok kizdim..

evim yuvam dağılacak diye korkuyosun,
bu korkuyu kocana veremedin..
zamanında sen çekip gidemedin,
şimdi gönderilen olmaktan korkuyosun..
niye yaşıyosun bunları, kalk kocan gelmeden toplan çık o evden..

Ben bu yaşıma geldim ve şunca zaman BDV takip ederim ilk kez bir konu açıldı ve ben kendime yapılmış kadar üzüldüm.
Kadının yazdıklarında ki korku belirtileri..Gerçekten çok üzücü.Ama daha üzücü olan orayı yuva olarak benimsemesi..Nedendir bilmiyorum bizim toplumumuzda kadınların çoğu bunu yapıyor..
Koca nedir ya bas kıçına tekmeyi..Adam olmayanı adam etmeye çalışmaya gerek yok..
Ama içimden bir ses sen barısırsın diyor.Boşa konusuyoruz yani.

Valla ben de anlamadim. Adam beni öldürecek diyor hayretler icerisindeyim. Benim esimin beni öldürme trhlikesi olsaydi ayy Allah korusun da ben buraya yazmaz direk polisi arardim basta kaynanam kayinpeder olmak uzere butun sulalemi dizerdim.
Nasil internete giriyorsun konu sahibi?? Git ara polisi ya. Cok kizdim..

Benim aklıma konu açmak ve fikir almak gelmezdi doğrusu.

Ben bu yaşıma geldim ve şunca zaman BDV takip ederim ilk kez bir konu açıldı ve ben kendime yapılmış kadar üzüldüm.
Kadının yazdıklarında ki korku belirtileri..Gerçekten çok üzücü.Ama daha üzücü olan orayı yuva olarak benimsemesi..Nedendir bilmiyorum bizim toplumumuzda kadınların çoğu bunu yapıyor..
Koca nedir ya bas kıçına tekmeyi..Adam olmayanı adam etmeye çalışmaya gerek yok..
Ama içimden bir ses sen barısırsın diyor.Boşa konusuyoruz yani.
antidepresan yazdığı korku belirtisi derken cümlelerin karışıklığından bahsediyorsan byby'ın yazım tarzı o. diğer konularına bakabilirsin. anlayabilmek için sözlük gerekiyor.
ama bence de korkmuş şu an.
umarım bişey çıkmaz da rahatlar..

O seni oldürmeden sen terket gıt..Hayatın bukadar mı ucuz ? telfda sılınen mesajlar bulunuyor mu bulunmuyor mu ? mesele bumu yanı :KK47:

bi düzgün yazsan türkçeyi katlettin :) benim bildiğim öyle bişey yok ama bilmiyorum

byby bak bu konun ciddi
d,ğer konuların gibi yapma bize dön muhakkak merak ederiz
ve dik dur yaptım de nedir sizden çektiğim de
madem gitmiyorsun bunları yap ve çocuğunsuz hiçbirşekilde hareket etme

Bulamadım ben ya :KK43:
telefon modeline göre değişiyor farklı isimlerde olabilir bahsettiğim ana klasörler. Eğer model bilgisi verirseniz yardımcı olabilirim. ayrıca sadece mesajlar değil gönderip aldığınız fotoları galeriden silseniz bile yine bahsettiğim bu whatsapp klasörünün içinde saklı olarak duruyor yani silinmiyor. Arkadaşın konusu üzerinden bilgi vermiş olayım.

ßence sen bizimle kafa buluyorsun.
Kimse canına kast edileceğini bile bile rahat olup konu açamaz.Yani ben yapamam..O evden kaçar polise sığınırdım.
Yaşadıklarını görüyorum okuyorum.Bütün bunları yaşayıpta öldürecek beni demen ve bu gerçeği bilerek yaşamanın 2 sebebi vardır.

Ya gerçekten cesursun.
Ya da gerçekten iyi değilsin.

X