• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

Ben varım Yelizcim de,sanırım başbaşa olacağız seninle.

bende varım ya... adını koyduk birkere geri dönüş olmaz.. hem sizinlede tanışmış olacağım (her nekadar site içinde karşılaşmasakta) yarın görüşmek üzere :içelim: :uhm:

canım ya mazeretli olarak gelemeyio burada mazeretini bildirmende büyük bir incelik.. inşallah başka buluşmalarda yine görüşürüz.. biz atacan dayız zaman bulursan yinede bekleriz... bu arada oğluşunu da öpüyorum..

kızlar ben saat 14.30 da doktorda randevum var eşimle gitcem eğer işim erken biterse gelirim yanınıza umarım erken biter işim de bende gelirim

arkadaşlar bari bu cumartesi bir araya gelin. hemde atacanda buluşuyorsunuz galiba serin serin. iyi buluşmalar. istanbuldan sevgiler. vallahi aklım ordaaa. hoşça kalın.

merhaba hanımlar
buluşma nasıl geçti bakalımalkisalkisalkis bende bugün sizlerle tanışmayı çok isterdim aslında ancak mekanı pek tasvip etmedim...kipayı sadece kızartma koktuğundan ötürü kabul etmeyişinizden sonra atacanda buluşma fikri ilginç geldi...kızartma kokusu içki kokusundan daha katlanılabilir bişey bence...naçizane fikrim:utangac:

buluşma fotolarını adyalıcığım ekledi arzu eden bakabilir...

Son düzenleme:
canlar yeni bir bulşuma için toparlanmaya başlayalım diyoruz ne dersiniz..son buluşmada karar verdiğimiz gibi bayraktepe diyoruz.tarih 18 temmuz cumartesi düşünüyoruz..bayraktepe huzurevinin karşısında gidip gördüm manzara süper..ne dersiniz..

bende gelmek istiyorum inşallah bir aksilik çıkmassa gelicem dedikodu yaparız acık..

Back