• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

--------------------------------------------------------------------------------

yer: bayraktepe(huzurevinin karşısı)
tarih:18 temmuz cumartesi
saat:14:30

şimdiye kadar cevap verenler..

asi77
feraykanal
adyalı
siboş
meral77
eskinar
hndcyln
ben

başka gelen varmı?

hatta sen bir kişi daha ekle hihoyyyt arkadaşımı da getirmeyi düşünüyoum eğer işi olmazsa o da gelecek ... opuyorumnanaktan

yer: bayraktepe(huzurevinin karşısı)
tarih:18 temmuz cumartesi
saat:14:30

şimdiye kadar cevap verenler..

asi77
feraykanal
adyalı
siboş
meral77
eskinar
hndcyln ve arkadaşı
ben

Kızlar bende tokideyim yaa bayrak tepe olmasa tokide bir yerde olsa olmazmı yelizcim.yaa kızlar gelmeyi çok istiyorum ama aynı gün istanbuldan bir misafirim var.offf ama kesin değil gelmesse ben sizin yanınıza gelirim inşallah.:sinifsinif:

merhaba yeliz merhaba feray nasılsınız handeyi zaten tanyorum biricik arkadaşımmm bende geliyorum buluşmaya ama bayrak tepede olmasa ben de tokide oturuyrm handeye yakınım

arkadaşlar çok önce kararlaştırıldığı için bayraktepe yoksa değiştirirdik ama bir dahakine dediğiniz bir yere geliriz..nete giremeyen arkadaşlar var herkese haber verdik o yüzden..

Kızlar bende tokideyim yaa bayrak tepe olmasa tokide bir yerde olsa olmazmı yelizcim.yaa kızlar gelmeyi çok istiyorum ama aynı gün istanbuldan bir misafirim var.offf ama kesin değil gelmesse ben sizin yanınıza gelirim inşallah.:sinifsinif:

tokiden çok kişiyle tanışıcaz deseneee hihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

oh oh negüzel kızlar hoş geldiniz gittikçe sayımız artıyor ha.. oooh maşallah:nazar:... buluşmada görüşmek üzereopuyorumnanaktan

kızlar ben yarın ayvalıka gidiyorum annemlere ne yazıkki bu buluşmayada gelemiyorum okullar açıldığında annemde gelecek ozaman bir sorunum kalmıyor hepinize iyi eğlenceler netede giremeyeceğim kendinize iyi bakın görüşmek ümidiyle öptüm hepinizi

feraycığım iyi tatiller deniz analarına dikkat edin toprağımı güneşte bırakmayın...güneş koruyucusu al ona annesi..öpüyorum ikinizide...geldiğinde görüşürüz..

Back