• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

hoşbuldummmm,benim karnım acıktı hadi gidek,annem aradı,ben gidiyom..bütün arkadaşlarla bilahare tanışmak isterim sevgiyle..sengözlerimebaksanab

cumartesi saat 14:00 özdilek zibidi gel yoksa bir dahaki buluşmada yine dipte köşede kalmış bir yeri yazarım ...

yeni katılan arkadaşlara benden de bir hoş geldiniz inşallah buluşmayada gelirsiniz.. sevgiler..

iyi akşamlar arkadaşlar.inanın çok gelmek isterdim ama hafta sonu izmite kayınvalidemlere gitme ihtimalimiz çok yüksek.inşallah bidahaki buluşmaya katılırım.özdilek bize çok yakın zaten.orası uyar yani.sengözlerimebaksanab:lepi:

iyi akşamlar arkadaşlar.inanın çok gelmek isterdim ama hafta sonu izmite kayınvalidemlere gitme ihtimalimiz çok yüksek.inşallah bidahaki buluşmaya katılırım.özdilek bize çok yakın zaten.orası uyar yani.sengözlerimebaksanab:lepi:

canım zaten 2 buluşma var diğeri 6 haziranda ona gelirsin o zaman burada olursan..

tamam inşallah bi aksilik çıkmazsa geliriz ablişle:)nasıl tanıcaz birbirimizi kırmızı karanfil falanlülülülülülü

tamam.buluruz canım meraklı meraklı etrafına bakan kadınlar görürsek anlayınki biziz:)bu arada tanışmadık adım betül 22 yaşındayım.çiftlikköyde oturuyorum.ya sizsengözlerimebaksanab

memnun oldum feyza.oğlun kaç yaşında benim kzıım 3.5 yaşında.çalışıyomusun

oğlum haziranın 15 inde 10 ayını doldurmuş olacak..şimdilik çalışmıyorum ara verdim..sen kaç yaşında evlendin..

18ime yeni girmiştim evlendiğimde.5ay sonra falan hamile kaldım,sonrasıda bu işte beraber büyüdük kuzumla:)ben çalışmıyorum evde çalışıyorum iş güç:)kaydirigubbakcemile3

iltifat ediyosun:)nasip kısmetmiş demekki benimde hiç düşündüğüm bişey değildi erken evlenmek,ama düşünmedende oluyomuş:delphin: demekki.

oğlum haziranın 15 inde 10 ayını doldurmuş olacak..şimdilik çalışmıyorum ara verdim..sen kaç yaşında evlendin..
ay senin bebişte küçükmüüşşş yerim onu ben,allah sağlıkla büyütsün inşallah.ali emrede 11 aylık olcak...buluşmalardan birine gelmek kısmet olur inşallah.görüşürüz,tanışırız,kaynaşırızsırnaşık şey

Back