• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

şuan itibariyle feray,humane,meral 30 mayısa gelemiyor..açık öğretim sınavlarından dolayı..

ben,adyalı,bahçelievler67,score kesin geliyoruz..

diğer arkadaşlardan daha kesin cevap yok..

selam arkadaşlar.buluşmaya teşrif etmek çok isterdik.size iyi kaynaşmalar:)nasılsınız

30 mayısta gelemeyen arkadaşlarımız için üzüldüm doğrusu.. ya biz 6 haziranda yine buluşacağız da bahçelievler hepimizle tanışamıyacak.. neyse umarım 6 haziranda çoğunluğu yakalarız valla kızlar 6 sında misafir kabul etmeyin evde virüs var değin:))

sevgili arkadaşlar bugün her ne kadar katılım az olsada adyalı,ben ve bahçelievler67 buluştuk..şimdi demiştimki bugünkü buluşmada 6 haziran buluşmasının yerini belirleriz kimse gelmediği için şöyle birşey düşündük..atacan veya balıkçılar geldi aklımıza eğer bilmiyoruz,gelemeyiz oralara diyorsanız sizden yer konusunda tercihlerinizi istiyorum mümkünse sizin belirlediğiniz yerde buluşalım...hepinize sevgilerimi ,saygılarımı, öpücüklerimi sunuyorum..beğenen gelir alır beğenmeyen bırakır kaçarmıydı neydi öyle birşeydi :)

istanbuldan ''eskinar'' arkadaşımız cumartesi günki buluşmada aramızda olucak yer atacan saat 14:00 tüm arkadaşlarımız davetlidir..

merkezi biryer olsun diye konuşmuştuk geçen sefer o yüzden atacanı seçtik arkadaşlar..

Back