Yalova///77

ya kızmayın arkadaşlar burda bile karşılaşamıyoruz diye dedim ben.humoşum kızma arkadaşım...öptüm

Yalovada Oturan Arkadaşlar.ben Bir Süreliğine Güzel şehrinize Geleceğim.orda Bildiğiniz Bir Güzellik Salonu Tavsiye Edermisiniz Adresini Yazarmisiniz?özellikle Solaryum Için Ariyorum.

yok mu gerçekten yalovalı aramızda yada yalovayı bilen?

yalovada ikamet eden yok mu?

Arkadaşım burada bir tane güzellik salonuna benzer birşey var.kuaför çok var ama senin dediğin gibi değil.elif salonun adı heykelde.başka yok.:sm_confused:

valla ben hiç bilmiyorum burda 2 kuafore gittim ikisindede iş yoktu heralde bana ole denk geldi

ben de bir türlü bulamadım internetten falan...
herhalde talep olmayınca solaryuma gerek duyulmadı.benim şansızlığım işte....

Sen onun içinmi sordum yok burada.buradakiler istanbula bursaya falan gidiyor.
humoşum elifi bilirsin heykelde alt katında elif parfümeri var.

SLM KIZLAR benim eşim yalovalı istanbuldan her cuma iş çıkışı gidiyoruz yalovaya
çok seviyorum ben yalovayı
7 senelik yalovalıyım yani:))
önceden eşimle gidiyorduk 1 senedir fıstık kızımla gidiyoruz,ecemle...

elif kozmetik dediğiniz yerde yok değil mi solaryum?
oteller var mı şehir merkezinde?onlarda olabilir mi ki?

Evet karizmanın karşısı.
merkezdeki otellerde yok zaten 5 para etmez o oteller sebebimi söylemiyim tahmin etmişsindir.bir tane çiftlikköyde var belki orada vardır öğrenir yazarım.

slm kızlar
gidebileceğin solaryum açısından bir tek elif var evet. Çünkü yalova tam ortada kalıyor, genelde İstanbul'a gidilir ve bursa tabiki unutmadan. Elif oldukça tutulur ama inş.sende memnun kalırsın,tam bilmiyorum istersen bir konuş... www.elifkozmetikyalova.com
Arkadaşlar bende yalovalıyım, Ama istanbuldayım. Haftasonları özellikle yazın kaçırmam akşamları o sahil yürüyüşlerini, çok sakinleştirici geliyor...

nerde canım bu cazibe güzellik salonu.
hızır gibi yetiştin vallaha.
sağol canım.

X