Yalova///77

tamam canım elife ulasmaya calışacam msnini dogru mu hatırlıyorum bilmiyorum kaydettim benimkine yine paylasım gecmişinede bakarım girdigimde su ozel mesajların kapalı olması cok kotu oldu

merhaba arakdaslar bende yalovaliyim ama orda dogmadim (isvecte dogdum) guney koyluyum,su anda hollandada yasiyorum 6 sene yasadim yalovada (merkezde)
belki tanisikligimiz vardir :) sizleri tanimayi cok isterim :)
sevgiler

yalovalılar nerdesiniz elma dersem çıkın armut dersen çıkmayın elmaaaaaaaaaaa

okudum az önce senin daha önce gönderdiğin mesajlardan.77 yi görünce doğum tarihimi acaba dedim kendi kendime sonra yalovalılara bakınca gördüm seni

kendini biraz anlatirmisin yalovanin neresinde oturuyorsun ne is yapiyorsun kac yasindasin v.b.

merkezdeyim abimin eczanesi var beraber çalışıyoruz.yaşım 26.çocuk gelişimi mezunuyum.27 yıldır yalovadayız.1,5 yıllık evliyim.işte böyle.bahçelievler mahallesini biliyosan eğer orda oturuyorum

humane gördünmü yalovalılar çoğalıyor bir kişi daha katıldı aramıza berra

arkadaslar bende yalovada baskant uc sıtesınde depreme kadar her yaz kaldım su anda alanyada yasıyorum hepınıze sevgıler...

slm kızlar ben yalovalı değilim ama yalovada oyuruyorum 2002 de atama ile geldim 2005de de evlendim yani artık yalovalıyım

yalovalılar cogaldıgına gore bi bulusma ayarlayalım mı ne dersiniz ??

kimse gelmez humoşum burda bile karşılaşmıyoruz.offff offf.

Selam herkese ben Yalovalıyım, Babam Altınovaya bağlı Çavuşçiftliği köyünden annemde Karamürselin köylerinden. Ama İstanbul da yaşıyoruz. Çocukluğumun bütün yazları Yalovada köyde geçti. Çok severim Yalovayı.
Memnun oldum tanıştığımıza:))

yalova'nın sugören köyündeniz.yaklaşık 20 yıldır istanbulda yaşıyoruz.ama ulaşımın kolay olması nedeniyle her fırsatta gitmeye çalışıyoruz.kesinlikle çok güzel bi yer.günübirlik gidip gelmek için de çok uygun.

X