Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tamam canım elife ulasmaya calışacam msnini dogru mu hatırlıyorum bilmiyorum kaydettim benimkine yine paylasım gecmişinede bakarım girdigimde su ozel mesajların kapalı olması cok kotu oldu
merkezdeyim abimin eczanesi var beraber çalışıyoruz.yaşım 26.çocuk gelişimi mezunuyum.27 yıldır yalovadayız.1,5 yıllık evliyim.işte böyle.bahçelievler mahallesini biliyosan eğer orda oturuyorum
Selam herkese ben Yalovalıyım, Babam Altınovaya bağlı Çavuşçiftliği köyünden annemde Karamürselin köylerinden. Ama İstanbul da yaşıyoruz. Çocukluğumun bütün yazları Yalovada köyde geçti. Çok severim Yalovayı. Memnun oldum tanıştığımıza:))
yalova'nın sugören köyündeniz.yaklaşık 20 yıldır istanbulda yaşıyoruz.ama ulaşımın kolay olması nedeniyle her fırsatta gitmeye çalışıyoruz.kesinlikle çok güzel bi yer.günübirlik gidip gelmek için de çok uygun.