Yalnızlık

Mavi Anne

1 Minnak Annesi ❤
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
1.157
1.431
133
Öncelikle herkese mutlu günler dilerim :KK54:
Bazı arkadaşlar saçma bulacak konumu büyük ihtimalle. Ama ben göze aldım da yazıyorum inşallah üzüleceğim şeyler yazmazsınız :dua: Ve inşallah konum taşınmaz, çok dertli olduğum bir konu çünkü :dua:

28 yaşındayım. Evliyim, bir buçuk yaşında bir oğlum var. Aslında asosyal biri değilim. Girdiğim ortamlarda kendimi sevdiren sıcakkanlı bir insanım. Ama hayat şartlarım yalnızlığa itti beni. Eşimin memleketinde yaşıyorum. Tüm ortamımı önceden yaşadığım şehirde bırakıp geldim. Üni mezunuyum ama çalışmıyorum. 2.yılımda hamile kaldım ve hop, miniğim kucağımdaydı çok şükür. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. O yüzden çalışmıyorum. Bu şehirde eşimin arkadaşları dışında hiçkimsem yok. Onlarla kaynaşmaya çalıştım ama bazılarıyla kafa yapım uymadı. Bazıları benden uzakta yaşıyor görüşme imkanım çok olmadı. Konumun özeti, yalnızlığım.. Eşim geç saatlere kadar çalışıyor. Eşim en yakın arkadaşım, ona sahip olduğum için her gün şükrediyorum ama bir yerden sonra insan kafa yapısının uyduğu samimi güvenilir bir hemcinsiyle de konuşmak dertleşmek istiyor. Gönlüme göre birini bulamadım. Ya kalbimi kırdılar yollarımı ayırdım ya kafa yapım uymadı. Ya da mesafeden dolayı iletişim azaldı. Yalnız hissettiğimde dua ettim allahım bana dedikleri gibi ahiretlik bir yoldaş gönder diye. Kurslara gitmeyi düşündüm ama bebeğime bakacak kimse yok. Çocuk parklarında sosyalleşiyorum bu aralar sadece.
Burdan yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama benimle aynı şehirde yaşayan, yaşamayan, benim gibi anne olan, halimden anlayan.. arkadaş olmak isteyen kk sakini varsa bana ulaşmasını istiyorum. Tlf no veririz gün içinde muhabbet ederiz. Aynı şehirdeysek buluşur arkadaş oluruz.. Lütfen yanlış anlamayın söylediklerimi, tüm iyi niyetimle gözlerim dolu dolu yazıyorum. Yalnızlıktan çok yoruldum. Asosyal olup çıktım evden dışarı çıkasım gelmiyor. Ruh halim bebeğime de yansıyor.

Hepinize şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Bebeğinizi kendiniz büyütmek istemeniz ve bu imkana sahip olmanız çok güzel.
Ama siz mutsuz iseniz ona da verimli olamazsınız..
Part time çalışabileceğiniz bir işiniz varsa biraz öyle bir şeyler bakının...
Komşunuz yok mu?
Yada buyuksehirdeyseniz anne-bebek etkinlikleri oluyor, onları takip edin.

Bebeğinizi kendiniz büyütmek istemeniz ve bu imkana sahip olmanız çok güzel.
Ama siz mutsuz iseniz ona da verimli olamazsınız..
Part time çalışabileceğiniz bir işiniz varsa biraz öyle bir şeyler bakının...
Komşunuz yok mu?
Yada buyuksehirdeyseniz anne-bebek etkinlikleri oluyor, onları takip edin.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Part time çalışmama eşimin gönlü razı değil. Bakıcı tutmak bize zor geliyor. Birine güvenmek ikimiz için de zor.
Komşum var yaşıtım 2 tane. Yeni taşındık bu eve. Biri çalışıyor,gün içinde evde olmuyor. Bazı akşamları 5 dk hal hatır sormaya uğruyor. Diğeriyle daha kaynaşma zamanımız olmadı

Çocuk olduğu için yeni bir şehirde dostluklar kurmak hiç kolay değil haklısınız. Benim de aklıma burada arkdaşların söylediği gibi oyun grupları geldi. Çocuğunuza aktiviteler yaptırırken oradaki annelerle kaynaşır, arkadaş olabilirsiniz. Çok tatlısınız üzülmeyin:KK24:

Öncelikle herkese mutlu günler dilerim :KK54:
Bazı arkadaşlar saçma bulacak konumu büyük ihtimalle. Ama ben göze aldım da yazıyorum inşallah üzüleceğim şeyler yazmazsınız :dua: Ve inşallah konum taşınmaz, çok dertli olduğum bir konu çünkü :dua:

28 yaşındayım. Evliyim, bir buçuk yaşında bir oğlum var. Aslında asosyal biri değilim. Girdiğim ortamlarda kendimi sevdiren sıcakkanlı bir insanım. Ama hayat şartlarım yalnızlığa itti beni. Eşimin memleketinde yaşıyorum. Tüm ortamımı önceden yaşadığım şehirde bırakıp geldim. Üni mezunuyum ama çalışmıyorum. 2.yılımda hamile kaldım ve hop, miniğim kucağımdaydı çok şükür. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. O yüzden çalışmıyorum. Bu şehirde eşimin arkadaşları dışında hiçkimsem yok. Onlarla kaynaşmaya çalıştım ama bazılarıyla kafa yapım uymadı. Bazıları benden uzakta yaşıyor görüşme imkanım çok olmadı. Konumun özeti, yalnızlığım.. Eşim geç saatlere kadar çalışıyor. Eşim en yakın arkadaşım, ona sahip olduğum için her gün şükrediyorum ama bir yerden sonra insan kafa yapısının uyduğu samimi güvenilir bir hemcinsiyle de konuşmak dertleşmek istiyor. Gönlüme göre birini bulamadım. Ya kalbimi kırdılar yollarımı ayırdım ya kafa yapım uymadı. Ya da mesafeden dolayı iletişim azaldı. Yalnız hissettiğimde dua ettim allahım bana dedikleri gibi ahiretlik bir yoldaş gönder diye. Kurslara gitmeyi düşündüm ama bebeğime bakacak kimse yok. Çocuk parklarında sosyalleşiyorum bu aralar sadece.
Burdan yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama benimle aynı şehirde yaşayan, yaşamayan, anne olan, arkadaş olmak isteyen kk sakini varsa bana ulaşmasını istiyorum. Tlf no veririz gün içinde muhabbet ederiz. Aynı şehirdeysek buluşur arkadaş oluruz.. Lütfen yanlış anlamayın söylediklerimi, tüm iyi niyetimle gözlerim dolu dolu yazıyorum. Yalnızlıktan çok yoruldum. Asosyal olup çıktım evden dışarı çıkasım gelmiyor. Ruh halim bebeğime de yansıyor.

Hepinize şimdiden teşekkürler
Hangi şehirdesin canım ??

Teşekkür ederim yorumunuz için. Part time çalışmama eşimin gönlü razı değil. Bakıcı tutmak bize zor geliyor. Birine güvenmek ikimiz için de zor.
Komşum var yaşıtım 2 tane. Yeni taşındık bu eve. Biri çalışıyor,gün içinde evde olmuyor. Bazı akşamları 5 dk hal hatır sormaya uğruyor. Diğeriyle daha kaynaşma zamanımız olmadı

eşinizin memleketi ddediğini için günde 4-5 saat bakacak babaanne, hala biri vardır diye düşündüm.
haftada 3 yarim gün krese verin , cocugunuz yasitlari ile vakit gecirir. Siz de kursa, eğitime bir yere gidersiniz.

aynı şehirde değiliz ama oyun gruplarına bakın derim.
zaten bir süre sonra kreş vs derken çocuklarınızın arkadaşlarının anneleriyle arkadaş olacaksınız.

Çocuk olduğu için yeni bir şehirde dostluklar kurmak hiç kolay değil haklısınız. Benim de aklıma burada arkdaşların söylediği gibi oyun grupları geldi. Çocuğunuza aktiviteler yaptırırken oradaki annelerle kaynaşır, arkadaş olabilirsiniz. Çok tatlısınız üzülmeyin:KK24:
Teşekkür ederim. Bu oyun gruplarından nasıl haberdar olabilirim peki

eşinizin memleketi ddediğini için günde 4-5 saat bakacak babaanne, hala biri vardır diye düşündüm.
haftada 3 yarim gün krese verin , cocugunuz yasitlari ile vakit gecirir. Siz de kursa, eğitime bir yere gidersiniz.
Babanne köyde uzakta. Onun gelmesi pek mümkün değil. Kreş için daha çok küçük değil mi :anne:

Teşekkür ederim. Bu oyun gruplarından nasıl haberdar olabilirim peki

Öncelikle internetten bir araştırma yapabilirsiniz. Örneğin, bursa anne bebek oyun gibi temel kelimeleri google amcaya sorarsanız o size birşeyler çıkarır.
Genelde özel anaokullarında oluyor o uygulama. Bulduğunuz yerlerin instagram sayfalarından da inceleyebilirsiniz detaylarını.

Back
X