- 19 Nisan 2014
- 4.379
- 12.756
Eviniz 1+1 ise çocuğun salonda yatmasını planlıyordunuz sanırım. Sonuçta babaannesinin evinde değil de babasının evinde kalması daha doğru.Evimiz 1+1 ve öyle bir imkanımız yok ne yazık ki.. babaannesinin evinde çok güzel kendi sevkine göre bir yata odası aldık. Kuzenleri de orda yatıyor, ama o yanında yani dibinde aynı Yatakta kimse yatmayınca korkuyor. Yani bir Odada kalmalarına rağmen korkuyor.
Evet çok haklısınız bu konuyu eşimle açık konuşayım dedim, kötü oldum. Busefer de çocuğumu kabullenmiyorsun veya iki haftada bir uykusuz kalsan nolur gibi şeyler söylüyor. Öyle dediğimde de bencil oluyorum ama anlamıyor ki, çocuğun iyiliği için.
Eşijixle aranız o kadar da iyi degil demekki. Kendi kiziyla yatsınBunu çok defa dile getirdim. Hem çocuk için hemde kendim için ama Eşim busefer yanlış anlıyor ve sen benim kızımı kabullenemiyorsun İki haftada bir yatsan birşey mi olacak gibi şeyler söylemeye başlıyor.
Maalesef kendine ait odası yok, ama annesinin evinde yeni bir Yatak Oda takımı alındı orda da Annesiyle yatıyormuş yani Odayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası..
Bir çocuk/ergen psikoloğuna sorabilirsiniz.Merhabalar Hanımlar
Ben Eşimle severek evlendim. Mutlu huzur dolu bir evlilik yaşıyoruz çok şükür. Eşimin önceki evliliğinden 8 Yaşında bir Kızı var. Çocuk Annesinde kalıyor. Ara sıra Tatillerde veya haftasonları bize geliyor. Kızı ile aramız ilk günden beri çok iyi. Anlaşmamızda bir sıkıntı yok. Gerçekten de çocuğu Seviyorum.
Neyse ki asıl konuma geleyim…
Kaynanamın evinde Çocuğun Kuzenleri de kaldığı için orada zaman geçirmeyi seviyor. Fakat tüm ısrarlara rağmen (Babaannesinin/Kuzenlerinin) orda katiyen kalmak istemiyor. Tüm Çocuklar bir odada kalmasına rağmen geceleri korkuyormuş. O yüzden bize geliyor ve Bizde yatıyor. Elbette bu benim için asla sorun değil..
Benim yanımda Yatakta yatıyor, Eşimde Salonda yatıyor. Ben genel anlamda yanımda başka biri yatınca (Kardeşim bile olsa) ezelden beri rahat uyuyamıyorum. Eşim ile birlikte tüm gün çalışıyoruz. Ben evden çalıştığım için yanımda kalabiliyor ama çocuğa da üzülüyorum çünkü ilgilenecek zamanım olmuyor. Benim için de zor oluyor, Eşim için ve en önemlisi Çocuk için.
Bu yatak konusunu en iyi şekilde nasıl çözebiliriz?
Çocuğu bir uzmana götürdünüz mü? Psikolojik olarak bir şeyden etkileniyor ama nedenMaalesef kendine ait odası yok, ama annesinin evinde yeni bir Yatak Oda takımı alındı orda da Annesiyle yatıyormuş yani Odayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası..
Hayır ben idare ederim, sonuçta ara sıra geliyor. Ben cocuk icin soruyorum. Sonuçta yavaş yavaş bir yerden artık alıştırılmalı diye düşünüyorum.Evde annesine alışıktır. Sizde de o anaçlığı görmüştür. Güven hissetmiş olabilir.
Zaten ara sıra geliyor demişsiniz. Çok mu sorun teşkil ediyor?
Gerçi 8 yaşında bir çocuk da yalnız uyumaya alışık olması lazım artık.
Götürmek istedik hatta bu konu ile ilgili annesi ile görüştük. Benim kızıma deli mi demek istiyorsunuz diye kestirip attı.Çocuğu bir uzmana götürdünüz mü? Psikolojik olarak bir şeyden etkileniyor ama neden
Götürmek istedik hatta bu konu ile ilgili annesi ile görüştük. Benim kızıma deli mi demek istiyorsunuz diye kestirip attı.
valla çocukta ciddi sıkıntı var bence ama çözülemeyecek aşılmayacak şeyler değildir
kendi anası dururken sana size anne diyebilir miyim demesi çok trajik
bu sorun şimdi çözülmezse ileriki yaşlarında daha büyük sorunlar yaşar bu kızcağız
çok üzüldüm şu an
içim parçalandı resmen
kocan da çok tuhaf hemen konuyu kızımı istemiyorsuna getiriyor
8 yaşında çocuğun bir büyük ile yatmak istemesi normal mi
nasıl insanlar ana baba oluyor
valla toplumun çivisi çıkmış
çocuk ordan oraya savruluyor
Valla konu sahibi haklı ben kendi çocuklarımla bile aynı yatakta yatamıyorum. Benimkiler büyük gerçi ama küçükkende odaları ayrıydı. Oğlum 7 yaşında bazen tutturuyor sadece uyuyana kadar diyorum. Uyuyunca hemen yerine yatırıyorum.Ay triplere bak. Eğer kızını kabullenemesem seninle evlenmezdim de.Bunda bütülecek birşey yok alışkın değilim kardeşimle bile yatamıyorum sen burada yatacaksın ben salonda yatıcam de. Zaten normal zamanda sizde kaldığında sen ilgileniyorsundur eş işten gelene kadar.
aynen adam evi tutarken resmen sadece karısıyla kendisini düşünmüşAynı şekilde düşünüyorum çocuğun bir odası bile yok. Oda olmayan eve nasıl hissetsin bu çocuk babaevine geliyor ama yatacak yer yok???
Yani konu baştan aşağı saçmalık, bu adam ne biçim bir insan nasıl 1+1 evde yasiyor? Senin cocugun var canim kardesim ... konu sahibesinin de hiç samimi bulmadım , çocuğun odası olmaması derdi değil, babaannesinde oda yaptık oh ne güzel gitsin orda yaşasın diyor ama bu çocuk geldiğinde yatacak yeri yok kanepede yatıyor demiyor.
Zorla problemli insan yetiştiriyorlar korkarım o çocuk büyüyünce ya buraya gelir konu açar biraz orda biraz burda kaldım evim odam bile yoktu diye. Daha iyisi eline bir pala alıp babasını da annesini de parçalar aile olamadınız diye.
Neden ön yargılı davranıyorsunuz hiç anlamıyorum. Belki imkanlar el vermedi?aynen adam evi tutarken resmen sadece karısıyla kendisini düşünmüş
1+1 ev çocuklu insan için uygun değil ki
çocukla bile zorla görüşüyor gibi bi enerji aldım ben adamdan 2 haftada 1 görüşüyormuş
babasının düşünmediği çocuğu elin kadınının düşünmesini asla beklemiyorum ama
biraz vicdan ya
ben çocuklu biriyle evlensem ev düzenimi o çocuğu yok sayarak kuramazdım
Bende konu sahibini haklı buldum. Birde annesine psikoloğa götürelim dendiğinde kızım deli mi demiş şaka gibi. Madem çocukta bir sorun görmüyorsunuz yatsın babasıyla o zaman. e oda yok sen yat dediğinde ühü ühü sen kızımı istemedin oluyor. Bir çocuğu önce öz anne babası düşünmeli konu sahibi sürekli beraber yatmak zorunda değilki. Geçen yiğenim kaldı bizde 10 yaşında ilk gece yattık beraber ertesi gün başka yatağa yatırdım hem sıcak oluyor hem dön allah dön uyutmadı.Valla konu sahibi haklı ben kendi çocuklarımla bile aynı yatakta yatamıyorum. Benimkiler büyük gerçi ama küçükkende odaları ayrıydı. Oğlum 7 yaşında bazen tutturuyor sadece uyuyana kadar diyorum. Uyuyunca hemen yerine yatırıyorum.
bende bunu soracaktımAynı şekilde düşünüyorum çocuğun bir odası bile yok. Oda olmayan eve nasıl hissetsin bu çocuk babaevine geliyor ama yatacak yer yok???
Yani konu baştan aşağı saçmalık, bu adam ne biçim bir insan nasıl 1+1 evde yasiyor? Senin cocugun var canim kardesim ... konu sahibesinin de hiç samimi bulmadım , çocuğun odası olmaması derdi değil, babaannesinde oda yaptık oh ne güzel gitsin orda yaşasın diyor ama bu çocuk geldiğinde yatacak yeri yok kanepede yatıyor demiyor.
Zorla problemli insan yetiştiriyorlar korkarım o çocuk büyüyünce ya buraya gelir konu açar biraz orda biraz burda kaldım evim odam bile yoktu diye. Daha iyisi eline bir pala alıp babasını da annesini de parçalar aile olamadınız diye.
önyargı değil olanı değerlendiriyorumNeden ön yargılı davranıyorsunuz hiç anlamıyorum. Belki imkanlar el vermedi?
Neden ön yargılı davranıyorsunuz hiç anlamıyorum. Belki imkanlar el vermedi?
İyide herkes odalı evde büyümedi ki? Biz oturma odasında yatardık bu ev bize ait değil demedik mecburduk. Çocuğun sorunu oda değil gece korkması. Annesinin evindede annesiyle yatıyor odası olduğu halde. Bu devirde insan oda sayısına bakarak ev aramıyorki fiyatı uygunsa taşınıyor.bu çocuk ufacıkda olsa bir odayı, kapısını kapadığı zaman rahatça giyinip soyunabileceği, oyun oynayabileceği, ders çalışabileceği bir masayı, kendine ait bir yatağı, elbise dolabını haketmiyormu?
Eşinden ayrılmış bi kadın olarak dünyanın en iyi insano da olsa ki konu sahibinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ben ben çocuğumun üvey annesi ile yatmasını istemem.Bende konu sahibini haklı buldum. Birde annesine psikoloğa götürelim dendiğinde kızım deli mi demiş şaka gibi. Madem çocukta bir sorun görmüyorsunuz yatsın babasıyla o zaman. e oda yok sen yat dediğinde ühü ühü sen kızımı istemedin oluyor. Bir çocuğu önce öz anne babası düşünmeli konu sahibi sürekli beraber yatmak zorunda değilki. Geçen yiğenim kaldı bizde 10 yaşında ilk gece yattık beraber ertesi gün başka yatağa yatırdım hem sıcak oluyor hem dön allah dön uyutmadı.