Baba çocuğu atmış işte, nasılsa babaanne evinde çocuk bakıcısı kadınlar var babaanne görümce kadınlar işte bu çocuğa da bakarlar nasıl olsa ... Çocuğun atılması tabi ki konu sahibesinin işine gelir, ne de olsa üvey anne o çocuk da çıksın gitsin başka yerde kalsın. Konu sahibesi o çocuğun atılmasında tabi ki suçlu değil, sadece kendisi işine geldiği gibi davranan bir üvey anne. Adı üstünde üvery anne işte , çocuğa iyi davranması ancak baba ısrar ederse/zorlarsa oluyor. sadece çocuğunu atıveren adamı koca diye alan akla şaşıyorum, ben köpeğimi bile başkasının bahçesine bağlamayı düşünemem ya başına bir iş gelirse diye. Ama bu konudaki baba!!! , kendisi hayattayken çocuğu yetim bırakıyor. Sonra da çocuk korkuyor bir şeylerden neden acaba .. neden acaba
2 rezil ebeveyn, bir işine geldiği gibi davranan üvey anneyle çocuk gelecekte terapistin kapısını sık sık çalacak gibi duruyor. İnsan olamayanlar ebeveyn falan olmasın kardeşim çocuğu yapıp onun bunun evine atmayın kırın dizinizi bakın çocuğunuza.