yalnız kalmak isteyen sevgiliye nasıl davranmalı?

bekleyeceğim ama hal hatır sormak içinde hiç yazmayayım mı bir şey? onu mu bekleyeyim yazması için

Bence iki gün durun yazmazsa ''nasılsın merak ettim'' falan diye yazın.Bırakın bir iki gün yazarsa konuşursunuz zaten,tavsiyem çok sık boğaz etmeden iletişim kurmanız,kafanda neler var sana değer veriyorum bilmek istiyorum belki yardım edebilirim gibi,''neden yazmadın,başka biriyle mi konuştun'' gibi şeyler ancak daha fazla iter karşıdakini.
Yorum sahibi arkadaşlar bir konuda da haklılar aslında,baktınız sizin bütün çabanıza rağmen soğuk yapmaya devam ediyor günler sonra,artık çekin elinizi,ne hali varsa görsün.
Ben ilişkilerde zaman zaman taraflardan birinin alttan alması gerektiğini düşünüyorum,karşımdaki insan bir süre yalnızlık istese bunu ona veririm,ama bu yalnızlık beni ondan uzaklaştırmaya başladıysa ortada bir ilişki kalmamış demektir,haksız mıyım ?

Bir anda ne degisebilir ki? Cok sevip deger verdigim bir insana hic durduk yere yalniz kalmak istiyorum demedim. (Kirilma haricinde)
dediğim gibi kötü şeyler yaşıyor 2 gün önce bir olay daha oldu aile problemleri diyebilirim dolup taşmış artık bir kaç gün kafasını dinlemek istiyormuş

dediğim gibi kötü şeyler yaşıyor 2 gün önce bir olay daha oldu aile problemleri diyebilirim dolup taşmış artık bir kaç gün kafasını dinlemek istiyormuş
Buna gerçekten inanıyor musunuz?:ıslık:

Yalnız kalmak istiyorum çünkü ailevi problemlerim var = Sana git diyemiyorum, ayrılalım diyemiyorum çünkü yedekte kalmanı istiyorum. Ondan psikolojik sorunlarım var diyorum. Bahanem olsun. Yarın bir gün geri dönmek istersem sağlam gerekçem olsun.

Anlamı budur.

Benim sorunlarim olsa en cok sevdigimin yaninda olmasini isterdim, onunla paylasmayi tercih ederdim. Yol mu verecek acaba? Bilmiyorum gercekten de yalniz kalmak istiyor olabilir ama genelde yalniz kalmak istiyorum diyorlarsa baska birine yol yapiyorlar. Bir sure sessiz olun iletisimi kesin. Bakalim altindan ne cikacak.

Buna gerçekten inanıyor musunuz?:ıslık:

Yalnız kalmak istiyorum çünkü ailevi problemlerim var = Sana git diyemiyorum, ayrılalım diyemiyorum çünkü yedekte kalmanı istiyorum. Ondan psikolojik sorunlarım var diyorum. Bahanem olsun. Yarın bir gün geri dönmek istersem sağlam gerekçem olsun.

Anlamı budur.
sıkıntılarıyla ilgili yalan söylemiyor buna ben bile şahit oldum o yüzden evet inanıyorum

yazacağım şeyin önemsiz olduğunun farkındayım ama kafama çok takıldı
sevgilim çok zor zamanlar geçiriyor yeri geliyor o benim yanımda oluyor yeri geliyor ben.
hep yanında olmaya destek olmaya çalışıyorum hissettirmeye çalışıyorum ama diyorki yanında olduğumu biliyormuş ama uzak olunca hissedemiyormuş. karantinadan dolayı görüşemiyoruz, normalde bir sorun olduğunda hep yanında olurum kafasını dağıtmaya çalışırım ama ilk kez bu sefer biraz yalnız kalmak istiyorum kafamı toplamam gerekiyor dedi ilk önce sordum açıklamasını bekledim bir kaç sey dedim daha sonra üstüne gittiğimi daha da daraldığını farkedince onu sevdiğimi kafasını çabucak toparlamasını söyledim. yanlış mı yaptım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Bulmuş tabi senin gibi temiz yürekliyi...

Konu sahihi bu kadar saf olmayın lütfen.Adam bana bulaşma diyor ya yol yapıyor.Sizde üstüne düşmeyin.Yalniz kalmak mı istiyorsun mmmiktirr git bitti.Takma kafana güzelim

Onu yalnız bırak ama hayatinin sonuna kadar. :KK76: şaka bir yana senin yanında olduğunu bilip hissedememesi bence saçma. Basit bir nedenden görüşememezlik yapmıyorsun ki. Yakın olunca herkes herkesle olur önemli olan böyle zamanlarda hissedebilmek

İleride bu düşüncelerinin ne kadar boş olduğunu anlayacaksın ve kendine yazık ettiğin için kizacaksin :) Yalnız kalmak istiyorsa bırak yalniz kalsın. Nasıl dayanırım diye düşünme inan dayaniyorsun hatta iyi ki dayanmisim diyorsun

İnsan cesit cesit ruh hallerine bürünebiliyor. Dümdüz stabil olmayabiliyor bazen. Asırısı olmadan kısaca bazen iste. Bazen her iki tarafta yalnız kalması gerekir tabi bu benim fikrim arayı cok acmadan güzel bir kafa dinlenilmesi iliskiler acısından saglıklı bir durum bence. Fakar diger türlüsü de var bunun ayrılık habercisi, soguma gibi seyler olabilir.

Cok üstüne gitmeyin, bazen yanında olun bazen olmayın ama gitmeyin üstüne. Cokta canınızı sıkmayın.

Yalnız kalmak istiyorum diyen erkek sebep belirtmedıgınde ona tekmeyi atan kız kac yasında olursa olsun elını öpüp saygı sunup imkanlarım dahilinde dile benden ne dilersen diycem.
Henuz denk gelmedim o kıza.
Ben varım ya :))))))) valla yaptım hemde evlilik hazırlıkları aşamasında hiç pişman değilim o perperişan ama 4 yıl geçti gerçi şimdi mutlu olmasını istiyorum sadece ben mutluyum çünkü :)

X