yalnız kalmak isteyen sevgiliye nasıl davranmalı?

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
yazacağım şeyin önemsiz olduğunun farkındayım ama kafama çok takıldı
sevgilim çok zor zamanlar geçiriyor yeri geliyor o benim yanımda oluyor yeri geliyor ben.
hep yanında olmaya destek olmaya çalışıyorum hissettirmeye çalışıyorum ama diyorki yanında olduğumu biliyormuş ama uzak olunca hissedemiyormuş. karantinadan dolayı görüşemiyoruz, normalde bir sorun olduğunda hep yanında olurum kafasını dağıtmaya çalışırım ama ilk kez bu sefer biraz yalnız kalmak istiyorum kafamı toplamam gerekiyor dedi ilk önce sordum açıklamasını bekledim bir kaç sey dedim daha sonra üstüne gittiğimi daha da daraldığını farkedince onu sevdiğimi kafasını çabucak toparlamasını söyledim. yanlış mı yaptım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

Yalnız bırak.
Canı konusmak sevildiğini duymak ıstedıgınde orda ol.
Senın ne ıstedıgın su asama da cok onemlı degıl, sebep sunmamıs cunku sana.
Ilıskınızdekı bilirkişi o sonucta.

Okey de bekle demıs.
Oyle yap.
Aramasını bekle. Aradıgında onu cok ozledıgını soyle.

Yalnız kalmak isteyen yalnız bırakılmalı
Ben sinirleniyorum şahsen bunu dememe rağmen yalnız bırakmayanlara. Ben kendimi yalnız kalarak toparlayabiliyorum,önce kendi içimde halletmem gerekiyor. Belki sevgiliniz de böyledir. Yalnız bırakınız, o toparlanınca size dönecektir.

Yol yapıyor gibi geldi bana.

Önce yakınlığını hissedemiyorum demiş,sonra da yalnız kalmak istediğini.

Galiba yeni birini buldu.Ayrılırsa neden ayrıldın demeyesiniz diye şimdiden sizi suçlamaya başlamış,hissetmiorum yakınlığını vs.diyerekten.

Öyle değilse de somut olarak yaptığınız bişi yokken böyle triplere girmesi hoş olmamış. Salın gitsin.Umursamayın, kendi adam olsun da yakınlık hissettirsin.

:işsiz: ay triplere gel ya, peki der sonsuza kadar yalnız bırakırdım. yemeyin artık şu ıssız adam triplerini ya.
Yalnız kalmak istiyorum diyen erkek sebep belirtmedıgınde ona tekmeyi atan kız kac yasında olursa olsun elını öpüp saygı sunup imkanlarım dahilinde dile benden ne dilersen diycem.
Henuz denk gelmedim o kıza.

Yol vererek..
Yol verin.. :KK55:
Hatta al sana Yol, sonsuza kadar yolda olabilirsin deyin.

Yol yapıyor gibi geldi bana.

Önce yakınlığını hissedemiyorum demiş,sonra da yalnız kalmak istediğini.

Galiba yeni birini buldu.Ayrılırsa neden ayrıldın demeyesiniz diye şimdiden sizi suçlamaya başlamış,hissetmiorum yakınlığını vs.diyerekten.

Öyle değilse de somut olarak yaptığınız bişi yokken böyle triplere girmesi hoş olmamış. Salın gitsin.Umursamayın, kendi adam olsun da yakınlık hissettirsin.
yakınlığımı uzakta olduğumuz için hissedemiyormuş yanyana olduğumuzda böyle değilmiş. hissedememeside onun bir problemiymiş ben elimden geleni yapıyormuşum cuma günü buluşacağız bakalım

Valla ahir ömrümde bildiğim bir şey varsa o da insanın zor zamanlarında, sıkıntılı anlarında yanında yakınında sevdiğini aradığı, böyle zamanlarda normalden daha çok sevdiğine sıkı sıkı sarılmak istediğidir. Ben yalnız kalmak istiyorum, depresyondayım beni sal havalarına giren kişinin ya sarıldığı başkası vardır ya da sarılmak istediği kişi siz değilsinizdir.

kafasıda biri olsa buluşacağımız zamanı dört gözle beklemezdi ki
Ayrılmak yuku ustunden atmak ıcınde dort gozle bekler insan yeni ılıskısıne baslayacaksa dı mı?
Sesini dahi ozlemeyen, yalnız bırak diyen cocugu savunmasan keske.

Yalnız bırak.
Canı konusmak sevildiğini duymak ıstedıgınde orda ol.
Senın ne ıstedıgın su asama da cok onemlı degıl, sebep sunmamıs cunku sana.
Ilıskınızdekı bilirkişi o sonucta.

Okey de bekle demıs.
Oyle yap.
Aramasını bekle. Aradıgında onu cok ozledıgını soyle.
Şu an arka planda diileerim kii mutluu ol sevgiliim çalıyor

yakınlığımı uzakta olduğumuz için hissedemiyormuş yanyana olduğumuzda böyle değilmiş. hissedememeside onun bir problemiymiş ben elimden geleni yapıyormuşum cuma günü buluşacağız bakalım
Ben uzakta olduğunuzu bilerek yorumumu yaptım zaten.Yol yapıyor gibi ama gene siz bilirsiniz tabi.

yazacağım şeyin önemsiz olduğunun farkındayım ama kafama çok takıldı
sevgilim çok zor zamanlar geçiriyor yeri geliyor o benim yanımda oluyor yeri geliyor ben.
hep yanında olmaya destek olmaya çalışıyorum hissettirmeye çalışıyorum ama diyorki yanında olduğumu biliyormuş ama uzak olunca hissedemiyormuş. karantinadan dolayı görüşemiyoruz, normalde bir sorun olduğunda hep yanında olurum kafasını dağıtmaya çalışırım ama ilk kez bu sefer biraz yalnız kalmak istiyorum kafamı toplamam gerekiyor dedi ilk önce sordum açıklamasını bekledim bir kaç sey dedim daha sonra üstüne gittiğimi daha da daraldığını farkedince onu sevdiğimi kafasını çabucak toparlamasını söyledim. yanlış mı yaptım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Doğrusu bu ama çok ciddi bir durumu yoksa zor dikiş tutar bundan sonra bu iş bence. Poposu sıkıştıkça bunu yapar

X