//Savcı bey kaç yıllık sevgilisini kaybetmenin travmasını hala aşamamış olabilir ve kaybı daha çok yeni, dile kolay 6 sene. Biz insanlar çok çabuk duygusal boşluğa düşen ve tutunacak bir dal arayan aciz varlıklarız. Daha çok gençsin, ona nazaran çok toysun ve belki isteyerek ya da istemeyerek yapıyor ama seni yara bandı olarak kullanıyor. Bence hiç yazma bu saatten sonra ama eğer kendini tutamaz da yazarsan bu sefer dürüst ol. Yalansız bir iletişimde kuş gibi hafiflersin. Üstteki yorumlarda hukuk 3. sınıf yalanını sürdürmeye çalıştığını sezdim, zaten kazandım deyip sürdürmeye çalışma sakın, oldu da buluştunuz ettiniz gerçekten aşk yaşıyorsun bu sefer o yalanın altında ezilirsin. İlki affedilse de ikincinin telafisi olmaz. İtirafında bile yalan söyleyen güvenilmez biri olursun.
Güzellik olayına gelirsek de senin ay parçası gibi pırıl pırıl bir genç kız olduğuna eminim. İnsanlar dışarıdan ne kadar güzel olduklarını göremiyor, potansiyellerini idrak edemiyor. Kendini hiç beğenmeyen bir arkadaşım dışarıdan bakılınca o kadar tatlı nahif ki.. Kuzenim ona aşık, onla ciddi ilişkiye başlayabilmek için birikim yapıyor ama benim özgüvensiz arkadaşımın zerre haberi yok mesela bundan. Ben de önceliği kuzenime verip söyleyemiyorum hehehe

Zaten yazım şeklinden, kendini ifade edişinden bile vizyon sahibi biri olduğun anlaşılıyor. Ayrıca Kakılmış'a benzemiyorsa bakımlı olan her kadının gerçekten güzel olduğuna inanıyorum

Uzun kısa, kilolu zayıf, sivilceli, sarışın, esmer vallahi hiiiç fark etmiyor. Eli yüzü düzgün bir kadın bakımlı olduğu sürece güzel bir aurayla insanlara inanılmaz çekici gelebilir.