Yalancı sevgilim

e hep susmuşsunuz. yine susun...

linç etmeyin demişsiniz ama yazık değil mi size? sırf adam yakışıklı iyi bir mevkide diye bırakmıyorsunuz... böylesini bulamam tek düşünceniz değil mi?
Ailesini çok seviyorum onlar da beni çok seviyor hepsi harika insanlar
Nasıl böyle biri çıkabilir içlerinden inanamıyorum
Bana hep demişti ki ben aldatacağıma sen beni aldat en azından gece huzurlu uyurum ben böyle bir adamım

tovbe est.

Peki sizce madem diğer kızı seviyor bana itiraf etmeme amacı ne
Mutluluklar dileyip gideceğimi söylediğim halde benden maddi cinsel hiç bir çıkarı olmadığı halde neden ısrarla inkar ediyor sebep ne
Benim onu terketmememin ona ne faydası var

Sucluluk duymayacak sen terk ettin dedirtecek. Yedektesiniz nesini anlamiyorsunuz. Adam gelip ya seni sevmiyorum o kizi seviyorum mu diyecek :dd

Ailesini çok seviyorum onlar da beni çok seviyor hepsi harika insanlar
Nasıl böyle biri çıkabilir içlerinden inanamıyorum
Bana hep demişti ki ben aldatacağıma sen beni aldat en azından gece huzurlu uyurum ben böyle bir adamım
[/QUOTE]
Çok usta yalancı

Ay sıkıldım yarısından cogunu okuyamadım. Bırak arkadaşım böyle tipleri guvenebilecegin birileri çıkar elbet karşına.

ben kırıcı yorum yapanları anlamıyorum.kendisi de sağlıklı düşünemediğini itiraf ediyor zaten. bak canım senin hatan şu olmuş, işkillenmişsin bırakmamışsın araştırmışsın sonuca ulaşmışsın bırakmamışsın.bence bırak hatta git tabiri caizse kapının önüne koy onu. o duyguyu bi tatsın. inanki ona layık bu şahıs. sende önüne bak niye onun seni bırakmasını bekliyorsun ki. senin yerinde olsam - ki olduğum bi dönem oldu resmen eriyip bitiyordum heryerden engelledim bi kaç hafta acı çektim oh be dünya varmış dedim .zor ama sonu iyi olacak bir süreçtir bu bak aynı yaşız bu arada arkadaş tavsiyesi olarak dinle beni lütfen. şimdi kendine az bi saygın varsa onu heryerden engelle.evden git. bir daha da onunla iletişime geçme.bırak kimi imle aldatıyorsa aldatsın.kaliteni böyleleri için düşürme

ailesi ile evlenmiyorsunuz. sizi yedekte tutuyor ayrıca.

diğeriyle görüşmeye devam sebebi yarım kalmış şeyler insanda merak uyandırır malesef...

gözünüzü açın lütfen. bu adam için yedeksiniz. bu kadar herşeye susmayın. yakışıklı kariyerli diye kendinizi bu mutsuzluğa sürüklemeyin.

Sonlarina dogru okumadim bune ya. Yaşın 18 sandim hani ergenlik aski kopamıyor dedim ama 30 yasinda akli basinda bir kadinsin. Bile bile ayrilmayalim diye aldatilmayi kandirilmayi sineye çekmişsin. adama saftirik demis durmuşsun ama sence kim saftirik bu durum da? Neyi bekliyorsun ki tekmeyi koymak icin. Boyle biri hayatin da olsa ne olur olmasa ne olue

Sevgili konu sahibesi sana bir soru,
Sevgilin seni aldatıyor,
Sende ondan kurtulmak için hala onunla sevgili iken başkası ile görüşmeye başlıyorsun, yani sende aldatıyorsun.
Üstüne görüşmeye başladığın kişiyi yara bandı olarak kullanma niyetin var. Yani bencilsinde.
Sonradan gelişen olayları boşver çünkü senin en baştan niyetin bunları yapmak değil miydi? Evet.
Peki şimdi sevgilin mi yoksa sen mi daha kötüsün?
Cevap ortada değil mi.....

seni suçlamıcam çünkü aynı bende senin gibiyim adam her haltı yiyor ve ben susuyorum daha sevgili iken yanlış yollardayız ama sence neden kopamıyoruz

sen zaten herşeyin farkındasın. hayatını mahvedeceksin bile isteye bu kadar kötü kararlar alan birini ilk kez görüyorum. ne dememizi bekliyorsun ki? erkek arkadaşına ayrı sana ayrı sinirlendim. ayaklarının üstünde dur, hala görmüyor olamazsın. bu adamdan da sana mantıklı cevaplar vermesini bekleme. ve lütfen daha önceki travmatik ilişkini kafanda da bitir. o travmayı hala yaşadığın için bu rezil adamdan kopamıyosun. git iş bak ev bak. gerçekten sarsılman kendine gelmen lazım.

Sevgilisi konu sahibini aldatıyor,
sonra konu sahibi sevgilisini bu x efendiyle aldatıyor,
sonra x efendi üç milyon ayrı kişiyle konu sahibini aldatıyor....
Yani tam bir aşçı bahçıvana bahçıvan şöföre şöför uşağa durumu var :/
Bence tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş aman ayrılmasınlar birbirlerinden.
Ayrılmasınlar ki başkalarına musallat olup insanların hayatlarını karartmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…